jävla tönteri varje jävla lördag!

Att ens lägga ner tid på ett ''anti Larz kristerz'' inlägg i sin blogg, bevisar ju bara hur  omogen och barnslig du är. Då har man verkligen inte mycke att göra om man sitter och retar upp sej på ett jäkla tvprogram i ettan. Vem ORKAR ens bry sej om det? Om du nu ändå bara ska klaga på programmet lördag efter lördag så tycker jag man ska sluta se det. Om man ändå trots allt väljer att se det så kan man väl ändå HÅLLA KÄFTEN efteråt om det inte slutade som man ville? det är ju trots det inte på liv eller död.

är det så jobbigt för dej
så får du väl ut å gå en timme så din töntiga ilska försvinner av kylan. låt inte OSS som kan se ett program utan att bli förbannade få skit för att inte du håller med oss. Det du håller på med är bara LÖJLIGT!

Tycker du att Larz kristerz inte tillhör dansband-genren är det ditt problem. Vi röstade inte in dom i dansbandskampen. Det var Anna i juryn som valde in dom. Så skicka ett mejl till henne och skippa att skicka omogna fjantiga sms till oss som bara tycker att du skämmer ut dej!


TACK!

2008-12-07 | 02:26:55 | jävla fan :( | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» lys

tack på förhand?

2008-12-07 // 11:51:04
» Nettan

Har du också fått det fina lilla mass sms:et?

Tom Bea har fått det,snacka om att gå för långt,är så trött på människor som inte kan acceptera andra och bara ska klaga.

2008-12-07 // 17:14:58
» Frusenisbit

Bra skrivet :D:D:D:D:D:D:D:D:D Håller med dig. Varför ska man se på ett program man inte gillar? Då kan man ju faktist BYTA kanal eller stänga av. :P



LK ÄGER!! <3

2008-12-07 // 17:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback