Namn

Fika

2008-05-30
Igår var vi ute o fikade i Torsång.Det var massa mysigt med mycke sol.. Bilder finnes.



















Sen dog batteriet i mobilen :P



Före så hade vi varit o ätit på en Chinarestaurang.. Så jääävla god mat.. Fyfan jag vill dit snart igen <3<3<3

PLEEEASE!

2008-05-28

Jag vet att det finns någon snäll människa där ute.. Jag fyller år snart....





..... http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=65510916

.....

2008-05-28

Jag är exakt som en anorektiker, fast tvärtom. Och jag hatar det.

VARNING för känsliga tittare ;)

2008-05-28
Jag och King var ute o gick en sväng.. Efter ett tag kom vi till en hage med en fin vit häst i.. Hästen var fin.. Men den skrämde mej... rejält..




love you..

2008-05-28
Såhär ser mitt Gull ut när han fjäskar för maat.. himlar med ögonen och är massa gosig =)










ooont..

2008-05-27
Har ont mellan benen idag med.. alltså i.. där.. musen.. Ja.. vet inte vad jag ska skriva för ord.. DÄr har jag ont än idag.. Speciellt på toa.. Men men.. Vet inte vad jag ska göra åt saken? Väntar på svar från MUM åxå.. Ja.. det var allt för nu..
Drömt lite konstigt igen..

Jaja...

2008-05-26
Ringde till Mora ungdomsmottagning (Gillar inte Älvdalens) och berättade om smärtan och det där om utebliven mens. Hon sa än en gång att utebliven mens inte är farligt alls och att jag troligtvis bara har vanlig mensvärk. Hmm. Har ju som sagt inte haft själva mensvärken på fleeeera år så visst,det kan kanske vara det. Höll det i sej i flera dagar fick jag komma dit. Hon snäll..

smärta.

2008-05-26

Jag har såna jävla smärtor under magen..
Alltså vid... där.. livmodern? Jaa.. fick såna kramper att jag låg i fosterställning på soffan och grimaserade.. Krampade i kanske 15 min sen släppte det lite. Just nu gör det ont när jagsätter mej ned eller rör mej fort.. Usch jag är rädd.. Vad kan det vara? Har ingen lust att gå till nån gynekolog eftersom jag varit hos en 'sån' för nån månad sedan o då såg dom ju inget fel.. Blä..





Men läste en sak för nå dag sen.
Det var en tjej som åt mini-piller som preventivmedel. Och efter en vecka försvann mensen. Helt naturligt sa gynekologen. Denna tjejen åkte in på akuten häromdagen pga av mag/rygg-smärtor. Dom trodde attdet först var blindtarmen men kom fram till att det inte var det. Då kollade dom upp någonting i magen som det slutligen var svaret på smärtan. MEN hon hade även fått kolla upp sej hos en gynekolog, ifall det var någontig där inne som orsakade smärtan. Men som sagt det var något i magen som var orsaken, men gynokogen sa att OM de inte hittat orsaken hade dom trott direkt på att det var någon cysta som spruckit. För äter man prevetivmedel som orsakar utebliven mens KAN de bli sprickor pga att det blir torrt på nå sätt.. Jag blev skiträdd å nu tror jag bara för det) att jag ha en sprucken cysta i mej.. Det ska tydligen vara ofarligt men göra skitont tills innan den läkt. huu..
Anledningen till att jag själv blir rädd är att jag har P-stav och har ingen mens. Inte haft mer än 1 år..Scary..

Indiana here i cooome!

2008-05-23
så. nu har Johan köpt biljetter till bion ikväll :) Gött det är att kunna övertala honom att gå på bio med mej för en gångs skull :) blev såklart Nya Indinana jones filmen.. yääy...



goos

2008-05-23
nyvaken,osminkad o rufshår.. Men gosa kan man alltid göra när som helst.. Visst syns det väl ?


















snes..

2008-05-23
tog hit mina super nintendospel igår (blge).. Jag ha mååånga =)





Men vill fortfarande ha wild guns :(

smisk på Ida

2008-05-21

Visst är det sjukt hur mina blogginlägg går upp o ner hela tiden ? Ena dagen skriver jag flera stycken. Och som idag är detta mitt första.. ändring!

bara en gång till..

2008-05-20
Jag bara måste lägga in genom tidernas bästa match mellan två av de fränaste i skräckvärlden..




Scary movies... Yäääy..

2008-05-20
Förr i tiden älskade jag skräckfilm. Men den senaste tiden har inte jag sett en endaste skräckis. Känner nu att jag saknar den där härliga känslan av att känna det där scary i kroppen.. Så jag kollade upp ett älskvärt klipp...

Det här tycker jag är en av historiens mest läskiga skräckscen. Jag såg den första gången när jag var liten, ändå förstod jag innebörden av att batterierna låg på golvet. uusch.. Fan vad rädd jag var.. stackars lilla Ida.. Nu är den ju såklart inte lika läskig. Men är man var sisådär 10 år var det det läskigaste man nånsin sett
.
Finns en till scen från en annan skräckis som slår rekord på läskighet . Men hittade inte den.. ännu.. Ni får nöja er med denna..







------


eller förresten..
Jag hittade den andra skräckscenen
.. Den här filmen såg jag åxå som liten..Drömde mycket mardrömmar efteråt..




Dream a little dream

2008-05-20
Imorgon ska jag ha keramik o göra nått fint hade jag tänkt. Om jag bara hade hittat en ek...


Inatt har jag drömt JÄTTEknäppt. Jag drömde att jag, johan,johans mamma,johans mormor o morfar var hemma hos FRIDA (matsson) och åt bullar i deras kök (dom va inte hemma). Och helt plötsligt var vi hemma hos johans mormor o morfar och dom hade en verandra som flöt på vattnet. Så var det en kille som flöt runt i en soffa som höll på sjunka så hans mamma ropade att soffan sjunker snart. Så helt plötsligt stod ja på soffan o fick lov hoppa in i köket igen. Men jag hamnade i vattnet och skrek efter hjälp, då kom LYSET och räddade mej och skrattade åt mej.. Ja.. Sen började alla fråga mej varför jag var så blöt..

sjuk dröm.. Jag är super på attdrömma overkliga drömmar.. hujhuj..

LÅT STÅ!

2008-05-19
Gårdagen blev väl tillslut en mysstund med massa gullord till varandra och mat på Tzatsiki (Som Joa anser är våran kärleksrestaurang). Själv anser jag att fortuna (heter det så?) är mycke godare. Men mindre ' vår ' restaurang..Jaja.. Tzatsiki var nog det enda stället som var öppet ändå..

Idag har jag huvudvärk som jag skyller solen på. Vistas jag för mycket i solen utan att dricka vatten får jag tung huvudvärk. Det är iofs mitt eget fel eftersom det är väldigt lätt att få tag på vatten nu för tiden.. Men ändå. Klaga är roligare tycker jag.

Annars har dagen i Dalen varit som den alltid varit. Seg,tråkig och tiden går vääääldigt långsamt. Tänk om man ändå hade haft ett Super Nintendo o spela på nu. Fyfan vad kul det vore .(och ja, jag har ett Nintendo men de e inne hos stefan o innan man hittat alla grejer till de.. ...).. Vill spela Wild Guns,. men men. som sagt..dyrt att skaffa..

Nästa vecka kanske Patrik
kommer på besök när Joa är borta. Visar väl sej om hans pucko till vän ger tillbaka pengarna hon är skyldig honom.. Hoppas..


Annars dåå.. Nu? Mja. Mitt humör just nu skiftar väl rejält. Känns som det händer mycke fast egentligen händer det ingenting. Jag tycker synd om folk som inte ser hur sanningen ligger tigger till. Att dom ännu fortsätter i samma bana fast det skadat dom för livet ett antal gånger. Lär er. Det räcker med 3 försök. Sen är det inte värt fler chanser. Inse.


Jag brukar påpeka för Patrik hur jag haatar när folk skaffar blogg, endast för att klaga klaga klaga å klaga på sej själva, o på andra. Och huxflux är det inte kul att ha blogg längre när ingen bryr sej om hur man mår
Men jag är på gnällhumör. För egentligen, det är ju ingen som frågar hur man mår. Eller hur ? Det heter ju att man ska tänka på sej själv i första taget och vara lite självisk ibland. Menvafan. Låt det inte gå till överdrift som det gjort för en del personer jag känner. Det är som rökning, det skadar folk i din omgivning mer än vad du tror. Och när du insett det har dom försvunit ifrån dej. Alltså försent. 


Visst att det kanske blev ett flummigt inlägg.
Men det var mina känslor för stunden. Så alltså, som lärarna skriver på tavlan i skolan när det är något speciellt som ska få stå kvar,  LÅT STÅ!


365 dagar.

2008-05-18
Hittills känns inte det här som en ettårsdag med sin älskade. Känns mer som en helt jävla vanlig tråkig seg dag som suger. Men dagen är inte slut än..



Wild Guns!

2008-05-18
Fan vad jag vill ha det här spelet.. ååh.. Jag fyller år snart.. GE DET TILL MEJ! :(
Det är till Super nintendo :)





Hur man använder Kajalpennan på rätt sätt..

2008-05-18
Jaa.. Jag är ju rätt omogen för min ålder tycker jag.. Och sen när jag inte kan sova och alla andra sover så kan ja få massa ideer på vad man kan göra med de sovande folket..
Inatt var en sådan natt. Jag kunde inte sova alls. Och ja, man är ju tjej. då har man oftast en kajalpenna hemma hos sej......




Ja här sover Joa så sött så.. Mm.. Något som jag inte gillade inatt.. Förlåt Joa :)





Jag tycker personligen om katter så Joa passar ju faktiskt i morhår. Eller hur ?
Jag tröttnade rätt snabbt igen av att jag inte kunde sova, så jag tänkte att jag ville leka lite mera kroppsmålare..





Snygga spiraler runt ögonen.. Borde jag inte satsa på ansiktsmålare ändå ?
Och datum får man inte glömma..








Nått snyggt! ...
--------

Sen vaknade han ju efter ca 1-2 timmar.. Å så hade han gnuggat sej lite i ansiktet..



Ser ni hur jävla ledsen han ser ut i ögonen.. Kika då inte på nästa bild när jag hjälpt han ta bort det..
Han ser SÅÅ ledsen ut.. :(




See.. Han ser ut som en ledsen hundvalp.. Men han blev inee arg iaf..

Och jag tycker det här var kul.
Sitter ni o suckar nu så håll det för er själva. Det är ni som inte vågar vara barnsliga.


------------------
Jag gjorde det åxå som en påminnelse att VI firar 1 år idag. Yäy :)
Love you baby. Always <3

:)

2008-05-17
Kom nyss hem efter en knasig promenad i snö/regn/hagel-vädret. Tänkte gå enliten bit o hitta gåvägar senare nångång. Istället tappade jag bort mej rejält och fick lov vända.Men ävenom jag följde samma väg tillbaka tappade jag bort mej igen. När jag gått etttag kom jag fram till G-son, Borlänges godaste pizzeria. Sen var detinte svårt att hitta hem igen ;)

Är riktigt blöt i kläderna..Menmen.. Håret ser nästan sexigt ut när det e vått.. haha.. Jaja..

Faan vad jag vill ha en hund (endast Golden Retriver). Jag har sådan abstinens att ta hand om ett djur som blir som min lilla baby. Och att ha motiveringen till att ut å gå varje dag..Mm.. Längtar tills den dagen jag får krama om MIN/VÅR babygolden :P haha.. Ansvar så de skriker om det. Men jag vill bevisa att jag åxå kan. Jag tänker inte sätta min hund i nån jävla hundgård hela dagarna och nätterna och som aldrig får röra på sej. djurplågeri nästintill. Nu var jag djup.

Vill visa er för tillfällets bästa låt! men vet inte om ni orkar med någon mer video.. Gör ni det? Javafan det e ju min blogg.. Låten e MYS!



problem..

2008-05-17

Kan du göra det här ? Inte jag..





Kossan.se

hahahahha..

2008-05-17
Jag brukar inte sitta o skratta för mej själv när jag e ensam, men den här fick mej verkligen att skratta HÖGT!




Kossan.se

Sveriges EM-låt 2008. YÄÄSS!

2008-05-17
JA visst är min blogg snygg =) gjort allt själv ;) .Haha.. Nedå. Tacka vet jag fjun, hon kan sånt hon. Jag bara säger hur jag vill ha't så fixar hon det =) TACK Fjun..

Igår var det seg dag. Var in på Jula och köpte nya hörlurar som låter mer i den högra än vänstra grejen? Eller är det jag som börjar bl igammal ? Jaja. Just nu är Johan på nån träning av nått slag. Han fick hem kläder (såna där som lyser upp som byggarbetare har typ) och snygga stora kängor som jag vill ha.. Jag tror att om Johan hade fått en önskan så hade han velat gå tillbaka till Lump-tiden och stanna där för evigt. Han är så kåt på Lumpen att jag nästan spyr ibland. förlåt :)

Nu ska jag se LOST, jag älskar lost.. Och just ja.. Jag ska försöka ladda.. Japp.. Den fanns..
-----------

Den här, Sveriges EM låt 2008. fyfan den är så JÄVLA bra. Hade inte haft något emot om den blev årets sommarplåga!
Lyssna och njuuut (och sjung med)




UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

2008-05-16
Fyfan vad jag har tråkigt.. åååh.. Ska duscha nu, det enda roliga jag får idag!


hörs.

ZzzZzZz

2008-05-15
Inatt/imorse har jag drömt om Fjun heeela tiden..Det jag kommer ihåg mest är att vi är på kupolen. Där går vi int på en toalett och tar av oss trosorna :s Sen går vi runt där utan trosor. Sen uppträder en kändis nånstans där som vi kastar saker på.. Mrkligt märkligt med dessa drömmar..haha..





Dessutom gick det bra att sova ensam här inatt.. Jag var lite mörkrädd men jag spelade musik från mobilen hela natten.. haha.. Vaknade vid 2 av att Linda bentzing/markoolis låt ''Värsta shlagern'' spelades.. haha.. Då stängde jag av :P

Kladdkakan som inte finns!

2008-05-14
Jag har hört att den här kladdkakan inte finns. att jag inte hunnit göra den.. Så det ni ser här.. den finns inte på riktigt..

Och tyck att jag överdriver. men när nån tror att jag ljuger blir jag förbannad.
För jag hatar folk som ljuger! Så då försöker jag motbevisa så gott jag kan att personen har FEL!
Visst att de här bilderna kan vara äldre bilder, men jag kan lova till 100% att jag aldrig gjort någon kladdkaka med Non stop i förut.  Fråga Johan '' om du tror jag ljuger''..











Och ÄVEN ett bevis på att jag HAR handlat idag som jag inte borde hunnit med....



Det står Datum: 2008-05-14                                           Tid: 17:47


MEN som sagt. JAG LJUGER JU!

...........

2008-05-14
Det är fan första gången jag gråter för jag är arg...

tuttull vareja!

2008-05-13
Idaghar det vSarit en lång dag(tycker jag).. Det började med att vi träffades å pratade igenom vad vi skulle göra å sånt.. Jag o malin gjorde ''Släppar/släpper'',vispade o höll på. haha... Minns inte vad det hette exakt..Detvar massa kul. Det var något slags fikabröd..Kan visa lite bilder från det. Man gör det över öppen eld med nån slags stekpanna på pinne :P haha..























































Ser utoch smakar mycket pannkaka. som pålägg har man socker och kanel!






Janette ser inte ut att gilla dom så mycket på den här bilden..
Men nog tror jag ho tyckte de va riktigt gott ändå =)









































Fjun diggade åxå Släpparna :D




knäpp bild.. Men men..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sen bar det av in i morastugan och att göra tuttull.. Jag misslyckades gång på gång så jag snodde nån annans bröd när vi skulle äta det :P Kul var det iaf. Det är huvudsaken!



Monika visar hur vi ska göra för att bli proffs på tuttull..



Rulla rulla så potatisen far ini degen..
fjortisarna satte en liten degklick på och tyckte det såg ut som små bröst :P

























Sen platta tuttarna..





Min misslyckade grej.. Men jag ser nu att det är ju rena konstverket.. AFRIKA ju.. Jämför..





...jaja..



In i ugn... Sen ser det ut såhär:





Som sagt.. Min blev misslyckad.. bleh.. svart juh






MAsssssa goda tuttullisar :)




Vi åt det som man äter Tacos sen.. Jag gillade inte det SÅ mycke.. Men det dög =) mums..


------------------------


Jag o fjun förtjäade en glass sen..Choklad-kokkos och Choklad-marsipan tog jag.. Dög tills jag började frysa.. UUUH..




.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Nu ska jag hälsa på min moster..Daaah... Tjipp!



P.S hoppas ni kan göra tuttull nu :)

ZzZZzzzZzz

2008-05-13
Fyfan vad jag är trött efter denna dagen.. ååååh...

Poppe!

2008-05-12
jag hatar måndagmornarna. Inte bara för att det är en början på en ny vecka, utan också för attdet är då Johan väcker mej och måsteåka iväg till Gävle och inte komma hem förrän på torsdag. bLäGävle. Bläsandviken. Blä.
Jag måste gosa.
---
Igår innan vi gick och lade oss stod vi i duschen tillsammans o bara höll om varandra och kysstes under vattenstrålarna. Jag önskade att den stunden skulle vara evig att vi skulle stå där hela natten. Men jag visste att den är som helst skulle ta slut och han skulle vara borta igen..
---
Idag for jag ner en sväng till Mora och umgicks med ''alla våran poppe'' nån timme. Sen blev vi så jävla hungriga att vi åt lunch. Sen pratade vi väl lite skit och sen kom bussen (oooorkade bara inte åka tebaka till blge igen)
Lite bilder som blev till under dagen. Jag lovade Poop att han ksulle godkänna bilderna först men vafan. orka :)

Ni får gärna le!






















































































Här äja

2008-05-12
Äntligen funkar bloggen. Segt att komma igång idag ju.

Jag börjar med att lägga upp en bild på min underbaring som jag älskar så <3




Den fula ankungen var det ja..

2008-05-10

Vad tycks ?

Från att ha varit en ful liten lampa som ingen tyckte var speciellt fin..


image34


...Förändras allt på bara nån minut.. Lilla lampan växer upp och blir till en vacker fläkt


image35



Utan att jag behövde hålla i o lyfta mnsta lilla *yäss*



nästintill patetiskt! ;)

2008-05-10

Fyfan hur kan man sakna HÅR så fruktansvärt mycket ? sjukt.
Finns barn som tvingas äta flugor, och jag sörjer mitt hår.. Var är världen på väg? haha.





https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/540109/images/2008/fiiinth_r_1210426706_1479830.jpg Bilden ?https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/540109/images/2008/fyfanvafint_1210425705_1479829.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Fyfan vad arg jag ser ut...

chock var ordet.

2008-05-10
Chock efter chock efter chock.. Jag borde typ dö av hjärtinfarkt snart.. Sluta komma med konstiga nyheter som jag får chockar av.. ujujuj..

??

2008-05-09
Jag är besviken.
Och helt plötsligt känner jag att jag växer.Inte bara som människa utan att jag känner att jag lever..

Jag vet inte om det är negativt eller positivt. Jag är förvirrad




.

Säljes!

2008-05-09
Vart ska jag nu ta min dagliga shoppingrunda?;)


http://www.blocket.se/vi/16318421.htm?ca=6_s

ujujdå!

2008-05-09
i onsdags när jag skulle sova själv kom Joa och överraskade vid 8-9 snåret. Jag blev glad :) Jag började till o med att  gråta (jag är en känsig person.. ). Vi såg film och gick och ''sov'' ;) skoja. vi sov sen faktiskt..

Igår var det  fullt upp. Började städa på riktigt hela lägenheten. Rum för rum. Bara sovrummet som är nytt just nu. Dammat o bytt ut saker osv. Sprillans nya sängkläder..
Mellan klockan 2 och 6 for vi runt med bilen och letade efter utemöbler. Fan vad dyrt sånt är,egentligen (?!) Om man inte hittar det på loppisgrej. Men eftersom vi/Joa alltid är sent ute så var allt sånt slut. Så vi for på ÖB och där köpte vi två solstolar. Fattas bara nån  slags soffa och bord att ha i andra hörnet av balkongen.. Eller ja.. Heter det balkong när man bor längst ner ? Uteplats hade ju setat fint men så kallar Lyset sitt, man vill ju inte härrmas.. ;)

var även i Falun och ''inshoppade'' en fläkt vi ska ha i TVrummet. Sist vi satte upp en fläkt var i sovrummet och då höll vi på i flera timmar. Och jag minns inte hur mångas gånger jag grinade den gånger. Allt jävlades. Men Joa sa att denna fläkt har bra trådar att använda. Får hoppas det..

På kvällen såg vi TV, sanningens ögonblick och efterlyst. ÅT tacos till det. Mums :)

Idag är det fredag och vi får se vad som händer härnäst.. Hoppas jag slipper hålla i fläktfan..


Nu ut i solen i finfina stolarna :)


image31

fan vad jag flummar..

2008-05-07
TACK FJUN för att du fyller 20 år snart. Och tack för att du skulle till Norrköping idag så jag slapp åka den förbannade buss o tågen. Tack tack tack. Så skönt. du snäll :)


Soo.. Back in the getto .
. Hemma själv i Borlänge. Känns inte alltför hemskt ännu. Men nog fan hade det varit bättre med en katt/hund att komma hem till. haha.. Men men., Johan e som han e, vilket betyder NEJ ...
Jag har ju goseior om det allför ensamt. Eller kanske till o med Lyset? Jag menade Malwa..  ;) --

Jaja. Jag är förkyld. Börjar bli tung i huvudet vilket inte är bra.. Den egentliga anledningen till att jag kom hit idag var ju för att storstäda.. Blir det av ? Nja. Känns inte så nu.. Jaja..


nu ska jag dricka o göra nå en stund.. puss..

kärlek

2008-05-06
Jag har väl åxå en söt misse :P



Mitt hjärta



image25

----


image26

----

image27

----

image28

----

image29

---

image30


love you
. Min lilla modell

vov

2008-05-06
Dom här puppisarna gosade jag med idag.. dom söta o goa..
Men jag vill fortfarade bara ha en golden om jag ska ha en hund :P



image24

snyggt!

2008-05-06
Munas fina parkering idag är vi va och fikade. Vi såg det när vi kom tillbaka.. haha



image23

Bajen var namnet.

2008-05-06
Jag lovade ju er en video med Hammarby!
Här är den. Och ni som inte hör att hon sjunger '' Heja Bajen'' hör det inte med flit ;)

Kom ihåg, det ska börjas i tid!




muuusik

2008-05-05
Älskar den här låten.




HJÄÄLP

2008-05-05
Hur fan vänder man en video som hamnat 90 grader åt fel håll ?
Hjälp mej nån SNÄLLA!

Heja Bajen!

2008-05-05
Sitter ute i solen med datorn nu. Nätet e kasst men solen är det inte :P
Känns nästan som om jag har fått solsting här ute. Börjar känna vagt av huvudvärk. Vilket jag hatar..


Men ni ska få en video/bild snart där man inte kan bli hatad.. bara om man hatar Hammarby ;)


ni får vänta lite på de ;)

gnälla får man

2008-05-05
Är fortfarande kvar i skolan. Haft svenska med Anna som hjälpte mej att skriva ett personligt brev (ÄNTLIGEN). Men jag blev rätt sur på henne. Hon frågade mej VAd och VART jag skulle söka. Jag svarade '' I borlänge, och i värsta fall Älvdalen''.. Jaha. Då frågar hon mej rakt ut '' Hur är det mellan din kille och dej ? Tror du att det håller? du kanske tror det just nu men om vi tänker framåt. I framtiden alltså. Är ni tillsammans då ? ''..
- Ja, det känns då så  nu iaf .  Svarar jag tyst. För jag fattar egentligen inte vad det spelar förr roll.
'' eftersom du svarade att du även skulle söka i Älvdalen så började jag fundera om det var seriöst mellan er. Om det är seriöst tycker jag att du ska köra hårt på Borlänge ''..

snacka om att va.. ja.. privat? Dessutom sa jag tydligen och med ironi i rösten '' I VÄRSTA FALL ÄLVDALEN''.. Men det tog hon som att jag är en mammagris som hellre är hos mamma än i storstan. Bullshit.

Dessutom är det lunch. vilket inte jag har med mej. Plus att jag är sktihungrig. skit åxå
Lika bra å gå å dö va? eller vill ni veta nå mer? Jag slutade lektionen kl 11.20, inte förrän 13.25 går nästa buss.
Så jag ska vara här jag bara..

---------------


jag saknar johan. redan.



 
image22

Emo

2008-05-05
Nu har johan åkt. sminket är förstört och just nu suger allt.
Varför är jag en sådan vek människa? Varför kan jag inte stå å hålla känslorna inom mej som jag alltid gör annars?
om ca 15 min går min buss till centrum.en därifrin tåg till Mora. Efter det blir det troligtvis Dalen eftersom jag inte vill vara här alldeles själv i flera dagar..

Fan.. nu går ja..

trött på idioter. Del 2

2008-05-04
Jag svarade till den här killen att jag inte skickat något jäkla mejl med något''hallå i.. (speicellt inte med flit) Dessutom skrev jag att han borde gå å ta hand om sin son istället för att skriva o trakka på mej (Han hade en son när jag träffade honom som han nekade till. Han påstod sej INTE ha det när jag frågade. När jag fick reda på sanningen hade han visst en son på då 10 år som han inte ville veta av och som ha vägrade betala underhåll till).
Jag har inte hört av mej till den där psykopaten på minst 2 år.Varför skulle jag försöka få kontakt med honom igen via ett hallå-mejl ? nedå! Jag fick detta som svar att jag var (ungefär)


  • Jag är en hora.
  • Jag har smittat honom med klamydia
  • jag är inte normal eftersom jag kladdar när jag äter mat (??)
  • Jag busringde till honom hela tiden i ett helt halvår efter att HAN dumpat MEJ
  • Han ska anmäla mej för trakkaserier.
  • Han ska skicka räkningen till mej på all sin medicin han fick lov köpa efter att jag smittat honom med klamydia
  • Jag ska dra åt helvete


Jag svarade att jag inte bett honom att han skulle svara på nånting. Och att ett mejl kan man ignorera hur lätt som helst. Bara radera om det är så. Eftersom det också var ett slags reklammejl jag skickat så är anledingen ÄNNU mindre att kontakta mej..
Skrev även att om jag nu kladdar så enormt som han påstår ,så bevisar ju det att jag törs då iaf vara mej själv. Vad är det för fel med det ?

Och om jag är normal eller inte vet jag inte.
Vad räknas till att vara normal?

mat

2008-05-04
Måste ju visa bild på mitt matunderverk jag lagade till i tisdags (oops.snart en vecka sedan)
Hasselbackspotatis,kött o sallad.Och absolut massor av Tzatsiki :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/540109/images/2008/bild002_1209905579_1479818.jpg



Imorgon åker Johan till Gävle och jobbar. Han kommer förhoppnnigsvis hem på torsdag. Så jag ska vara utan honom i flera dagar. Känns sorgligt och massa tråkigt.. Vill ha`en katt här som kompis. Nån som har en å låna ut nån dag ;)

 Men vad gör man inte för The Big L ?
-----


Om 14 dagar firar vi ett år. ETT låååångt jävla år.365dagar.. hujedamej alltså..


''kul'' spel! hahaha

2008-05-04
Ett av de roligaste spelen som funnits. ever..
Nån smart jävel som tror sej veta vad spelet heter? ;)



image20

trött på idioter. Del 1

2008-05-04
Läste min mejl nyss.. Jag blev rätt chockad faktiskt av vad det stod. Den här människan jagf ått mejlet av hatar jag så otroligt mycket. Det är en sån där egomänniska som borde sitta på nå hem. Tro mej.Jag vet.
Vissa vet varför andra inte. Jag har aldrig skickat något ''hallå'' till honom nånsin. Så vad är det han vill ? Jag är så trött på idioter...


''varför skriver du ett mail med medelandet hallå i det. jag har redan blockat dig för längesedan ida. men du får ha ett trevligt liv. ps har du hittat en ny kille i den lilla staden eller by eller sammhälle eller vad det nu är. Eller tog jocke tillbaka dig när du bönade för honom elller. ?? puss o kram. ''


-----
Okej om det finns något virus som gör att jag skickar ett mejl till alla..Men vafan ede å bli sur över ? det står ju inte BARA Hallå

ujujdå

2008-05-03
Ser på körslaget nu och precis ätit en sallas..Valde mellan krabb sallad eller kebabasallad.. hmm.. Blev kebab tillslut och johan fick kyckling (somsåg 3543 gånger godare ut)..

Igår målade jag med spritpenna på mej igår.Och nu vill jag ha e äkta tatuering där,dock inte såsomjag målade. haha :P Alla har mer eller mindre skrattat åt det. Själv tyckte jag att det (nästan) va skitsnyggt!



image19

juuu

2008-05-03
Back in da getto Dude!

ska (nog) snart åka å handla lite o sen köpa en sallad.. det är mumsit.. Jag skriver mer snart..

''vi har en misstänkt rattfylla. Kom''

2008-05-03
herregud vilken kväll.. Ragge är nog rädd nu. haha

båtta

2008-05-02
Men vart tog alla kula kommenterar vägen ? snyft :(

lulu

2008-05-01
Det var kul igår tyckte jag. Det va härligt att vara sådär avslapnad som man blir. Man skiter i alla problem,alla måsten och bara lever fullt ut.
Dock blev det lite knasigt igår.. Menmen.. Sånt får man räkna med ibland..
Vi spelade ett spel som Bea kommit på. Det var väldigt kul. Berättar mer om det en annan gång..

hojt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus