Namn

Försagt mej som vanligt..

2008-08-31

Förlåt till er som jag mer eller mindre ignorerat idag (och till viss del igår).
Jag har helt enkelt inte haft tid till annat. Johans mamma har varit här,och då vill jag ju inte sitta o va otrevlig i telefon eller på msn.  Vi var ute på Dollars,Coop och Willys igår. Handlade mycket =) Äntligen skaffat en grej jag längtat efter. Fast sommaren e ju slut nu så spelar ju ingen roll ;)

Hoppas ni förstår det och skriver och ringer imorgon istället =)

Puss,kram o nyp i stjärten!

--------

Vi har ju som sagt katter. Haft dom här i 3 veckor imorgon. Min mamma har inte vetat något, för att jag inte har velat berätta de.. Hon har alltid varit negativ till mej och djur, tror inte jag tar det ansvaret som behövs och så vidare.. Men igår efter allt handlandet så ringde hon, mamma, och jag bara '' FAN VAD KATTMAT VI HAR HANDLAT''.. O hon ba '' Va? Vadå kattmat? till tjockis eller?''.. '' Ööhm.. NEej. Varför skulle jag köpa te tjockis.. aaa... nej.. Jag försa mej.. f***a''.. ''VAA? HAR NI SKAFFAT KATTER?''.. O samtalet fortsatte.. Blond som jag är så försa jag mej det absolut första jag gjorde: P DAaah!

Jag är blond. Vilken är din ursäkt ?

Kärlek och Känslor

2008-08-31
Fick ett telefonsamtal för ca 1-2 timmar sedan.. 5 sekunder efter att vi lagt på började jag störtböla.. Höll säkert på i en kvart tjugo minuter.. Jag upprepade för Joa hela tiden '' JAg är en FJANT'' '' Jag är en TÖNT som griiinar''.. Men det är jag inte. Men jag kände så just då!

LYCKA är vad det kallas, ni som inte upplevt de, synd för er. Just nu känner jag mej iaf LYCKLIG!
Tror aldrig jag gråtit såhär mycke på grund av att jag känner mej LYCKLIG för något!!
-----------------------------------


Och förresten, Ronja. Var FAN är du ? Saknar dej min LOVE



vafan..

2008-08-31
Fan vad dåliga ni är på kommentera..

Min räddning, min kärlek - REDERIET!

2008-08-30
Sovmorgon idag då.. Om man kan säga så.. Vaknade upp med skitont i kroppen,.... Speciellt i nacken.. Jag har väl som vanligt legat för högt med huvudet, så det nästan knäcks av på mitten.. hujadamej..

Storstädning igår.. Jag tog Tvrummet och Toan (var färdig lååååångt före johan).. Sen EFTER det ut o handla (då var klockan säkert 20.00) jaa.. men så kan det gå.. haha..
Marie kom inte igår utan hon skulle komma idag.. Får se.. Just nu jobbar Johan, fast han inte ska egentligen.. Biltema i Borlänge MÅSTE öppna nästa vecka, o dom e inte färdiga på långa vägar.. Men nu för tiden e man mer eller mindre van att vara ensam *jämrar mej*..

Vad ska jag mer skriva ? Ehm.. Min smstjänst är slut. Och jag har noo money på mitt kort så jag kan inte fylla på. Så vill ni mej nå får ni ringa eller skriva ett mejl.. Eller ännu värre skriva ett brev som kommer på posten.. KUl.. Ett sånt vill jag ha.. Skriv skriv o skicka hit.. lovar att svara.. Fast har bara post-it lappar å skriva på men det gör väl inget?


Nu tänkte jag duscha Elle bada.. Vi får se om vi hörs efter det eller om jag bäddar ner mej och ser rederiet, som jag alltid gör när jag känner mej lonely..
Å tack Uno för att du är knäpp, tack Joker för att du är så rolig, tack FN för att du är så grymt snygg, tack ;)

Med er är jag aldrig ensam ;)






Hej då Daizy!

2008-08-29
Nu slutar jag för idag.
Hem till mina två älsklingar och storstäda. Som sagt. Marie kommer.
--


Hej då Daizy.

Vi ses säkert nån mer gång!







dropp dropp...

2008-08-29
Och ja, jag gav blod i onsdags.. Så Lisso, Poop och Nettan vann en dejt =)
''Grattis'' eller?


Ikväll kommer Marie!

Mamma mia eller Arn ?

2008-08-28

Nu har jag ätit nästan en hel After Eight alldeles själv. Beroende eller vad kallas det nu igen? Det är ju så fantastsikt gott så ni borde väl förstå mej.

Imorgon är det sista dagen med Daizy, som vovv-valpen så sött heter :) Hon har legat i knät massa gånger idag (hela veckan) sen är man kommer hem ligger Mira på tuttarna.. Omtyckt eller? Jaa. alla gillar mina tutts.


Vill på bio.. Arn eller Mamma Mia..Vilken rekomenderar ni ? Jag så sugen..O så e jag sugen påå simma.. ojoj..


Kommenteraså jag har nå å läsa imorrn!


SOV GOTT!

Kära!

2008-08-27
Oj vad uppskattat detta var med dejten då =) Är jag så vacker =)
Får komma på fler gissningslekar så alla får varsin dejt =)

Gissa och vinn en dejt!!!

2008-08-27
Gissa vad jag har gjort idag?!?! Den som gissar rätt får en dejt med mej nångång framöver.. och DU bjuder!

ni får en ledtråd.. en bild.. LYCKA TILL!

(och det är INTE tuttarna som är ledtråden)





Halloj!

2008-08-27
Det är ju snart jul å så.. Och efter det fyller ju jag år nästan nånvecka efter... Och så hade jag ju namnsdag häromdagen..
(presenter tack)

Om ni inte vet vad ni ska ge mej så kan jag säga.. Jag vill ha ett helårskort på Tunet-badet här i Borlänge.. Är så jekla simsugen.

Så nu vet ni. Skvallra gärna vidare till släkt o vänner =)




-

Jag utser de 5 bästa bloggarna!

2008-08-26
Det är så många bloggerskor som gör en lista på de 5 bästa bloggarna de läser dagligen, så jag gör detsamma..
Jag trodde det här skulle vara enkelt faktiskt ,att lista ut 5 bloggar som jag läser som är RIKTIGT bra.. Jag läser kanske 10 olika bloggar om dagen. Vissa är såna man känner  privat,  andra för dom är väldigt intressanta och roliga.. Därför var det mycket enkelt för mej vem jag skulle sätta högst upp som etta. Resten var svårare..





1. På första plats hänger allt på humor. Man MÅSTE ha humor för att gå vidare här i livet. Humorbefriade människor är det tråkigaste och mest tragiska som finns. Minns inte hur jag hittade denna blogg, men har varit in där varje dag sedan dess..

Helt klart bäst är DENNA



2. En annan blogg som också är lite som en humorblogg (att driva med folk) är denna som kommer tvåa. Bloggerskan jobbar som ''telefonhora'', alltså män ringer in till ett betalnummer, där sitter hon och tjänar pengar på att män är kåta, ungefär. Och den bästa är att hon lägger upp olika dialoger hon haft med olika män. Allt från transor till bajsälskare. skitkul läsning. Dock kan vissa tycka att sånt hon skriver är för snuskigt eller bara pinsamt, så jag ger ut en litenliten varning för det ;).
Två kommer självklart DENNA



3. Trean och resten av ''siffrorna'' är lite svårare faktiskt. Jag läser ju en hel del bloggar,men ingen som är sådär bra så att man kan jämföra dom med ovanstående.. Jaja. det här är en blogg jag faktikt inte besöker varje dag. Men den är ändå kul när dom skriver inlägg efter inlägg om andra stora bloggare ,som dom ofta driver om.. Lite mer humor för min del. Det som är meningen..

Trea kommer DENNA


4. Fyran kommer ni kanske bli ''VAFAN'' över. Det är ingen humorblogg som de andra på listan. Det e heller ingen direkt modeblogg. Ingen kul blogg alls egentligen. Jag är bara helt fashinerad över hur en människa kan vara så ung och vilja och kunna så mycke. (rik pappa säger mycket) Hon är ett bra exempel på vad hatkärlek är för något..

Fyra kom DENNA


5. Nummer fem och längst ner på min söta och roliga lista var den svårtaste.. Suck.. Jag tror att det vår bli mer eller mindre en privat blogg. Jag känner henne inte, har aldrig pratat med henne. Men hon älskar choklad och det gör ju jag med. Plus att hon har glimten i ögat och är verkligen rolig på riktigt, utan att försöka överdriva. 

Femma kom DENNA

 - - - - - - - - - - - - - -- -





Nästa gång ska jag länka till 5 mindre bra bloggar.. Det här var skitkul =)

Simon's cat

2008-08-25

Såååå söt film. Jag skrattar gott inombords :)




Förlåt men jag fick lov..

2008-08-25
Det här är skrivet av Solbarn,det måste vara det sötaste jag nånsin läst! haha




Jag blir rädd för dessa känslor.
När jag satt där bakom ratten i mörkret med Tomas Ledin ur högtalaren
så kände jag det igen.
Den där känslan av fullkomlig kärlek.
Nej, inte till Gud, Jesus eller Jon.
Utan till volvon.
Den älskade volvon.
Som alltid startar, som alltid går framåt,
som är trogen och säker!
Det kändes som en enda lång kram
hela vägen hem ikväll.
Jag och du volvon.
Hade jag kunnat och fått upp dig för alla trappor
så hade vi skedat hela natten.


Brevet skickat!

2008-08-25
Fick ett MMS av bror min.. det stod '' Bevis på att brevet är skickat till dej''.. Såhär såg det ut:






Drömjobb?

2008-08-25
Nu sitter jag ''på jobbet'' med lite ironi.. jaa.. Det är en bra sysselsättning så jag slipper se samma gamla TV hemma i bullermyren. Nu sitter jag på andra sidan stan i ett tvåvåningshus. Jag få ungefär 75kr per dag. Det får jag inte om jag sitter hemma! (75kr är mycke pengar i mitt läge).. så.. Vad gör jag ? Gissa... Eller ne.. alla vet vad jag gör ju.. HAHA.. jag är barnvakt till den här söthögen:  .. Och snart ska LOVE ringa <3



Roliga dialoger från REDERIET.

2008-08-24
(Malte är han som altid har djur med sej)



Uno springer efter en kackerlacka..
Malte bestämt: VAD GÖR DU?
Uno: Trampar ihjäl den
Malte: Och hur tror du hans mamma o pappa känner sej just nu ?

HAHAHAA..

Malte tar fram en visselpipa 'för' kackellackor för att samla ihop dom..
Joker: Det hörs ju inget
Malte: Hög frekvens. vi hör det inte men det gör dom.
Uno: Vad är det här för trams? låt mej trampa ihjäl dom..
tystnad........
Uno: Det kanske är fel låt..

HAHAHAHHAHAHAHAHAH! dom har räddat min söndag! Lättroad idag.





Varmt juu...

2008-08-23
Om ni tycker jag uppdaterar för sällan... Så förstår ni kanske varför ;)









Var det inte dyrt ?

2008-08-23


Jag tycker iaf att det vardyrt.. :)

Back again..

2008-08-23
Det kanske bara behövs en mening som kan betyda oerhört. Medans 10 rader kanske inte betyder inte ett skit. Det är inte hur mycke man skriversom räknas, utan vad man skriver. Det borde väl ni känna till vid det här laget..
-----------------------------

Möte och fika igår. Var borta från 16.00 till 19.00, hade huvudvärk efteråt så fyfan. Hade inte ätit på hela dagen på grund av att jag var så inihelvete nervös (som ni sett på msn).. Det är inte färdigt än, så jag vill inte ge mej själv falska förhoppnnigar och skriva om det här.


Lite bilder på mina underbaringar..




Gullmys på mammas mage..

------



Sötötarna i gaykorgen.. <3



Betydelsefulla.

2008-08-21
Jag är så glad att jag har er.. Ni betyder massor för mej <3
ni vet vilka ni är. Det borde iaf Ronja och Poop veta ;)






<3

När egot kommer fram..

2008-08-20

Nu tänker jag skriva om mitt känsloliv.
Läste en sak nyss som gjorde mej grymt grymt brseviken. Då svämmar känslorna över som nu.
Jag är arg,besviken,ledsen och jävligt sårad. Johan ligger i sängen om ni undrar. Jag skäms att jag gråter så jag låtsas som om ingenting hänt. som vanligt
-----

Jag känner mej tom.
Det är ingen som frågat hur jag mår om det är det du tror. Det är det aldrig någon som gör.
'Folk' tror att det är så enkelt allting när man är tillsammans med någon. Att då försvinner alla problem man nånsin haft.
Att då lever man på kärleken.
Jag är så trött på er som tror det, ni som slutat höra av er för att inte jag inte frågat HUR MÅR DU ? För att jag inte har brytt mej tillräckligt. Tror ni att det är för att jag har slutat att bry mej ? Att jag är en känslokall ego människa?

Vill ni veta sanningen ? Vill ni veta varför jag har slutat bry mej ?
Det är för att ni aldrig frågar det tillbaka. Ni vill att man ska fråga hur ni mår. Så ni får berätta om era konflikter med kompisen/syskonen, eller ångesten över något jag inte har en aning om vad det handlar om. Sen är det färdigt. Ni har fått ut det ni ville och sen är det slutpratat. Jag är så jävla trött på att lyssna på erat klagande. Vet ni varför jag slutat säga saker till er, saker jag har inom mej ? För att jag vet att ni inte bryr er. Det har ni kanske aldrig gjort,vad vet jag ?

Tror ni att bara för att jag flyttat hit, skaffat pojkvän och är glad utåt, så har jag aldrig ångest ? Tror ni att jag ligger ensam i badkaret en värdelös dag och tänker på något vackert? Tror ni att jag aldrig mår dåligt över att jag kokade sönder potatisarna? Eller att jag saknar min familj så mycket ibland att jag gråter ? Ni tror att jag är lycklig bara för att ni inte bryr er om att tro annat.. Lättare att låta det vara o låta mej komma o gråta på eran axel, Eller hur ?

Jag hatar att vakna upp varje morgon och veta att den här dagen blir som igår,förrgår och förrförrgår. ''Dagen blir vad du gör den till''. javisst. Men vad gör man är lusten försvunnit ? Man har ingen att prata med,ingen att träffa, ingen att ens anförtro sej till ? Då tappar man allting.

Mina problem och grubblingar sitter långt inne i mitt huvud. Dom har inte kommit ut ur min mun på flera månader.
Jag sitter här, stänger in mina känslor och där får dom bo. Ingen får lyssna eller höra min gråt när jag inte orkar mer.
För jag vet att ni inte bryr er. För allt handlar om er.

---------------------------------


Jag tänker inte sitta här o räkna upp vilka som är ''oskyldiga'' eller inte. Utan jag tycker att alla här som läser, ska ta sej en tankeställare o fråga sej själv vilka dom brytt sej om idag. Det kan betyda så mycke.

------------------------------------------









Schalalalalalala...

2008-08-20


HÄPPI BÖÖRTDÄÄY TOOO JOOOOO !!!!!! (börja räkna ner till pensionen nu)



Jag är snygg!

2008-08-20
Hahaha..  Fick en bild av Poop där man får se mitt riktiga jag.. haha.. skitsnygg!




Där fick jag dej!!

2008-08-19




Det ordnar sej om man skäller på'n ! ;)

känslor..

2008-08-19
Det här är en av de finaste låtarna jag hört ( på svenska).. Den är väldigt 'känslig'.  Brukar inte gråta till låtar men den här är ett stort undatag. Den är så stark.  Älskar den.
(vill ha den på min begarvning)











Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
 Veta att jag räcker till

Hold on, be strong.

2008-08-19

Städat diskat hela dagen.. Fan vad jag svettas alltså. hahah.. Haft katterna inne i sovrummet i nån timme så jag kunde ha balkongdörren öppen hur jag ville när jag städade.. Fick då inga klagomål vad jag hörde iaf ;) nu sover en på favoritfällen o andra i en rosa korg (gay)
----------

Hjälpt poppefan hela dan känns det som,att fixa så han kan kolla på film som man laddar ner text till efteråt (ej inklistrad text med i filmen). Männskan vägrade ju ladda ner VLC eller GOM player först, utan han ser sina filmer i Mediaplayer (inte så konstigt texten och inget funkar).. Tillslut fick jag honom att ta ner GOM, men datorn hans påstod det var virus. Jaha. Så testa vidare på VLC istället då. Då reagerade internet explorer på att det var inte en säker plats (Firefox ÄGER) och jag sa tryck på KÖR o skit i virusvarning. VLC blev nedladdat och funkar nu perfekt. Han ser sina filmer med text.
Mycke skrik o skit fick jag höra i örat för att jag sa att media player är skit och att GOM eller VLC är bra saker att se film i. Även skit fick jag för att jag sa att man kan ha winamp som 'första' musikspelare ändå, ÄVEN om man laddar ner ett nytt program,. Nedå för då hade jag ju HEEELT fel..(igen)
Varför ställa upp och hjälpa honom med det här egentligen? Inte ens ett tack fick jag för hjälpen.

Är det så svårt att erkänna att du hade fel och jag rätt för en gång skull ? Svider det i dej att du hade fel ? Är det för att jag e tjej och att jag åxå kan förstå mej på datorer?
Glöm inte att det var JAG som hjälpte dej, inte tvärtom.




  







Jag e inte sur.. Bara förvånad över hur en besserwisser kan bli så arg...

Kom ihåg!

2008-08-18
27/8 klockan 16.45.
gå förbi apoteket så står det 'tappning'' på en skylt
-----------------------

Bra anteckningsida det här är..

Kort stubin..

2008-08-18
Fyfan vad arg jag är.. Jag är arg på det här jävla spelet, som säger att jag är ''completely idiot'' och såna saker.. Fan.. Fick lov sluta spela annars hade jag väl slagit sönder datorn. skitspel..

(klicka för att spela spelet som mäter hur mycke idiot du är)


Jag Tycker till om ''Jiddra inte med Zohan''..

2008-08-17
Jag håller med Poop angående filmen ''Jiddra inte med Zohan''.. (You don't mess with the Zohan)

Såg den med hög förväntan igår kväll. Har hört mycke gott o fina ord om den här filmen.. Nu tändes en lampa o jag förstår att folket som rekomenderat den måste ha hatat mej eller nånting.. Den är ju SKITDÅLIG..Jag skrattade kanske EN gång, MAX.. Filmen handlade bara om kukar,knulla och ståfräs.. Är det roligt det? Neehejdu tack..
Betyg 2/5 får den av mej. Och då är jag väldigt generös..


Bättre kan du Adam Sandler.. Bättre lycka nästa gång..
(tacka vet jag 50 firsts dates och big daddy)








Gör som jag!

2008-08-17
Rädda världen. Var miljövänlig. Gör som jag, klicka här



;)

litenfis..

2008-08-17
Här snackar vi LITEN MILO <3





Mera mat.. jag menar KÄRLEK..

2008-08-16
Se så söta dom är allihopa....Och se hur SMÅ bebisarna är.. *älska*













Snygg sovställning ;)






<3



MAAT!

2008-08-16
Vad skönt det är att bara sitta här o slappa vid bloggen och msn, medans fjåsen gör mat..
Johan är skitduktig på att göra mat (och få egna idee'r).. Det är skönt..då slipper man äta ugnsbakad falukorv eller strips varje dag ;) eller makaroner och korv. USCH.. Just nu håller han på att steka paprika och lök med bacon.. Ska knäppa kort får ni se..




Röd paprika, grön paprika och bacon. med grädde?? .. Som sedan ska hällas i här.....





Bland den stekta fläskfilen.. in i ugnen under...




MINA EGNA POTATISAR... Mums.. ni får se bild när det e klart..




HUNGRIG <3




Chips och ostKROKAR...

2008-08-16
Jag har fått för mej att håret växer snabbare o ser snyggare ut om jag tar ett diadem och bara skjuter bak allt hår, och skiter i lugg och ibland att kamma mej.. Då störs ju inte håret och måste ju isåfall växa fortare.. Inte sant? Hahaha.. Jag har mina tokigheter ibland..
Å sen chips då, varför måste dom alltid vara smått gyllenbruna och se ut å va brända? dom är äckliga då.. Jag vill ha ljusa chips som dom ser ut på påsen. Inte nå jevla bränt som smakar brända nötter elle nå (hatar nötter).. .. Skulle inte förvåna mej om det är bara jag som får bruna chips.. Gud hatar mej.



(förövrigt så tycker jag inte alls om Sourcream & onion-chips, så jag la väl upp den här bilden för å reta upp mej ännu mer.. Så ska det vara chips ska det vara Estrella Grillchips eller lättsaltat.. Så det så)




Och en annan dum sak.. För ett tag sedan kom dom med något nytt med STÖRRE ostkrokar.. Störra..Såna där med mera smak och sånt.. dom va SKITGODA.. Älskade dom.. Men av nån jävla bajsanledning har dom slutat att sälja såna i dom butiker jag är.. Finns det såna där du handlar?





*Ge mej*

----------------------


Fan vilka problem man har :P

Princess-Ronja

2008-08-15
En underbaring, Min Darling :)



Bilder på min sötnos <3

2008-08-15


Det syns väl ?




------------





''såna där dricker ronja''.. söt unge..

-----------




Söt unge gungar =)

-------------



SE SÅ SÖT!!

-------------




BAKA BAKA BAKA =)
--------



GO O GLA =)
------




Hahha.. Kolla lockarna :P .Så sööt..

------------



SE SÅ FRÄN JAG ÄR !! haha.. söt..

-----------



TWISTER.. Yäy.. Godaste glassen som finns..
------




Gungung.. Sötis..

------

djurplågeri..

2008-08-15
Tänk att det finns människor till ALLT...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3104549.ab


onödig fakta 1.

2008-08-14
Nu har vi fått båda kissarna att kela med oss..
I tisdags klagade jag och tog det personligt att dom bara låg under soffan... Nyss fick vi Mira att kurra o kela i sängen. Och nu sitter jag i tvrummet och Milo kom nyss o började kuttra.. Underbaringar :)

Lista..

2008-08-13
1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
ja. Nyfiken som en strut är vad dom är.


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
På msn kl 7.35

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Tjockis har jag ju klappat förr


Vilket sms blev du mest berörd av?
Öb dollar djuraffär.

 

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Du är snäll jämt du.Till skillnad frå andra haha


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vad bra. Nu blev jag varm i hjärtat


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Vill ha mat


-----------

Jag o mina vänner smsar konstiga saker..

how much ...

2008-08-13
how much wood would a woodchuch chuch if a woodchuch COULD chuch wood ?

favoritlåt.. så bra..

2008-08-13
Jag har blivit stormtokig i den här låten.. Den är så jevla.. annorlunda.. Men samtidigt skitbra.. *älska*



Dom finaste <3

2008-08-13

Världens finaste MILO <3






OCH..


Världens finaste MIRA <3



Tadaaa...

2008-08-12
eftersom ni va dökassa på att ge tips på namn har vi kommit på två namn själva till krabaterna.. 

Milo och Mira <3

skärp till er!

2008-08-12
Ursäkta mej.. Men fan vad kassa i ärpå att hitta på namn :)

sötiskissarna =)

2008-08-12
Tack Lyset för katt-transportlådan.. Dom har inte varit där inne en endaste gång än =) Istället har dom rivit ner min handduk från tvätthänget och kurade under sej där inatt..fastimorse sov dom båda i fotändan =)

När jag vakade i morse låg hanen bakom mej,och direkt man ska klappa eller röra honom så går han iväg.. Fast idag/imorse har jag faktiskt lekt med hanen speciellt eftersom han är så skygg (minst uppmärksamhet, sista bebisen, utanför?) Medans honan är helt framåt och törs göra massa saker..
Går på lådan har båda gjort flera gånger redan åxå.. Jätteduktiga e dom. Våra små söta barn =)

















Och hur går det med namnen hörreni ?

HEMLISEN AVSLÖJAD..

2008-08-12
Kan inte sova.. Har huvudvärk men kan ändå inte sova..

Imorgon ska jag göra rotmos.. Längtar..så jevla gott..

-----------------


Här e hemlisen.. Erat uppdrag är att ge dom ett namn =)

Åkte till Avesta efter att jag kontaktat ägarna efter att jag sett en annons på blocket om 5 kattungar. Meningen var att vi endast skulle ta den ljusa (hanen). Men både jag och Johan blev kära i trefärgade honan.. SÅÅ underbart söta =)  så det blev två kissar istället för en =)







































 
Sälek <3


Kom igen nuuuuuu...

2008-08-11
Vill i veta hemlisen nu ? =)


Skriv JAAAAA!

''du är en pitt'' och pacmankorv

2008-08-11
Hej allesammans!

Nu är jag back in da ghetto igen då.. Hoppas på något slags besök i helgen, då Joa är å skruvar med bilen hela helgen.. Hoppas på ronja men hon kanske skulle mysa =
)


Idag är dagen då hemlisen inträffar.. hihi.. Det pirrar i magen. Är faktiskt lite nervös :P  Faktiskt denna gången e det bara Lyset som vet om det.. Annars brukar det vara Bara Poppe, bara Nettan eller i vissa fall bara Fjun. Nu var det Lysets tur tydligen då :) Hon fick väl veta det också eftersom vi/jag ska vara hundvakt i helgen till mitt gudbarn.. så ja.. Viktig info typ =)

Annars då ? Dalen.. Jaaa.. Det var väl som vanligt på motorfestival. Massa massa (okänt) folk som var superfulla. Vissa hade ju anmält sej till å bli ''Raggare på stan'' (inte många) vilket innebar att dom skulle stå i mitten av vägen o stoppa bilar om nån annan bil ville komma ut från en korsning in på byn.. En av dem var OLA, (hesola).. Haha.. När han var färdig kom han cyklande och frågade om jag ville ha något av honom. Ja svarade jag. Och så tog han av sej sin svettiga tshirt med '' RAGGARE PÅ STAN'' på bröstet. Jag fick den, och hade den på mej resten av kvällen. hihi .. Sov i den åxå. Men det var en annan sak ;) Man gör så mycke när man e lite lullig :P

På fredagen var det byalagsdragkamp.. Eftersom inte jag vet vilka som läser min blogg vet jag heller inte hur mycke ni förstod av det där ordet.. Men det är iaf byar i Älvdalen som samlar ihop ett antal tjejer och killar till ett dragkampslag.. Dom ska helst bo i den byn dom tävlar för åxå (fanns ett sthlmlag åxå, det stod ''Kärleken drog oss till Älvdalen'' på deras ryggar) Min brorsa Stefan hade startat ett ROT-lag där olika rotingar var med. Anders, Stefan,Emma,Mella,Patrik, och två till jag glömt namnet på.. Dom kom 2a av 14 lag. Riktigt bra det.
Räddningstjänsten i Älvdalen hade åxå ett team. Dom var typ sämst och åkte ut först. haha..
Sen började det regna som fan och dom fick dra i gyttja(??) mindre kul det.. Den här dagen hade jag vaknat på helt fel sida flera gånger.. Jag var skitsur, och speciellt på Johan av någon anledning. Sen fick jag mat då blev jag lite gladare eftersom Östäng gör väärldens goaste hamburgare..
Senare på kvällen blev vi barnvakt till UNDERBARA molly.. Hon gjorde ALLT för att få mej, johan o sämun att skratta.. Och hon lyckades så jävla väl åxå.. Haha.. Hon lade fingrarna på kinderna o tröck upp dom så hon fick streck till ögon o skrek ''KINES''.. Liksom.. Bara att komma på den iden'? Haha.. Senare på parken bland allt folk så skulle sämun röka.. Molly satt löst i sin stol o kröp till förarsätet och började tuta allt hon kunde på fjortisarna som stod framför bilen o flamsa sej.. dom hoppade till o nästan sprang därifrån.. Johan grät av skratt och då fortsätte Molly såklart ännu mer. Tuta tuta tuta hela tiden på alla.. Skitkul.. haha.. Sämun blev tillslut lite arg o öppnade dörren och satte sej breve Molly.. Då kläcker molly ur sej '' Men gååå, du måste röööka''.. Haha.. Så söt unge.. Sen spelade hon lite Pappa-är-full,, För då brukar stefan säga hej flera gånger.. Så hon skulle göra likadant till Johan (jag är den ENDA som tycker det här klippet är skitkul)





/>


---------




 Blev sugen på lite bilder när jag ändå håller på


 Photobucket


Här var Molly liten och älskade ''pumpa'' som hon kallade den
här leklust--symbol.. haha.. Så stor o hon liten..


-----------------------------------------------------------






Photobucket



Det här är en superfin bild på henne som jag snott av Ronja.. Vackraste Molly <3

-------------------------------





Photobucket


Den här bilden är ungefär 3 dagar gammal.. så såhär stor är hon idag.. skitstor faktiskt.
 Hon växer oförståligt snabbt alltså :P

Faster Älskar mollsi mest <3



---------------------------------------------------------




På lördagen blev det Thai-mat som var sjukt stark. Sedan å kvällen party på byn o lite ragg, med Nettan,Jonny och Bea.. Det var trevlut faktiskt.. hehe.. Skitkul.. Hoppas att det fler såna tillfällen bara..

Senare på kvällen var vi på parken vid klockan 2 (ja, natt) och trodde att vi skulle hinna se Sven Ingvars.. Inte då..  Johan försvann och jag o Nettan gick runt o ''kände'' folk helt plötsligt.. Sa hej till en hel del.. Sen försvinner hon och jag står framför en person jag aldrig pratat med förr (knappt sett) Och nu tänker jag använda namnen på dom har och inte fjanta med massa * o skit.. Framför mej står Fia, bredvid henne står Bogg och han låtsas inte märka att jag står där.. Hon tittar på mej o spottar ur sej att '' Jaha.. Det är du. Fan vad jag hatar dej''.. Snurrig i huvudet som jag var fick jag bara ur mej ett 'Jahaa''.. Sedan fortsätter hon med att hon är sjukligt svartsjuk och hatar alla som varit tillsammans med hennes lilla Bogg. Jag säger att jag o Bogg aldrig var ihop och att det säkert var 5 år sedan som jag ens pratade med honom.. Det spelar ingen roll tydligen. Hon fortsätter spy galla över mej och säger att ''Det spelar väl fan ingen roil, du har knullat honom''.. Jag svarade än en gång att det var fleera år sen och att jag hade inte kunnat svika johan, och även om jag vore singel skulle jag inte knulla med nått x.. Spelade heller ingen roll och hon började rabbla upp ''bästa vänner'' som knullat med Bogg och hur han varit otrogen.. Inte nog med att jag får skit, Bogg bara står där breve och inte bryr sej ett skit.. Han Vet att jag står där, han hör vad hon säger.. Ändå bara låta det hända.. Han borde ju veta hur hon är.. Eller hur ? Tur att jag inte bryr så mycke om fjollfyllon..

Håller på storstäda här just nu. Hängt ut alla sängkläder och mattor.. Johan bad om det :P Sen vid 16.00 ska vi till ÖB och senare till Avesta, där den lilla hemlisen 'inträffar''..

Måste fortsätta städa nu så jag blir klar.. gick med 7 soppåsar i morse.. Dock var 5 av dom bara reklam å papper.. Rsten plast o en med kompost.. ujuj =)

Hörs sen då??


-------------


Gjorde Pacman-korv till Joa i matlåda.. Hoppas det smakar =)



Photobucket

hemlis..

2008-08-10
Ja jag är äckligt bakis och återkommer när spykänslan av att kolla på energidrycker och Juice är borta...



Kanske ska hända en underbar sak imorgon.. i Avesta.. Hoppas =)
Ingen vet

falu röfärg

2008-08-08
Målat vebon hela dagen.. två väggar bara fast vi hållt på säkert två timmar..ö
Nu sowatten. Världens godaste mat!! <3<3<3<3

Vem är detta? :D

2008-08-07
Ni vet jag hade ju besök för ett tag sedan.. Fredag till lördag rättare sagt.. Har ni räknat ut vem det var ännu? Här kommer en ledtråd =)

Gissa på =)



dreeeams...

2008-08-07
Jag drömmer så jäkla konstigt hela tiden..Inatt drömde jag om en kille som förföljde mej. Han kunde förvandlas till en puma och gömma sej under kylskåp och liknande.. Jag var rädd för han.
Sen kom e tjej med kattungar hem som hon sålde. Jag valde en svat kattuge med turkosa slingor!

Jaja.. haha

Angående Blondinbella..

2008-08-06
Jag irriterar mej inte mycke på blondinbella. Hon får vara rik, hon får bära päls hur mycke hon vill, hon får vara moderat å ha sina åsikter. Och får även hata barn hur mycke hon vill..

Men jag klarar fan inte av hennes 08-dialekt.
Hon låter så... FGFHTASW5KKIESHTH.. Kan inte förklara.. Det irriterar mej somfan..




Innebörden av ordet 'irriterad'

2008-08-06
Idag har jag vaknat på helt fel sida.
Jag är irriterad på allt och alla. Fräser via sms, och svarar inte när någon ringer för risken till att fräsa där med..

Jag är irriterad
på att det är disk varje morgon jag vaknar.
Jag är irriterad på att det ligger matrester kvar på bordet
Jag är irriterad på att 'ingen' automatiskt förstår att man kan ta igen sin egen tvätt när den ligger vikt och färdig på bordet.
Jag är irriterad på att det ligger skitsaker överallt.
Jag är irriterad på att man aldrig blir uppskattad när man diskar eller städar. Ingen respekt. Blir lika skitigt igen.
Jag är irriterad på folk som sviker och skiter i mej. Sluta säg saker om ni inte ska lova det.
Jag är irriterad på att jag sitter här och lever på någon annan. Jag vill kunna jobba själv o köpa min egen mat.
Jag är irriterad på att jag är arbetslös och inte gör något vettigt
Jag är så irriterad på att jag är irriterad.. Fyfan!


Nu ska jag fortsätta vara irriterad och se på rederiet som jag har gjort från när jag vaknade. Meningslöst? svar JA!

Hjälp mej att välja film!

2008-08-06
Nu har jag ett svårt problem.. Jag har tre filmer att välja mellan att se snart.. Hjälp mej..

  • Barnhemmet
  • Min brors flickvän
  • himlens hjärta

Vilken tycker ni jag ska välja ?

Barnhemmet är barnhem-skräck.. Min brors flickvän är väl en romantisk komedi. Himlens hjärta vet jag inte direkt vad den handlar om. Men den e svensk, svensk film rocks <3

Vad gör dej rädd ? (skräckfilmer)

2008-08-04
Vad tycker du gör en skräckfilm till en skräckfilm ?


exempel:


CLOWNER?






Levande leksaker? (chucky)






Eller kanske (elaka) barn ?





Eller mörka skogar..




övergivna hus.. typ barnhem, mentalsjukhus..






Eller kanske massa blod?






sista exemplet

Zombies.. Eller levande döda










Berätta för mej vad du blir mest rädd utav.!




<><>>

På tal om skräckisar..

2008-08-03
Nu har Johan hjälpt mej att hitta filmen ''Barnhemmet'' (spansk skräck. Originaltitel:El Orfanato) som jag trånat efter.. Ni som känner mej vet ju att jag älskat skräckfilm förut. Jag hade massor utav filmer och främst skräckisar förstås (har alla kvar än).. Lade dem på hyllan i kategorier, så folk som hälsade på verkligen skulle förstå att här bodde en skräckfilms-tönt.. (kan ju skryta med att jag har autografen av Robert Englund ) Sagt och gjort.. Senaste skräckisen jag såg var The Others. Och den har man ju sett ett antal gånger förr.. Haha.. Men nu som sagt har jag fått ner Barnhemmet (som fått skitbra kritik) och hoppas att jag får Joa att se den..

Jag längtar efter att se en riktigt läskig asiatisk nagelbitar-film som är flera timmar lång.. Uuh..Men hatar att se dom ensam. För asiatiska filmer är ju kända för att göra filmen så komplicerad som möjligt.. Alltså måste jag ha någon bredvid mej som förklarar allt efteråt..

nåja..Vad är en bal på slottet..


Någon som sett (barnhemmet) kan väl klämma till med en kommentar om vad ni tyckte om filmen..


Bara dessa bilder gör mej skraj... *ryyser*











Vettefan om jag vågar se den här.. Tar tillbaka allt jag sagt :P hahaha...

----------------


Jag o Joa diskuterade vad som gör en skräckfilm till en skräckfilm (vet ju han ingenting om egentligen som sett EN med MEJ)..
Är det när det ska spruta så mycke blod som möjligt, eller när rabieshundar äter upp varann??
Jag tycker att en skräckfilm ska handla om barn, övergivna sjukhus, mörka skogar eller ''första person'' för att jag ens ska bli intresserad (första person är när nån huvudperson i filmen filmar filmen. Förstår ni inte,så se Blair Witch Project nedanför för att förstå vad jag menar). När något av dessa är med i en skräckis kan man räkna med att jag ska sitta bakom någon, med filt och fötterna i soffan.. Hämndningslystna djur kan också vara gränsen till riktig skräck, som får mej att tänka efter om Tjockis eller Malwa verkligen är snälla djur..
För vad vet vi om dem.. egentligen ?

Johan tycker bara att maneter i havet är läskigt :P
Kanske kommer en skräckis om såna till dej en vacker dag också :)
Vänta du bara


Förklaringen till ''första person''..
Jag tycker iaf det blir läskigare och verkligare, när det ser ut som dom filmar alltig själv..





Blair witch Project

Top 5
på min bästa-sedda-skräckfilm-lista (och jag har sett en hel del)
Den här filmen e verkligen ett hatobjekt elle ett älskobjekt.. finns inget mellanting.


<><<>>>


---
Lade dem på hyllan i kategorier..
Lade dem i kategorier på hyllan..

Vad låter bäst?
---

HOUSE IS THE SHIT

2008-08-03
Snart kommer pizza,vilket betyderfler avsnitt av HOUSE!!!! <3<3



REDERIET, I LOVE YOU

2008-08-03
Nu ska jag se lite rederiet igen.. *LYCKA*

=)


Är på säsong 4 nu..Så spännande..

REDERIET, I LOVE YOU

2008-08-03
Nu ska jag se lite rederiet igen.. *LYCKA*

=)


Är på säsong 4 nu..Så spännande..

Alla snubbar vill ju vara katt!

2008-08-03
Klockan är 00.14. Och just nu satte Joa på en film han ska tvinga mej att se..

Gissa vilken !?. Jo.. Denna:












Nöje!




hihihih

2008-08-02
Varit på kupolen igen (fyskäms) och har nu köpt ännu en tröja.. Cerise. Alltså röd. Lyset glad nu =)

Bara så ni vet. Ha datumet 22 augusti bokad! viktigt!

----------

Jag har lust att göra min blogg till en blogg OM mej.Alltså typ '' en Tjockis vardag'' hahaha.. Kom på de på kupolen. Vore ju skitkul.. Fast först sa jag attden skulle heta '' En tjockis bekännelser'' och johan tyckte det lät skitfult.. Jaja.. får tänka över det SERIÖSA förslaget ;)


kjam

fredag natt!

2008-08-02
Söta ni är ni som skrev kommentarer när det kändes skit för en stund..
Ni betyder :) <3

--------------

Nu är ***** borta, försvunnen.  sakna <3
Såg två filmer inatt.. Eller ja.. JAG såg sista filmen själv efter dom båda sov.. Aldrig kul att se en komedi ensam. Så jag stängde av  =)

Lyxade till med lövbiff oxh gratäng igår åxå. Överraskade Joa.duktiga vi =) Sen massa blåbär och jordgubbar efteråt med grädde. SEN efter det massa chips o dipp. På kupolen hade vi ätitpå Mcdonalds och senare på Max. så MYCKET mat igår..
Sen satt vi här i soffan totalgödda alihopa.. Lite småäckligt.. haha.. Igår köpte jag kläder på rean.. En RÖD skjorta och en RÖD byxa. det du Lyset =)

Som sagt. Mycke skratt mycke sjuka grejer som man hade att skratta åt!
Kan jag leva på¨läänge


<3<3<3

Kent är väl bra!!!

2008-08-01
***** är knäpp. Spelade Kent's finaste låt och h*n RATADE den totalt.. ***** sitter å hånar dom nu å säger ''ja vi har hört utan dina andetag nu''.. Värsta.. Dum... Bilder på fjanten kommer sen ;)


Så rolig dag idag. Skrattat magen av mej.
behövdes.




kjam.

hälont

2008-08-01
Jag har ont i hälarna så ja börjar snart gråååta..  Huvudvärk å .. Men köpt en byxa o en skjorta =)

Hörs sen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus