Namn

31/1 -10

2010-01-31
Fan vad skönt med helg. Har sovit till 10 och 11 lördag och söndag. Sjukt härligt med sovmorgon. Synd bara att helger går så fruktansvärt fort :( . Helgen har mest bestått utav lathet och god mat (som vanligt alltså). Förväntade mej både att J's pappa och min moster skulle komma hit,då det var bestämt så. Men fick veta LÖRDAG KVÄLL att hon låg hemma med feber och ont i kroppen.. Jag som nääästanhade bakat bullar. Men bara nästan :P

Idag har jag sorterat upp alla mina filmer i bokhyllan. När vi flyttade in här så tryckte jag in alla filmer i tillgängligaste luckorna. Så idag hittade jag en låda med MASSA filmer jag totalt glömt av. Gamla klassiker och MASSVIS av minnen for runt i mitt huvud. Fyfan vad jag älskade dessa skräckfilmer.


 En klassiker i min samling :D riktigt dålig :D haha!Hittade en heeeeel deeeel dubletter. Har säkert 10 filmer som har en tvilling..

Innan maxi..


Vaacker utväxt......

 

Hemma igen :D

 

Boobies :>

 

 

 

puss

 

 30/1 -10

2010-01-30
Så sjukt skönt med sovmorgon. Jag älskar uppskattningen man får när det äntligen blir helg. Om vardagarna är man uppe kl 06.00 för att åka till Falun till kl 07.00. Då kan man förstå hur man uppskattar att få sova till klockan tio..mmmmmhmm..

Åt nyss lunch/frukost. Varma mackor med skinka,rödlök,tomatpure och rumpor. Ja alltså kräftstjärtar. Så jäkla långt ord så de e enklare skriva rumpor :) ..
Kollar nu på reprisen av Lets Dance. Jag diggar Gudrun Schyman som fan. Vilken underbar personlighet hon har. Även jag hade fördomar mot henne när det visade sej att hon skulle ställa upp i Lets dance. Fiska rösten va väl hennes enda baktanke? Men om det nu är så så får det så vara, hon är skitrolig och go! Då förtjänar hon lite extra röster ;). En jag inte gillar speciellt mycke i tävligen är äckelBirro, Jag har läst alldeles för mycke av Schulmanblogg att jag heller inte tål Birro. Annars är det många lagommänniskor med. Inte för snygga,inte för fula,inte för dåliga inte för bra. alla är lagom typ.

Igår stodstädade vi/JAG hela lägenheten. Sjukt drygt men de behövdes och det blev sååå bra! Jag hade toarummet som 'fördjupning'. Storstädade under badkaret,bakom/under tvättmaskinen, hålet i golvet och rengjorde alla hyllor. Så nu glänser det (tills imorrn). Älskar att ha de rent och fint omkring mej,då mår jag som en prinsessa!

Ska snart ta en välbehövt bad. Inte badat på ett par dagar (har duschat,men inte samma sak). såg nyss berget av skum.. Kan lägga upp det så kan ni får bli avundsjuka =)
Såg att de va ett ganska litet berg :Ppuss


29/1 -10

2010-01-29

Jag fick en award från Fisen OCH Fridih. (tydligen inte från fridi men hennes namn kan stå där ändå ;D)Här reglerna som följer med awarden:

A: Kopiera awarden på din blogg.
B: Länka till den personen som gett dig awarden.
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till.
E: Länka till deras bloggar.
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award

 • Jag sover alltid naken. alltid.
 • Extremt glad över att jag är så glad som jag är.
 • Älskar min familj så oerhört mycket.
 • Har blivit sjukt beroende av frisörschampon/balsam.
 • Tycker att Avatar är årets mest överskattade film.
 • Tycker att Rockabillykillar är det hetaste och sexigaste som finns. Och vampyrer då.
 • Älskar att äta mat runt 22-23 om kvällarna. Smakar såå gott då..

Eftersom jag inte har nå vänner får vem som helst göra detta xD
ELELR JO! LYSET! Vill inte länka eftersom du kanske ivll va lite hemlig?!29/1 -10

2010-01-29
Ja hejsan! Jag SKA försöka skriva vad som hänt sen sist nu.

Jag gick precis idag klar den tredje veckan på denna utbildning. De första två veckorna har det varit teoretisk och nu praktisk. Har ännu en vecka kvar av praktiken, sen blir det massamassa teoretiska saker igen, bland annat ett stort prov. Klarar man det så är man 100% utbildad. Jag SKA fanimej klara det. Det är ca 60 frågor och man får ha typ tre fel. Hur som helst så är det två veckor praktik igen efter proven.

Nu är det helg. Sjukt underbart. Och jag hade gärnat viljat berätta om min praktik,men jag får inte mer än att vi är i lägenheter. Jag får MAX säga vilket område jag är i,till exempel stan. Är jag utanför stan så heter det ''utanför stan''.. Stränga förbud. Skrev på papper idag där jag looovade att jag skulle vara tyst, och så ska det förbli :P

Anledningen till att jag bloggat så lite är inte på grund av att det inte hänt något, tvärtom. Jag har haft fullt upp hela tiden. När man kommer hem ska man läsa i boken och svara på frågor så man klarar provet sen. Helgen har jag varit borta..

I helgen som var strosade(läs sladdade) vi runt i Älvdalen. Först tänkte jag ställa in för jag var så extremt trött. Men jag hade lovat allihopa och Molly ringde och tjatade på att Faster får fan komma snart. Väl där så skämdes man lite att man haft känslan att ställa in,för att jag ''får'' så mycke när jag är där. Jag menar inte grejer utan så enormt mycket kärlek. Molly och Minde pumpar mej full med kärlek så jag nästan spricker. Molly ska leka helahela tiden. Hon är inne i sin ''läx''-tid. Vi lekte att vi hade läxor. Skitkul,haha! Sen var hon en ''Babykossa'', hon vägrade kalla sej för kalv. Även om hon presenterade sej som ''jag är en babykossa. Det är en kalv'' så var hon absolut INGEN kalv..

Minde och jag har haft våra ''gräl''. Hon har varit en liten fegisbebis som grinat direkt hon tittat på mej (det är tillåtet att skratta åt det när ni läser det). Jag ha hållit henne en gång och då var hon så liten att hon inte brydde sej. MEN,MIRAKEL SKER! Nu fick jag hålla henne, klappa henne, krama henne, leka med henne utan att jag såg en darrande underläpp en endast gång. Gissa om faster blev GLAD! Här är bilder på när jag träffade henne på fredan. MammaMarie snurrade på Minde så hon satt mot mej,varav den där blicken ''VEM FAN E DU? JAG VILL INTE TITTA PÅ DEJ. JAG BÖRJAR GRINA SNART OM DU INTE......åå.. en mobil...''


(det är Minde ni ska spana på, inte Maries frågeteckenliknande ansiktsutryck)

börjar-snart-grina-blicken..

 

Ser jag ett litetlitetlitet leende?

 

Nehe.. faster snor Mindes FISK och säger:

''Nu kommer fisken och pussar på dej.. PUUUUUUSSSS''

 

DET FUNKA!!

 

Fasters Älskling <3

---

Men som ni vet har jag tre älsklingar,Molly,Minde och Simbi!

 

Molly va INTE på knäppa-kort-humör under hela helgen,så de är denna och en till jag fick ta..

 

Molly vill inte vara med. Men Muna vill (utn att hon vet om det).

Vi är på Östängs SÅKLART!

......

 

-----

Jag har varit på bio [snabba cash] med myslys!..

..som var duktig och hade öga på sej..

 

Bio utan popcorn är som en kille utan pitt - värdelös ;) ;) ;) ;)

 

Var fullsatt. Gick knappt att röra sej på grund av allt folk............

Som sagt... FULLSATT!

-------------------------

 

Köpt ny/extra jacka.. Svart skinnjacka. Bra så att man kan variera. Nu har jag svart och brun.

 

Just ja. Haha! Jag kom på mej själv efter att jag sett denna bild.. Ser ni nån skillnad?

Nej inte frisyren!

Nej jag har haft brunt underhår ett tag..

Ja,jag har klippt mej.. men det är inte det jag menar..

Jaaa, det är den nya jacken, MEN det är inte det jag menar heller..

Ja,jag har inte kycklinggult hår längre.. Men jag menar nå annat..

EXAKT!

Jag har glasögon på mej. Händer ALDRIG att jag har det på bild för jag skäms så mycket. Men denna gången hade jag de utan att jag visste om det. Dessutom är det nyköpta glasögon,och jag trivs så ini helvete bra i dom. Min syn är så värdelös. TROTS att jag hade mina gamla glasögon på mej, TROTS det,hade jag INTE fått köra bil. Tänk er då hur extremt kass syn jag har UTAN glasögon..

-----

----

--

-

Rekomenderar..

Till dom som har blekt hår. Oftast blir håret inte blondt utan gult. Då använder man denna en gång i veckan,och vips har man lika blond färg som bilder OVAN (Trivs man bättre som kyckling så skippa detta tips)

 

---

-

-

Skaffade mej ett nytt IDKORT då det gamla är från den gamla ogoda tiden.

Dessutom har jag inte sett ut sådär på fleeera år :P..

Fan va dyr de e med Leg, 400kr :S :( Men skönt med nytt :D

(( Jag valde den suddigaste bilden med flit,då INGEN blir bra på idkort ))

Jag är inget undantag..

Jag är fegis och stryker över lite saker..

--

-------------

-

ÄNTLIGEN kanske våra kläder lukta blomma och inte rutten blomma längre..

 

----

 

Va på en konsert i Sthlm. The baseballs. Extremt bra och skitsnygga killar.

IDA = gillar snygga rockabilly-killar!

--->

<3<3<3

 

---

 

PRAKTIK!

 

----

Hörs sen!

 

 

pusss

 


28/1 -10

2010-01-28
Detta är det enda som håller uppe mitt humör idag.
Längtar tills den hamnar i min brevlåda <3
26/1 -10

2010-01-26
Jag borde skriva. Jag borde skriva så jäkla mycke. Det är rätt mycke som hänt, men jag känner verkligen INGEN motivation. Den försvann imorse när jag vaknade.

Jag är deprimerad och jag har mina aningar till varför det blivit så. Jag vet hur det började. Jag försökte såå att komma över det,att acceptera. Men det går inte. Det gnager inom mej,djupt där inne.

Det är inte elakt mot er det jag ska skriva nu. Jag känner att jag verkligen inte har den där personen som jag kan prata med. Ibland behöver min positiva inställning till allt ta en paus och få lufta sej. Men alltid luftar jag ensam då ingen är van att se mej deppig. Det är jättejobbigt. Jag vill inte bara höra ''det blir okej, det ordnar sej''. Jag vill fördjupa mej i det jag är deppig över,reda ut det från grunden. Det är inte det att jag inte har nån att lita på. det handlar om att jag vill ha en förstående person. Och jag tror inte jag har det.


Nu ska jag gå härifrån. Datorn gör mej deprimerad som allt annat!
(det har inget med utbildningen att göra)


25/1 -10

2010-01-25
Jag ska uppdatera så fort jag hinner. Jag vet att det är tråkigt med en obloggande blogg. Men jag har faktiskt ett liv mot va andra inte har *jävlas*..


Ja,men du. Hellre rund än se ut som ett troll!
puss

18/1 -10

2010-01-18
Snacka om gammal bild.. Korthårig OCH brunblond? Haha!


 

HAHA!

 

 

 

Skitsöt! JAG VILL NUMER HA KORT HÅR..

klipp mej,nån?


16/1 -10

2010-01-16
 • Nu har jag gått på den nya Yutbildningen i en vecka. Det kommer bli hårdare och svårare med längre dagar framöver. Kommer bli kul o se hur jag klarar det, hua! Jag har ju nå fel i mitt tankesätt och nånting i min skalle försöker övertyga mej om att jag är kassoch värdelös och inte klarar av det, vet inte vad det är för celler i hjärnan jag föds med. Men mestadels är jag ju glad och positiv :D

 • Idag är det lördag. Jag är hemma själv och slickar på chips. Jag är REDAN uttråkad och klockan är 13.51. Vad ska jag göra? Jag borde plugga lite men jag känner inte för det på en LÖRDAG jag är ledig För fan ju! visst kan ingen kräva de då ? Trorjag skata ett långt och avstressnde bad. Det var så jävla skönt att få sova ut imorse. Länge sen jag kände sån njutning :D

 • Vår tvättmaskin håller på att ge upp,mer eller mindre. Vi fick den av J's pappa när vi flytta hit,så den har en hel del år på nacken (luckan är gammelgul). Kläderna luktar iaf surt så vi ska eventuellt åka till Västerås och kolla där (billigare, plus ikea) om sisådär vå veckor. Trevligt.

 • Nästa onsdag, eller alltså onsdagen som kommer så ska jag på den där jäkla gynundersökningen. Vill inte och mår verkligen illa när jag tänker på det. Har ju varit på sådana förr men då har jag ''bestämt'' det själv, nu har dom bokat en tid och då är det inte lika roligt. Ska även prata om min arm,detni! Där har ni en funderare!
15/1 -10

2010-01-15


You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time
You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul, Baby..
HELG!

13/1 -10

2010-01-13

 

 • Att jag ser dubbelt så tjock ut i min vinterjacka. Why gud WHY?
 • Matlådor. Fyfan vad vidrigt det är att värma upp dagen-efter-mat i en micro. Seriöst. Jag mår illa av tanken att jag ''bara'' har 42 matlådor kvar att värma upp,våka över och plåga i mej. Iuh :(
 • Jag tror jag ska sälja katterna snart, dom är sjuuukt dryga. När jag ska dra ut mattan som är i en hög försöker simba hjälpa till genom att sätta sej eventuellt fläka ut sej på hela mattan. Tack.
 • Rykten. Sluta fråga mej om det och det ryktet är sant, fråga personen det handlar om istället så får du ett svar direkt,LOVAR!
 • Snart är det den 20 januari. Vill inte.


 • Petri som dog :( :D Stackars Petri :D
 • Tjejerna Petra och V på utbildningen. SKönare brudar får man leta efter. Den enda sparkar mej på foten och skriker ut ett OJ JA RÅÅKADE, FAST det var med flit. Och Petra har en röst som låter EXAKT som Fjuns, hon är dessutom lite frän för hon fattar aldrig vad V pratar om :P haha!
 • och så vill jag hissa att jag alltid på något sätt har pengar i min jackficka. Fortsätt så gud! We like it!Gunatt !eller .. puss

11/1 -10

2010-01-11
Tudelu!

Idag är det måndag, måndag innebär jobb för väldigt väldigt många svenskar. Måndagsångest finns det något som heter åxå, igenkännande? Men för mej finns det inget jobb att ha ångest till. MEN, idag var det FÖRSTA dagen på min YRKEsutbildning. Japp,så är det. Så sant så sant. Jag vet inte vart detta leder någonstans ännu,så jag ska inte vara FÖR positiv.
Första intrycket var iaf bra. Jag satt breve en ne*er med små öron =) och stoooora läppar. skitsöt =)

sitter nu och äter fetaost som blev över sen i lördags. Älskar saltsmaken som är i osten, muums.. Oj,nu blev de matsnack. Det får ju inte förekomma i denna bloggen för dom blir anonyma männikskor aaarga.. Dom blir ävn arga när ja lägger upp bilder på Johan.. Hmhmhm?

Nu vet ja inte va ja ska skriva mer :D


puss

10/1 -10

2010-01-10
Den här söta ''dressen'' köpte jag till Minde i julklapp.
Visst är lilla Minde söt som en DINO? Hon ser superlycklig ut iaf :-)
(spana in tårna)10/1 -10

2010-01-10
Såg en film inatt. En som jag velat sett länge då den verkar va cool..


Det här e filmen:
Det har gått över 20 år sedan utomjordingarna anlände till jorden. Mänskligheten förberedde sig då på ett fientligt möte med överlägsen teknologi, men ingenting hände. Utomjordingarna blev istället kvar som flyktingar på jorden. Varelserna placerades i provisoriska hem i Sydafrikas District 9, allt medan jordens nationer debatterade deras fortsatta öde.

Men nu har människornas tålamod tagit slut. Ansvaret för utomjordingarna har därför kontrakterats MNU (Mulit-National United), ett privat företag utan intresse i utomjordingarnas välfärd. MNU kommer att göra enorma vinster om de kan få utomjordingarnas vapen att fungera. Men än så länge har alla sådana försök misslyckats eftersom aktiveringen av vapnen kräver utomjordisk DNA.

Spänningarna mellan människor och utomjordingar kulminerar när MNU-tjänstemän inleder omlokaliseringen av alla icke-mänskliga individer från District 9 till ett nytt läger. En av MNUs fältarbetare, Wikus van der Merwe (Sharlto Copley), utlöser ett utomjordiskt virus som börjar förändra hans DNA. Wikus blir snabbt den mest jagade mannen i världen, tillika den mest värdefulle, eftersom han bär på nyckeln som kan avslöja hemligheterna om utomjordingarnas teknologier. Utstött och utan vänner finns till slut bara en plats för honom att hålla sig gömd; i District 9.


Det här tyckte jag:

Första intrycket var liksom ''va, är det fel film?'' andra intrycket va ''MEN VAD ÄR DETTA?haha''.. Det slutgiltiga intrycket som jag har är WOW, vilken skitbra film. Jag höll på döö a skratt när en utomjording hade en BHpå sej, haha! Jag och min humor. En väldigt annorlunda och speciell film som gav mej många ''haha'' och '' åjäävlar såg du''.. Den är absolut sevärd. Den får en ''lagom'', inte för lös och inte för hård 4/5 av mej!

8/1 -10

2010-01-08

ROXETTE,SLÄNG ER I VÄGGEN!7/1 -10

2010-01-07
Ååh vad jag älskar anonyma kommentarer. Det är det mest underbaraste som finns. Jag ryser av glädje i hela kroppen när jag får det..


Anonym: Din pojkvän kan ju inte vara 23, han ser ut som 12. Gillar du lammkött?


Hej du anonyme!
Svar på frågan: Ja,jag ÄLSKAR lammkött! Nästan likamycke som jag älskar allt annat kött. Dock har jag lite svårt för bläckfiskkött då det är så segt. Likadant med björnkött,det ryktas om att det är både segt och inte luktar så gott. Mest äter jag nog ändå gris/nöt kött. Billigast och kanske godast?! Har du tips`?

Nej, min pojkvän är inte 23 år, han KAN ju inte vara det. Han är nyss fyllda 12 år.
Eftersom han är så speciell så fick han både körkort och köpa ut på systemet som redan som 10åring. Och att han sen började jobba redan som 10åring är ju ännu tuffare,hur många 10åringar gör det idag? Jag förstår att du måste vara VÄLDIGT avis på att min pojkvän hunnit så långt i sitt liv mot vad du gjort, för du är väl 12år?
Johans tårta på hans 12årsdagen häromdan. FIN VA?


Puss!-----
skämt åt sidan!     [skämtåsido..]

Johan SER jävligt liten ut på kort. Det finns inte ett enda kort på honom som jag och han inte har skrattat åt. Jag kallar honom Babyface och han nyper mej i fläsket. Men sånt är livet! Hellre skratta å ha roligt än att sitta o må skit över nån skitsak som BILDER! Barn svälter i Afrika FFS!6/1 -10

2010-01-07
Idi och Joa!Joa ser lycklig ut!Vad har ni för relations status? Kära.
Vad heter din pojkvän/make? Johan Mikael Nilsson
Vad kallas din pojkvän/make? Joa, Joi, Älskling eller Prutten av Molly.
Hur gammal är din pojkvän/make? 23 solvarv gammal!
Hur lång är din pojkvän/make? Ungefär 1.76- 1.80m. Iaf längre än mej,viktigaste.
Vad har din pojkvän/make för ögonfärg? Bluuue like meee..
Vad har din pojkvän/make för hårfärg? Det har jag också undrat. Nå mellanblondaktigt.
Vilken skostorlek har din pojkvän/make? 43 typ :D
Vilken stad/by kommer din pojkvän/make ifrån? Från början är han rumpmas.

Bor du och din pojkvän/make ihop? Sambobambo, yes!
Har din pojkvän/make barn? Haha, nej tack gode gud!
Har din pojkvän/make körkort? Yeah ;) Välanvänt.
Vad jobbar din pojkvän/make med? Elektriker.
Vad hos din pojkväns/makes personlighet attraherar dej mest? Hans glädje,humor och förståelse.
Vad hos din pojkväns/makes utseende attraherar dej mest? rumpan e riktigt het. Jag gillar rumpor. Och hans babylena hud..
Vad heter din pojkväns/makes pappa? Ove
Lyckligaste stunden med din pojkvän/make? Hela tiden.
Beskriv din pojkvän/make med tre ord: Ketchuptokig, volvoälskare och lite mammig.
Vem är din pojkväns/makes stora idol? Jag tror inte han har nån spceill idol, utan lyssnar på allt möjligt..
Vad gör din pojkvän/make just nu? Skrattar åt Somba som är ful.
Vill du ändra på något hos din pojkvän/make? att han ska 'se' saker när det behövs.
Ved hette din pojkväns/makes första riktiga flickvän? Elin.
Vad hette din pojkväns/makes flickvän innan dej? Elin.Och så lite om dej..

Vad hette din första riktiga pojkvän? Jocke. De före har jag struckit ut ur mitt kapitell som ''fdingar''. De va bara en kul grej som inte slutade kul.
Vad hette din pojkvän innan denna? Joxis!
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? Oj. 15år ? Men jag har förträngt den händelsen helt.
Hur många gånger har du varit förlovad? 0.
Har du haft ett "one night stand"? Ja. Och det är inget skryt. Vill inte säga nån siffra.
Hur många barn vill du ha? minst 2 högst 4. Så jag säger.... 3.. Har redan bestämt namnen..
Vill du gifta dej? Nej. Ser ingen mening med att ''skylta'' med sin kärlek. Dessutom vill jag inte ägas av någon.
Spelar hudfärgen på en kille någon roll för dej?Ja. Men det har inget med rasism att göra. Jag har bara aldrig varit attraherad av någon som har en annan hudfärg mot min.
Din favoritfärg? rostfärgat. rött och svart. Avskyr blått.
Vad har du för mobil? Nokia, alltid Nokia <3
Vad har du för dator? Ööööhm. Jag har två. En gamling som är min käraste. En Acer. Och en mindre vit snygging som heter Asus/rövoss
Vart bodde du senast innan där du bor nu? Hos muuuuuna på mitt fina rum.


Dina val.. (endast ett val/fråga)

Hus eller Lägenhet? - Hus.
Stockholm eller Göteborg? - Sthlm. Göteborg ligger för långt bort.
Vinter, Vår, Sommar eller Höst? - Hmm. Hösten.
Dag eller natt? Dag. Då känner man att man lever.
Katt eller Hund? Katt. Men jag SKA ha en mops en dag..
Explorer eller Firefox? FIREFOX <3
Vit eller Svart? Aldrig vit.
Pepsi eller Coca-cola? Kåkkakåla
Grekland eller Spanien? Oj. Jag gillar värme,maten och historian bakom Grekland. Så svaret blir Grekland.
Prickigt, randigt eller rutigt? rutigt om jag måste. Uscha..6/1 -10

2010-01-06
Jag har i evighet letat efter en bra kräm för mitt face, vilket har varit omöjligt. Jag vet inte var eller vad jag ska leta efter.
Jag fick ett gratistest med en såkallad ''kletar inte och ger huden vacker glans'' ansiktskräm av Yves Rocher för ett tag sedan. Det var inte för åldrande (som annars finns överallt) utan det var mot normal till känslig hy. Okejförfan,tänkte jag. Jag testar. Jag tvättade ansiktet och la på ett tunt lager av krämen. Efter två minuter känns det som en extra hud ligger på mitt ansikte,tredje minuter svider det lite här och där men det kanske ska kännas så ? På 5e minuter kollar jag mej i spegeln, ansiktet är illrött och det bränns överallt där jag lagt krämen. Jag tvättar av de fort som fan och försöker inte tänka på att jag numer kommer se ut som en tomat i ansiktet..

Jag mislyckades medatt hitta en bra kräm,igen!

Tills nyss.. När vi va i Karlstad strosade jag runt i Bergvik och råka slira in på en butik. Mellandagsrea, Tjoho tyckte jag. Där hittade jag denna:Denna är underbar! Den är tunn,lägger sej inte som en hinna utan smälter in i huden på ett jätteskönt sätt.

Finns olika varianter här: http://www.ahlens.se/skonhet/aktuellt_sortiment/index.html_891103723.html
De kostar ungefär mellan 100-170kr. Det beror hur mycke man är ute efter och vilken variant. Jag tog ansiktsmask som man ska använda 1-2 gånger i veckan,super! Dessutom är det från Finland,och iaf jag vet att Finland är ju före svenskarna med rätt mycke, allergimedel,laktosfria produkter och även andra saker.

Rekomnderar denna starkt!

5/1 -10

2010-01-05
Jag och simbi!


 

 

Mitt gulliga rosettdiadem <3

 

 

Och nej,jag är inte hög även om det ser ut så!

 

 


5/1 -10

2010-01-05
Imorse var jag deppig och nere. Jag klagade i tidigare inlägg attman ska vara så jäkla glad för drt livet man lever. Men idag kändes det verkligen LIFE SUCKS-dag, helt utan anledning. Jag får faktiskt ha såna dagar jag med.
--

Jag är så himla trött på att disskutera denna vargslakt som pågår/pågått. De som tycker att man ska skjuta ihjäl allihopa medans dom håller på har inget argument till VARFÖR! Dom bara tycker det utan grund, som om det är nån gud som talar om för dom vad som är rätt och fel att skjutas.

Olika argument jag fått höra:

Vargen ska dö för att...

 • Den äter upp våra jakthundar. [Varför i helvete släppa ut hundfan i skogen då om dom vet det finns andra rovdjur/varg där? Rovdjuren var där först,inte du ]
 • Vargen springer i gårdarna och äter upp våra kaniner, hundar, får. [det är inte ofta vargar är i byarna,är den de har den kommit ifrån flocken och letar egen föda. Det finns vissa ensamvargar som inte beter sej som vargar utan vistas band gårdarna dagtid.Såna vargar är en helt annan sak mot vargflockar som vistas i skogen. Det sker mycket oftare att ''människans bäste vän'' tar grannens kaniner än att en varg gör det. Jag hoppas innerligt att denna kaninägaren genast hämtar bössan och skjuter hunden, för rätt ska väl va rätt? Jag vet till 100% att en kompis har en katt som var och tog kaninungar hos nån granne för nått år sedan. Kan en KATT klara av det så kan väl självklart en varg. Varför är det mer acceptabelt att en hund/katt gör det än ett rovdjur som måste jaga för att överleva, gör det?
 • Barnen törs inte vara ute ifall vargen kommer och äter upp dom! [Det luktar hönsmamma här. Om barn inte törs vara ute för att en varg kan orsaka barnens död så är nog den rädslan hos mamman,inte barnen. Hönsmammor finns det gott om, och jag tror att ni ska oroa er mycke mer för lösa hundar,ilskna katter, albinokaniner, höstgetingar och pedofiler än människoskygga vargar! Man kan inte vara rädd för ALLT.]
 • Vargen kommer tillslut vistas bara i byarna och äta upp våra djur. [Detta argument försöker dom skrämma upp folk med. Som sagt,vargen är människoskygg. En ensam varg skymtas ibland bland byarna,aldrig en flock. Men OM, bara OM vargar skulle bosätta sej i byarna så är det väl helt och hållet jägarnas fel? I dagens samhälle behöver vi inte ut och jaga för att överleva. Vi föder upp djur som vi sedan slaktar och köper färdigtpackat på domus. Varför tror sej jägarna att de har ensamrätt på älgarna? Det är väl självklart att vargarna bosätter sej där det finns får och hundar om jägarna tar deras mat i skogen?!
 • Vargen tar alla våra älgar. [Än en gång, vi klarar oss utan älgkött i frysen och människan har ingen ensamrätt på djur i naturen. Förstår inte hur jägarna kan bli så förvånade av att vargen jagar och äter älg? Trodde dom att dom åt gräs eller?
 • ''Hur skulle inte du känna om en varg kom och tog din bäste vän?'' [Självklart skulle jag bli ledsen. Självklart skulle jag bli skitarg och självklart skulle jag vilja döda vargjäveln. Men jag har faktiskt lite sunt förnuft i skallen. De är djur, vargar är rovdjur. Vargar dödar, det är deras instinkt.. Dom har inte haft nån matte eller husse som har lärt dom vad som är rätt eller fel. Vargar får ingen bestämt tid då de får äta sin hundkulor och får kallt färskt vatten, för vargar är vilda. Min käre katt Tjockis har dödat/ätit upp  3 av 4 degusar som jag har haft. TRE stycken. Jag älskade de där små degusarna. De satt på min axel och bajsade på mitt skrivbord. Dom var mina små bästisar och fick små degubebisar ihop. Sen kom Tjockis och tog dom,en efter en. Inte samtidigt,inte på samma dag. Men han dödade dom. Men hur ska jag nånsin kunna skylla på att det var Tjockis fel? Han är en KATT, han har en instinkt att han ska döda råttor. Likadant med vargar,de dödar för att de är deras instinkt,de skiter i om det är rätt eller fel i våra ögon.
  Sen HUR vargen attackerar hunden är en annan sak. Sitter hunden ute i koppel utan uppsikt och när ni kommer dit är det mestadels blod överallt, så skylls det på vargen DIREKT! Det behöver inte bara vara vargar som attackerar,det finns vanliga lösspringande hundar som kan få nått infall också! Men just att det måste SKYLLAS på nånting. Det är ens eget ansvar att ta hand om sina egna djur. Skaffa hundgård om du vill att din hund ska vara säker.
 • Flytta alla vargar till storstäderna. För det är ju bara dom som gillar vargarna. [Det hör/läser jag väääldigt mycket överallt. Senast idag på FACEBOOK skrev en tjej till mej '' Ida, har du varit i nån skog nångång? det märks att du inte har det''. Jag skrattade när jag läste det meddelandet.. Jag har vuxit upp med skog omkring mej. Jag har ofta varit ute mycket i djupa skogar och plockat blåbär eller varit ute med Kungen. Men det enda jag nånsin varit rädd för är att möta ett älghelvete. De är höga som hus och har hårda livsfarliga horn,klövarna kan krossa sönder mitt ansikte på en sekund.. Hjälp säger jag bara. Men en varg? Hade jag sett en i skogen,inte ens då hade jag varit rädd. Hade skrutit mest om händelsen. Även hästar är skithemska djur.. :s
 • Det behövs skjutas lite varg då och då.. [Det kan jag hålla med om. LITE och DÅ och DÅ i speciella situationer! Men i den här frågan är 27 vargar inte lite. Det är extremt mycke. Vargen är fredad och fridlyst, varför ska man då skjuta flera?Det är min åsikt och mina argument mot varghatarnas..
Jag kaanske kan ändra mej om ni så säger att vargen ÖPPNADE dörren, gick IN erat hus, UPP på övervåningen, ÖPPNADE dörren till rummet,och DROG ner hunden UT på bakgråden och DÄR bet ihjäl den.. Men det är ju lika troligt som om.. ja.. Inte troligt alls.

Godnatt.

4/1 - 10

2010-01-04
Jag orkar/villinte/vägrar göra en sån där ''2009lista'' som ALLA gör.. Vill folk veta höjdpunkten i mitt liv förra året så fråga mej. Alla svarar på samma frågor och det blir så fruktansvärt trist. Jag kör denna istället som har med dagen att göra..


*nu spelas Agnes - Relese me*

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att Molly är så himla söt och go!

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov skitskönt..

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satte igång ipoden för att dunka lite. Härligt.

Det sista du sa högt: LOVE YOU TOOO.. eller nej. jag skrek ''NEJ INTE PÅ BORDET GÅÅÅFIIIISCH''.

Det senaste någon sa till dig: ''sov gott sen när du lägger dej''. Om Simba sade något i sitt mjauliknande ''kraw'' vet jag inte ännu. Ska ta reda på det..

Vad har du druckit idag: 1 liter iskall mjölk.

Vad var det senaste du åt: revben och smörgås :D

Vad var det senaste du köpte: revben och smörgås xD

Vad är det för färg på din ytterdörr: Oj. träfärgad?

Vad är det för väder hos dig nu: stjärnklart med massa minusgrader..

Godaste glassmaken: choklad,alla gånger.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut. haha, jag minns när jag inte fattade ett skit av den raggningsrepliken. Jag förstod inte vad ''ögonkast'' va.. hahahahha..

Sover du tungt: både och..

Drömmer du mardrömmar: Sällan. Oftare med sexdrömmar med bekanta eller obekanta män..

Trivs du med ditt jobb: Idag ska man nog vara glad om man HAR ett jobb..

Favoritklädsel: Gillar klänningar och mina jeansleggings. Köpt 4 par xD

Favoritlåt just nu: Jag har fastnat i twilightträsket och diggar soundtracket, Lykke Li/Possibility och även JÄVLIGT mycket Lady Gaga! I ipoden just nu spelas det Takida*.<<--- Men det behöver vi inte skvallra om. pinsamt.

Vad ser du om du tittar till höger: Soffarmstöd,en blomma och en lampa på väggen.  4 substantiv, check!

Vad gör dig glad just nu: Att jag har det så bra. Det gnälls och jämförs så onödigt mycket i detta samhälle. Nämn EN person man vill byta sitt liv med? ALLA har sina problem även om man är rik,kändis eller är apa.

Vad ska du göra härnäst: trott eller ej, men jag Ska lägga mej..

Höger eller vänsterhänt: blond,blåst och vänsterhänt. Det klingar så fint tycker jag..

*nu spelas the hives - Gloria*

Humör just nu: GLOOORIA.. nedå.. jag är lagom. nöjd. glad. lite småstressig och så. men lagom av allt. lagom är bäst. FÖRUTOM DENNA JÄVLA FETSTIL SOM JAG INTE KAN TRYCKA AV.. JÄKLA AAAAS!

*Nu spels Darin - viva la vida* [pinsammare än Takida. faan]

Favoritgodis: choklad vet ni ju.. Och att de blev ny låt redan e att jag försökt som fan o få bort det fetstilta.. jag lyckades..................... eller inte..

Kläder just nu: Blått linne och röda lena trosor som åker ner från röven när jag använder byxor. Så det är mest mystrosor.. (fetstilen bara försvann utan att jag bad till nån gud)

Sommarplaner: ojojojoj.. NO KOMMENTS! TOTALY SECRET! Men nog planeras det alltid (som fan) ;) om det blir i år eller nästa är en annan sak ;) förhoppnnigsvis iaf en snabbur ;) ooops, nu försa jag mej liiite..

Hur många kuddar sover du med: en mjuk fjantkudde och en stenhård tuffing..

Spelar du något instrument: HAHAHAHAHAHAHA! Ja eller hur.. Jag tycker på nå vis att alla som spelar nått instrument verkar vara så himla religösa.. Vet inte vart jag fått det ifrån..

Morgon eller nattmänniska: Absolut nattmänniska. zzz

*nu spelas Lady Gaga - Papparazi* <3<3<3

Vad är viktigast för dig: Att jag får mat. Annars dör jag. fort. skämtåsido. skämt åt sidan,. det är viktigt att mina nära och kära mår bra och är friska.

Är du kittlig: Jag ÄÄÄLSKAR att bli kittlad. Men däremot älskar INGEN att kittla mej just för att jag ÄLSKAR det.. taskigt?

Snarkar du: Jag? nej. Frågar ni nån lögnaktig blir svaret ja.

Stjärntecken: Always tvilling. Fast jag hade velat va en sol. solen är gul.

Äckligaste insekten: Såna där med ormtungor som snackar skit och ljuger och ljuger....... Och så spindlar då..

Stökigt eller välstädat: Jag är jääävligt prydlig och noga. Det är däremot inte herr Johan. så det är där vi typ går ihop om jämt.

Längtar du mest efter just nu: Att få bädda om sängen imorgon i nytvättade nyinköpa sidensängkläder som är gråa med ljusgråa/vita blommor och grenar på. Lovely. och ta ner dessa jävla julgardiner. spyr på dom snart.

*just nu spelas Britney Spears - Out from under*
Ja och jag svarade ju att jag diggade mycke twiligt och lady gaga, och jag ska nu förklara för er enkelt varför ingen av de låtarna kommit upp ännu:


1. Jag har inte fört över twilightsoundtracket till ipoden än.
2. läs 1.
3. Det har ju spelats en Lady Gaga. Hua vad ni har dåligt läsminne....


*nu spelas Baracuda - la di da* SKITBRA DUNK!3/1 -10

2010-01-03
Lögnare.
-

Ska se denna filmen nu, jag kommer gråta som en bebis..


 

- upd -

 

hmmm.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den här filmen förutom att jag hade lite för höga förväntningar på den. Men trots det så var den bra. Den var välgjord och vacker på sitt sätt. Det kom nån liten tår,men ändå berörde den mej ändå inte in i hjärtat. skådespelarna var det inget fel på,storyn var det inget fel på. Ändå är det något jag inte kan sätta fingret på som är så fel med filmen.. Musiken passade in perfekt,tror den berörde mej allra mest..
Den får en 3/5 chokladbitar i betyg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus