Namn

min musik.

2008-06-28
Jag har blivit så trött på allt det hära dunkadunka musiken johan spelar så jag har hittat en alldeles egen station att lyssna på när det är ''min tur''.. Här är den.. NJUT =)


Idas webradio


Har kommit in i en sådan period igen. Ni som känner mej vet =)
Johan säger att musiken hörs ända till Ica, gött =) Får folk njuta lite ;)
Gullgull

2008-06-27
Idag är vi barnvakt till en Malwa. Bild kommer ;)


-Dildo!

2008-06-26
Kanske man ska skaffa sej denna? bara på kul dock..Teliabläkukk!

2008-06-26
Mamma ringde till Telia igår igen. Nu var det hon som berättade att det var handlade om någon faktura och att det fortfarande var problem. När teliapitten skulle kolla upp det så fanns det konstigt nog ingen faktura, och inte funnits heller.. Så vad var problemet med mammas telefon ? TYDLIGEN så hade Telia tekniska problem i förrgår (tisdag) och att det var därför det inte funkade. Men hur kan det var ur funktion för EN människa? Inte för Patrik,som har EXAKT samma tjänst som mamma, Telia vänner. Och om det nu var tekniska problem, varför kunde dom inte se det första gången hon ringde?
 Jag hade inga problem, inte johan, inte Anders o inte Ragge.. Varför Muna?

Svar tack!

Jaaa...

2008-06-25
Badtajm med picknik och två badkrukor. Och ingen Malwa.
Här har vi hetingen själv. fyfan vad het jag är.. Tarv är ja å .. Nån bild måste ju komma upp nångång..Å här är jag ju VACKER! o glad..
fan vad seriös jag e..


Här har vi den ÄKTA hetingen.. olalaa.. Mums..
Joa tarvar sej åxå =) Smygkort är det åxå.. undra av vem..

:)

2008-06-25
Fasters favorit <3

Fyfan. Telia ...

2008-06-24
Fyfan. Telia blir bara värre och värre.
För det första..
Patrik har ringt heladagen för att han fått en faktura på 200kr som han inte ringt för. Han ringer,står i kö nästan en timme och när han slutligen kommer fram skickas han runt till 3-4 st personer (tjejer) som inte vet svaret. Och att han måste ha sin faktura framför sej för att dom ska förstå nånting. utan hjälp avbröts samtalet och fakturan måste betalas. Utan att veta vad han gjort för dom här 200 kr.

För det andra...
Ingen kan ringa eller smsa min mamma, och hon kan inte smsa eller ringa någon. När hon försöker ringa säger en röst '' kontakta din operatör''.. Mamma ringer Telia o står i kö i cirka 20 min. Sedan Förklarar hon att hon inte kan göra något med sin mobil och att hon vet att hon inte har något obetalt. I telefonen säger dom att hon VISST har en obetald skuld hos Telia. (Okej om det är så nu att hon har en obetald skuld där) Det värsta är att när mamma frågar om vad för slags fakturadet är, hur mycke den ligger på os.v så vet hon i telefon inte det. Hon säger att hon snart ska koppla mamma vidare till dom som vet svaret på sånt här. MEN, tyvärr hade DOM som KUNDE SVARET på fakturafrågor GÅTT FÖR DAGEN, så hon fick lov ringa imorgon...Pyttsan..
Jobbar inte kundservice på Telia till 21.00 ?

men du då!

2008-06-23
Tycker ni jag ska skriva något vettigt ?

BLÄKUKK!

2008-06-17
Vet inte vad jag ska skriva.. Jag har ingen ''Dagens outfit'' eftersom jag inte är tillräckligt vacker för att slänga ut bilder på mej i en blogg. Plus att jag inte har några direkta nya kläder.. Så.. Vad fan ska man göra? Rekomendera en film ? Okej. Igår såg jag '' I am Sam ''. Den handlar om just Sam. Han är en utv... nejvafan.. TRÅÅÅK!

TRÅK VAR ORDET!

Kom igen nu!

2008-06-17
Vet att jag har få besökare ;) men ni som läser, gå in å rösta på Wysteriia här

Tycker hon förtjänar å vinna faktiskt :)

:)

2008-06-16
Det finns en person som verkligen betyder. Finns såklart mer än en. Men idag,igår har en viss person verkligen funnits där och lyssnat och inte bara skrikit även fast jag har haft såna idiotiska tankar. Du har inte skällt ut mej eller kallat mej nånting för att jag har tänkt såhär. Du försöker se dej in i min situation och det är unikt. tack.
Tack Poop. du är en riktig vän även fast vi bråkar ibland. <3

det betyder.-  -  -  -  -  -  -

......

2008-06-15Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mej nu.


.

vilket tjat..

2008-06-15

Skönt att veden är färdig nu (nästaniaf) 30kubik ved är herrands mycke. Speciellt när den kommer nästintill som träd utan kvistar. Då måste man såga dom i stockar först,sen lyfta stockarna till klyven,sen klyva,sen slänga, sen stapla.
Och när man väl är här i Dalen nästitill tvingas man hjälpa till. Vore kul om nån frågade, men neeejdå ;) ..
Fått kondition. Känns. av att bära tunga stockar på sisådär 20-30kg några timmar om dagen ger muskler ska ni veta folk. Och att sen klyva det och ställa i ordning det, stapla alltså, tar ju fan tid så man nästan är gråtfärdig.. Det tog några veckor. För man vill ju inte slita ut sej helt o hållet på en dag. Bättre dela upp det. Japp.

fått kritik och gnäll pga att jag varit upptagen. Jag som annars alltid klagar på att jag har tråkigt och aldrig har något att göra. Men de här dagarna, tisdag till igår har jag haft mycket att göra. Speciellt med veden och det. Plus att Ragge tog examen (slutade 9an). Och det ville jag ju inte missa varken på morgonen eller kvällen.

Idag har har jag mest slöat. Eller det är väl egentligen det enda jag har gjort.  Tyckte att jag förtjänade det. Plus lite vin till EM åxå..
Veden blev färdig igår (törs inte lova helt å hållet) och har alltså varit en LEDIG dag idag. Låg länge i sängen o drog mej.. såååå skönt.. Ronja är nog åxå lite sur på mej för att jag aldrig hörde av mej igår.. Men det var ju veden.. You know.. Förlåt :)

Så alla ni som har förståelse. Hör av er igen!
mums

2008-06-14
Saknar dej min gullegos <3

Fin rosett :P

<3<3

2008-06-12
Hnn ärså rolig lilla Molly.. Hahahahaha..så jääävla rolig..haha.. Jag älskar denna unge.. så jävla störtskön.. Och Ronja gapskrattande på slutet o åxå skitkul :D
<3

2008-06-12
Jag vill åxå vara barn o nytta springa runt o hoppa sådär :P sötunge..
Fucking Åmål. 30 år senare...

2008-06-12
Hahaahhaha... Alla som sett Fucking Åmål vet ju vad den handlar om åså.. Jag hittade en ''Fuckig Åmål. 30 år senare''.. Så jäävla rolig :D haha.. Skrattar för mej själv :p
why did you disappear?

2008-06-12
vadå jag har inte tråkigt.

Dagens humör: Glad Ida
Dagens mående: himlans trött
Dagens borde: Gå å kukka...
Dagens händelse: besiktat bilen med 4 fel på köpet. Köpt RÖD tröja och en bikinitrosa.
Dagens frisyr: utsläpppt. topparna har blivit lockar . bleh :P
Dagens klädsel: tights som är blåvita.. haha.. och ett svart linne och utanpå den en ROSA tröja :P haha. söt jag :D
Dagens planer: Fixa färdigt veden och läsa färdigt boken ''Skugga''
Dagens vill ha: nya byxor,en(flera) ny bh, långt hår och popcorn.
Dagens längtan: Pilitt.
Dagens fundering: Varför regnar det när jag kommt till Dalen ? vill ju bada.
Dagens beroende: Har med mej handväskan överallt. fast jag inte har nått där i
Dagens tråkigaste: Att jag har alla mina bra filmer INKLUSIV vännerboxen i Blge. pyton.
Dagens tidning: Aftonbladet och hemmets Journal :D (korsord <3 )
Dagens låt: No angels - disapper

Ragge Rocks!

2008-06-11
jaa.. Djävulen har återuppstått. Ragge o ''hans band'' bestämde i sista minuten att uppträda med 2 hårdrockslåtar på skolavslutningen (i KYRKAN) som dom försökt lära sej utantill från i lördags.. haha.. dåligt ljud, dålig bild.. menfan.. stentufft ju :D
nämen..

2008-06-10
Bara sådär..Inte ett ord.. Nekande fick jag ju först. Men jag hade ju bevis som ni såg. Och nu helt plötsligt...
.Besviken.Jaja..

2008-06-10
Så, nu är man i Dalen igen då. Från Blge tog jag även med huvudvärk och hunger. Jag är hungrig.. iu

Jaja.. Skriver när jag har lust. then...

Denna låten passar perfekt idag...

2008-06-10vi tar den med karoke så vi vet vad det handlar om. Skitfin låt.. Och lyssna på rösterna.. Och hur snygga dom är..

Det här är ABSOLUT dagens bästa låt.

----------------------


P.S
Joa ska inte vara med på LANet, han ska vara vakt så att ex. folket inte smugglar in sprit.. men ändå..

Jahapp..

2008-06-10
Om nån timme åker jag med packad väska till Dalen- ensam.
Där kommer jag vara ensamare än ensamast känns det som. Johan ska på LAN neröver landet och är där till nångång nästa vecka. Vid såna här tillfällen känner man att vi är olika. Jag hatar LAN. Jag anser att folk som lägger tid o pengar på å sitta vid nån jävla dator dygnet runt i flera dagar och försöker bevisa att det visst går att överleva på Jolt cola om manbara vill, sånt tycker jag inte låter kul alls. Men det är ju jag det. Jag önskade att jag haft nått jävla pissintresse som folk irriterade sej på..

Men inte ens ett intresse har jag.. tragiskt.. Känner mej faktiskt ganska(mycke) omotiverad till nånting här.. eller över huvudtaget. Om man ska vara ärlig så håller jag på bli osocial. ja nästintill folkskygg FAKTISKT.. Det är läskigt. Jag mådde så bra o va så glad för ett tag sen.. Nu tänker jag bara på för mycket på saker och blir helt trasig inombords..

Måste packa..

Mmm...

2008-06-08
jaa.. Finns bara e person som kan svara på det här.. så gör gärna det nu..VARFÖR?

hahahha

2008-06-07


Johan är en pilitt


:D

<3 <3

2008-06-06
Jag älskar mitt största och värsta beroende. Det är inte nyttigt nånstans. Och egentligen inte så speciellt gott.. Ändå älskar jag det..

Jag älskar dej min Coca Cola
<3

Student eller inte student ?

2008-06-06
Jag hade tyvärr ingen studentmössa :P Förresten, vad skulle det i såfall stått på den? Hade inte råd å införskaffa någon sådan :P och inget blågult eller nån ros hade jag på mej heller. Nått Grattis har jag fått ( t.o.m av muna)..Men ja.. Jag tar det här med ''min student'' inte så speciellt seriöst heller.. Liksom.. Nog för att jag o en gymnasieelev har lika stor chans att komma in på en högskola. Men de e då fan det närmaste man kan komma.
 Jag har slöat på en folkhögskola i 3 år (inte 1,2 året iofs) och läst ämen (svenska A+B,engelska,matte,naturkunskap,religion,samhällskunskap,historia,filosofi, språkets lustgård).Men det e väl fan inget jämfört med gymnasiet ? Vad jag minns av gymnasiet , så var det drygt som faen. Stress,stress,stress o massa prov och ansvar.. Så.. Låt dom njuta av sin student på deras vis. Jag kommer aldrig åka i nån vagn bakom nån traktor och skrika ''FYFAN VAD VI ÄR BRA''..För SÅ bra är jag faktiskt inte.. Det duger att jag skriver det här..


Fyfan vad jag är bra!

Jippie!

2008-06-05
Såå. Nu ska man som 21åring åka till Mora och ta studenten då! låter väl skönT?

fyfan vad jag är bra!

Usch...

2008-06-04
Det där Moramordet tar så lång tid att utreda tycker jag. Sätt han i fängelse så får vi se hur han mår sen..

mer här

:)

2008-06-03
Klicka här


-

-käärlekshumöör..

2008-06-02
Jag vet att ni inte ens lyssnar på hälften av mina musikklipp. Eller ens videor över huvudtaget.. Vad vet jag.. Kanske är jag uttjatad vid det här laget ?


Men den här låten betyder KÄRLEK!
Och så var de det där med favoritlåt...

2008-06-02

----
För övrigt..
Den här låten är så inihelvete störtskön. Håkan har börjat komma tillbaka till verkligheten. Vilket betyder BRA musik - igen. yäy.
Lyssna och njut.. Den är sååååå bra..

Näst högst upp på önskelistan!

2008-06-02
Eftersom jag inte fått nån present av DEJ när jag fyllde år, så har jag kommit fram till att jag vill ha den här :D

PRESENT TILL IDA. KLICKA HÄR


----

Jag väljer MINA 3 favoriter från eurovision 2008.

2008-06-02

(kommentera gärna vad du tyckte)

De 3 bästa låtarna (enligt mej) i årets eurovision ska jag nu visa er.. Den första videon jag ska visa tycker jag borde ha vunnit allt. Der är den enda låt som är VACKER. de andra e bara bra liksom.. Den här är både skitbra OCH vacker.. det ni..


Nr. 1 på Idis lista är:NORGE!
Maria - Hold On Be Strong


Va var det jag sa.. Vacker..
Och en av få låtar som man förstår vad dom sjunger om..
Andra länder är ju så kära på att sjunga på sitt eget språk..Nr. 2:


Den är så jäävla bra.. Speciellt när tjejen börjar sjunga.. ojojoj.. Och den här låten kom inte ens vidare från semin.. Kasst..

BULGARIEN
Deep Zone and Balthazar - Dj, Take Me Away---------------------------------------


Och slutligen nr. 3 :


Den här låten är min nya favorit. Har fått låten inkörd i huvudet i lördags så nu ha jag ändrat uppfattning.
Den här eller island stod jag och valde mellan. Men det blev den här...
digga med i svängarna. skitbra. Bättre blev det inte i år, tyvärr..


Bosnien/Herzegovina
Laka - Pokušaj--------------------

Festen. Part one.

2008-06-02
Jaa.. fart och fläkt var det iaf i lördags..
Anders är alltid den som har lika kul åt Molly, och hon, hon dricker bara vatten och is för er som undrar :p ..
skål för bajen var det ja.. duktig unge..
Och Anders har såå kul fläck mitt på tröjan.. hahah..

Happy Birthday To Uuuus...

2008-06-01
Soo.. Det är idag jag och Styefan fyller år då ?
Jag fyller 21år och Stefan 35år.. Jäkla fest igår (som ingen av mina vänner såklart kom till) bilder kommer senare..


Märks väl vilka som kommer ihåg en.. hitills har dessa kommit ihåg mej:
''rutger''... I igår.. Som va så viktigt å skriva upp :p
Poop. fick jag sms av mitt i natten.
Fjun. Åxå sms av mitt i natten (den jäveln kalla mej gammal)
Agda. Sötis.
Ragge. 3 sms som jag vaknade av
Muna. mm..
Stefan. Jag sa Grattis, han sa grattis
Johan. Grattispuss.Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus