8 oktober 2013

Namn: Ida heter jag. Lill-Ida
Ålder: 26 år. Långt till 30.
Bor: För tillfället i Borlänge.

Beskriv din bästa egenskap.
Min bästa egenskap är att jag är glad och positiv. Försöker se det bra i det som ofta kan ses som dåligt. Lätt att skratta och har en sjuk humor.

Beskriv din sämsta egenskap.
Ingen är ju perfekt, inte ens jag. Min sämsta egenskap kan nog vara att jag kan frutta till ibland när nån retar mig vid fel tillfälle. Eller att jag ibland inte alltd tänker på andras känslor när jag tänker på mina i första hand.

Vad ser du fram emot?

Min framtid. Många är nervösa och krisar innan de fyller 30/40 år och mår dåligt över sitt liv. Jag har valt att vara ''ung'' fram tills jag skaffar barn. Leva livet och göra saker jag idag kan göra som jag senare kommer välja bort. Jag längtar ärligt efter barn, hus och en vindsnurra på gården så jag kan torka kläder i den friska luften.

 

Platsen som är min önskan att få gifta mig på.

 

Hur ser ditt liv ut om tio år?
Jag ville tidigare i livet inte vara gift. Idag är jag äldre och visare och tänker annorlunda. Vill ha ett vitt bröllop på fäboden vid gärdesgårdar och högt gräs. Ett sommar- eller höstbröllop. Helst ska jag också gifta mig med någon och frieriet ska vara romantiskt. Jag har alltid så länge jag minns vilja förlova mig på långbryggan i Rättvik vid siljan. Finns inget mer romantiskt än Siljan...Och vid den här tidpunkten vill jag också ha fått mitt första barn. Antingen en Viola eller en Nils. förhoppningsvis...

Tänk att förlova sig här! Kurrrrrr!

 

Om du är realistiskt, hur ser ditt liv ut tio år?
 Mitt liv kommer se ut som jag beskrev de ovanför. Får jag inget frieri så friar jag själv!

Hur kommer du rösta i valet nästa år?
Den där frågan är på liv och död för vissa. Så jag kommer hädanefter håll tyst om vad jag kommer rösta på. Gjorde mitt misstag på förra valet och det gör jag inte igen.

Tre bra låtar som du lyssnar mycket på nu:
Aviici - Heart upon my sleave 

Moraeus - Om sommaren

StikoPer Larsson - Inga vägar

Någon åsikt om Miley Cyrus?
Vet seriöst varken om det är en kille eller tjej, haha! Det är musik vet jag. Sen är det totalstopp i mitt huvud... skyller på att nyheter kommer sist till Älvdalen.. Så nästa år kanske ja vet könet på denna varelse..

Om du fick äta en sak för resten av ditt liv vad skulle det vara?
Fläskkotlett med tomat och beasås. Det är iofs tre saker. Då väljer jag torkat älgkött - slår allt!

Vilka ögonblick är dina mörkaste?

När jag fick beskedet av akutläkaren att min bor Anders tyvärr inte överlevde olyckan. Barnen hade dock klara sig utan en skråma. Försöka se det positiva i något som var/är ett helvete.

Och de mest ljusa?

Alla tre gånger jag fått besked om att jag skulle bli faster. Första gången (Molly) fattade jag inget och kände faktiskt ingenting speciellt förrän hon var född, lyckorus! Med Minde blev jag jätteglad (dom hade väntat så länge på att dom skulle bli gravida) och när beskedet om att de va gravida med Amanda så tror jag at jag grinade i en timme. Haha! 

(egen fråga) Vad ska du göra nu ? 

PLUGGA! skulle vara på plats kl 11 och nu är den 11... Och jag är inte där... hörs!

 

2013-10-08 | 11:03:00 | allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback