Fyfan. Telia ...

Fyfan. Telia blir bara värre och värre.
För det första..
Patrik har ringt heladagen för att han fått en faktura på 200kr som han inte ringt för. Han ringer,står i kö nästan en timme och när han slutligen kommer fram skickas han runt till 3-4 st personer (tjejer) som inte vet svaret. Och att han måste ha sin faktura framför sej för att dom ska förstå nånting. utan hjälp avbröts samtalet och fakturan måste betalas. Utan att veta vad han gjort för dom här 200 kr.

För det andra...
Ingen kan ringa eller smsa min mamma, och hon kan inte smsa eller ringa någon. När hon försöker ringa säger en röst '' kontakta din operatör''.. Mamma ringer Telia o står i kö i cirka 20 min. Sedan Förklarar hon att hon inte kan göra något med sin mobil och att hon vet att hon inte har något obetalt. I telefonen säger dom att hon VISST har en obetald skuld hos Telia. (Okej om det är så nu att hon har en obetald skuld där) Det värsta är att när mamma frågar om vad för slags fakturadet är, hur mycke den ligger på os.v så vet hon i telefon inte det. Hon säger att hon snart ska koppla mamma vidare till dom som vet svaret på sånt här. MEN, tyvärr hade DOM som KUNDE SVARET på fakturafrågor GÅTT FÖR DAGEN, så hon fick lov ringa imorgon...Pyttsan..
Jobbar inte kundservice på Telia till 21.00 ?

2008-06-24 | 21:17:50 | jävla fan :( | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Jocke

Som fröken Ida kanske kan förstå måste jag ju svara på det här.



Fakturakundtjänsten har öppet till 18.00. Det fick säkert din mamma förklarat för sig och det är inte så mycket att göra åt det. Det är precis som att Domus har öppet till 19. Och syns det då att det är en obetald skuld, då är det nog tyvärr det och därför fungerar inte telefonen.



Kära Poppe har säkert ringt för dem pengarna! Eller iaf köpt en massa porr via mobilen :)

2008-06-24 // 21:24:10
» Nettan

Herregud vilka jävla ställen det finns.

Har aldrig tyckt om Telia eftersom dom gjort massa fel åt mej också.

2008-06-24 // 23:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback