Namn

Allt annat är en myt!

2009-01-31
Där ser ni!


tomten är både Dvärg,Larz Kristerz-fan och skitsöt!


a

(och heter Molly)

ego

2009-01-31
hahaahaa. hittade lite bilder i Johans mobil... rolit :D  vet inte hur gamla de e, Roligt i vilket fall som helst :P
HAHA :D

Hjälp!

2009-01-31
Just nu har jag massa tjat på mej från olika håll.. och jag vet fan varken ut eller in..


SKA JAG SKAFFA FACEBOOK ELLER INTE?
 (ja e ju typ den enda som inte har det)kommentera vad ni tycker
anonymt eller inte spelar ingen roll ;)Miriz

2009-01-30
Finaste!
yeah!

2009-01-29
Kolla tiden 01.30.. Gör det pianosolot ni om ni kan!


ojojojojojjj...

2009-01-29
Inatt har jag setat och rimmat. Det var jättekul :D Men jagkan ju inte avslöja hur de går ännu, men satt o skratta för mej själv efteråt :P

Idag är det fullt upp men ändå inte. Måste äta, ringa kommunen(igen),duscha, göra negerbollar,gå in te stan, gå hem igen,.. ja.. Det lät väl mycke ? Mycke för mej iaf :P


Och sen kanske jag måste fyll på busskortet! guu.. Jag vill äta rotmos idag.. måste tjata på Joa..
hörrs!

Hihihih

2009-01-28Jag ser iaf likheten :P  :P
yes baby!

2009-01-27
Imorrn SKa jag se MAMMA MIA.. så detså! Och fan er som säger att den e bra. Nu har jag skithöga förväntningar, vilket betyder att filmen komer vara BLÄKUKKK!
Absolutäly!

2009-01-27
Nu har vi nyss/igår betalat etttusentvåhundra kronor för att endast få äta lite mat och se Larz Kristerz i april.Om det är värt det? VARJE KRONA!Paris hilton.. mums.. (parfymen alltså)

2009-01-27
Inatt klickade jag hem denna. Luktar sjukt gott. hoppas Lyset blir kär i mej igen.. Den tog slut imorse,så det var tur jag var uppe i tid inatt ;)
Haha..

2009-01-27
Sånt här roar oss Älvdalingar!töntida

2009-01-27
Gissa vad jag gjorde igår...


......

..


Jag satt o grinade till bonde söker fru, hahahaha.. Det är sant. Jag tyckte Emmas sång till Magnus var så fruktansvärt fint gjort att ja började böla ;)

Jaja.. reta mej bara..

utmaning, igen

2009-01-26

De va ett jäkla utmanande hela tiden.. den här gången blev jag utmanad av Frid


Regler:

 1. Länka till den som taggat dig
 2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
 3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
 4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.


Sanningar:

Ett.  Jag är äkta blondin,alltså äkta blåst!

två. Mitt drömyrke är nånting som har med tanter att göra, till exempel skolkök,äldreboenden. tanter är kärlek

tre. Jag förstår mej inte på folk som lever för att hitta vad det är för ''fel'' på en själv och VILL placeras i fack. Är man blyg eller inte gillar tivolin behöver inte det betyda att man har nån sjukdom eller är socialt oanpassad. Lev livet bara! tänk inte så mycke och sluta jämför er med andra...

fyra. Jag är hemligt kär i Fox Mulder

fem. Min bror Stefan är min största förebild, varför håller jag för mej själv. Inget jag vill skriva här..

sex.  Jag har varit på fler begravningar mot vad de flesta har..

Sju.  Jag älskar mat, nästan all mat. Inte svamp. Men jag har till o med lärt mej äta ris.. Vi har gott om mat här i Sverige mot vad dom har i Afrika, ät för guds skull tills det tar slut. en dag kanske du återföds som en afrikan, tänk då vad mat du gick miste om i ditt tidigare liv..Jag utamanar ingen, den som vill får göra den här.,..


weekend..

2009-01-26
Helgen som varit har spenderats i Maserhellan (speciellt under vattnet,i vågor och i kanorna), på bio,film,å i en pizza och framför massa mariocart och Cororinpa.. Yes! Betygsätta är kuulit!


 • Maserhallen då.. Jaa. Det blir nog betyg 4/5.. Jag ångrar att jag inte åkte forsen ännnnu mera. Och det är så jävla jobbigt o springa i trapporna upp till rushkanorna, man får enormt med kondition så det räcker för några dagar iaf.Och tränigsvärk dagen efter..
 • Pizza då.. Jaa, Pizza blev det på kvällen. Alltid 5/5. Jag med min underbara Kebab super special. Med typ allt på utan svamp,räkor,krabba,skinka.. typ.. Men med masssssa stripps på. underbart. Älsklingen bjöd mej
 • Bio då.. Jaa,. Jag hade sjukt höga förväntningar på den här filmen, Yesman alltså. Jag har höga förväntningar när Jim Carrey är med i en komedi (Thrillern 13 är han superbra i) eftersom han några gånger ''korats'' som världens roligaste, visst? medan jag tycker nästan Adam Sandler är roligare (förutom i Jiddra med Zohan, eftersom den filmen SUGER!)Jaja.. Yesman får iaf betyg 3/5 av mej då hans flickvän i filmen va SÅÅÅ TÖTIG, och storyn va kul.. ja.. punkt.
 • film då.. Jaa.. Underbara Disney. All beröm till Disney, som iaf har de senaste två filmerna varit underbara. Först underbara Wall-e som jag är hemligt kär i, och nu superduperhuden BOLT.. Jag skrattade mer åt den än åt Yesman, då är det illa va? Både Wall-e och BOLT får 5/5,underbara filmer!
 • Mariocart och Cororinpa då... jaaaa, alla ni vet ju att jag ÄGER på mariokart, ni vet även att jag ibland LÅTER er vinna med flit. det vet ni va? bra. Cororinpa, vet ni vad det är? Lägger upp ett klipp här nedanför. Jag fastnade totalt på en bana. spelade en bana om o om igen i 46 min. inget att skämmas för. jag suger bra. betyg5/5 båda spelen. skitroliga..
 • Hela helgen då.. Ja hela helgen har varit roligare än andra helger, absolut. Förutom att jag haft nå jobbiga pms-svängar.. jaja.. betyg 4/5,eftersom det HÄNDE nått, oftast händer det inget på helgerna :P
fääärdiiig!


Imorgon är jag hundvakt.. Då ska ja tvinga Poppe o prata med mej heeela morronen..sådeså!
POOP, RING NÄR DU LÄSER DE HÄR! hörs

<3

2009-01-25
Lite från Larz Kristerz i Bjärre (dalen)  Älskar att kolla o minnas när vi va där.. Underbart, Kärlek <3hihihih!

yäy

2009-01-25
Jag har blitt utmanad av Underbara (bar under) DeaFeem att skriva 8 stycken ovanor eller fakta om mig själv för att sedan utmana några andra.. Detta kommer bli sjuhelsike roligt! Yässss, nu kör vi, bli inte förvånade.. (Jag är lte ego så jag börjar varje stycke med ett JAG)


 • Jag biter på naglarna och har alltid gjort det så långt bak i tiden jag kan minnas.. Inget jag direkt är stolt över, hah
 • Jag har svårt att kunna vara mej själv med vänner och bekanta, finns bara 2-3 stycken som vet hur jag egentligen är som person (skitrolig)
 • Jag är en stolt TJOCKIS. visst finns det dagar då man känner sej äcklig,men såna känslor har man väl även om man är smal? rätta mej om jag har fel. Jag duger som jag är.
 • Jag ger inte bort blod bara för att vara 'snäll' eller för att det är behövligt för andra.. Utan mest för min egen skull, jag bli en helt ny människa efteråt, jättepigg och mer gladare än vanlig av att förlora 3 dl blod 3 gånger om året, det är faktiskt sant..
 • Jag har aldrig varit rädd för sprutor/sjukhus/knivar/blod/sår förut, och är inte det fortfarande, MEN... 31 Maj 2007 satte jag in en p-stav i min arm. Bedövningen tog inte ett dugg men ändå skar barnmorskan i mej, det gjorde så fruktansvärt jävla skit ont att jag är så hemskt jävla nervös för att ta ut den 31maj 2010, eftersom den 'flyttat' sej längre in i armen (inget ovanligt) så kommer hon få lov skära ännu djupare med och vara ännu mer hårdhänt. Jag är så nervös att jag nästan gråter ibland. Och det är bara 1½år kvar. Killme (fakta?)
 • Jag har väldigt lätt för att se/märka när nån människa ljuger. Jag hatar lögnare mest av allt
 • Jag har för lätt att tänka ''äsch,det ordnar sej alltid på ett eller annat sätt'', det är en fuuul ovana att tänka så, eftersom inte allt löser sej självt..
 • Jag äter snö. men bara vit sådan. gul snö hoppar jag faktiskt över, för jag gillar inte öl..

En extra..

 • Jag är härligt besatt av LARZ KRISTERZ.. Dom e mina största idoler nånsin! LOVE THEM!
 


duger?Jag utmanar:

Fisen

Lyset

fridih

oooch Mellabajs.

2009-01-24
Idag känner jag mej lättirriterad (pms), och jag känner en äcklig ilande illamående känsla leka genom kroppen. Vidrigt, är ordet....
Folk vet att jag är lättirriterad just nu, men ändå retar EN person upp mej hela jävla tiden så jag nästan bryter ihop. Jag hatar att bli rättad å få höra fel jag gör och säger, och aldrig får höra bra saker jag gör annars..

Känns som om jag håller på bli deprimerad på riktigt. Jag hatar att jag är den jag är, att jag aldrig får känna mej värdefull eller speciell. Jag känner mej mest som nån osynlig filur som duger när andra har lust.. Känner mej inte behövd till nått, varken till personer eller nått jobb..

Förlåt om vissa tar åt sej och känner sej ''träffade''.. men det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Helt frivilligt att läsa den..

äkta kärlek
- - -

''AAAH AAAAH AAAAH AAAH'' av Ylva

2009-01-24


Igår var jag på maserhallen. inte bara jag,utan två till..
Det var kul, speciellt i kanan och forsen =) Jag höll på drunkna i babypoolen en gång, och jag ljuger inte. Jag stod i en våg å fick kallsup efter kallsup och fick aldrig chansen att andas. En annan gång svalde jag mängder med vatten, jag råkade gapa samtdigt.. det var vidrigt.


Så, uppdaterat!

Lalala

2009-01-22
Jag dansar som bäst när jag skurar golvet,helt sant! Tror jag aldrig dansat så bra till Larz Kristerz som jag gjorde med moppen nyss.." djing, djing djingis khan, dom hojtar,han hojtar, dom hojtar alla hojtar"  *dans dans*

9 to 5...

2009-01-22
Nu ÄR det storstädning på G.. Ba sä ni vet.. ja.. typ..

Motsatsen till smutsig!?

2009-01-21
Ni är ju blåsta hela bunten..
 Men allra allra närmast var nog Mystic,med gissningen rådjur.. Fast ni gissade sött iaf :D
Hade ni varit lite klurigare hade ni vunit 10 paket ballerina kakor,true.. synd ni alla hade fel ;)

EN REEEEN SÅKLART!
 inne på citygross till o me, och jag lovarden levde.....

Mer kärlek..

2009-01-21
Jaaa, nu har jag blitt tokig i en låt igen, och FAKTISKT så fick jag hennes skiva i julklapp *skryta*. Underbart! alltid älskat henne och kommer alltid göra! Senaste skivan ÄGER och är den bästa hon gjort, tveklöst!
Dagens goda gärning..

2009-01-21
Jaaaaa, jag har fått ge blod igen, för 6e gången... Tycker det är lika kul varje gång. Fast denna gången va ja lite nervös, då jag insåg förra gången hur jävla stor nålen är, jag aldrig brytt mej om förut.. Den ser ungefär ut som blyertsen i en blyertpenna, bara något mindre. brr :S..

såhär ser nålarna ut när man ger blod:Det sticker till i 2 sekunder innan den är där den ska..
Nytta int knäppa så mycke bilder.. :P
Fikarum efteråt.. man måste fika annars blir dom sura :P

Varsågoooda!
Man får välja en ''Gåva'' för att man är så snäll.. Jag valde en t-shirt med detta märke.. fiiint


Varför ger inte du blod ?
Den är söt, EGENTLIGEN!

2009-01-21
En liten gissningslek.. Jag gick förbi ett djur igår, men vad är det för djur ? Jag fick lov skynda knäppa o gå vidare :(

(godkänner kommentarerna senare)

Tycker för övrigt bilden ser skitäcklig ut..
ser ut som om en dinosurie står å tittar på en i en nyckelhål :s


Mooooooooora

2009-01-21
Var jag på skolan och hälsade på lite gammalt folk igår (mora).. Tror jag fick säkert 10-15 hej och 5 kramar..Det var mysigt att se alla igen, saknar dom :) ..
---------
Fjun vet var det är ;)snöade äckligt mycke..
Jag på toa :D all kärlek till toabilder..


--

Åt en sjukt god kebabsallad.. ååååh..


lekte med en läskig varelse, en skelettpirat.. Its true..
Vi såg stoooora vitlökar.. :P

Joa har en läskig klohand..
Jag handlade kattmat o mus  här :D


       Roligt med bilder?


Robert all the way..

2009-01-20
Det här e ju bara SÅ jävla kul! Hahahhaha..
Vill du ha lite romantik ?

2009-01-19
underbar

Usch för sorgliga romantiska filmer..

2009-01-19
Nu ska jag se THE NOTEBOOK! Ingen ide' att lura er. Jagär ingen tuffis..
Jag KOMMER GRÅTA FILMEN IGENOM ..
Upd..-------------

Måste vara den finaste och underbaraste film jag nånsin sett. Jag har grinat så mycket att huvudet dunkar.. Jag gråter till och med nu fast det är eftertexter. Jagbordei nte se såt här. Jag är en klenis..

känna saknad..

2009-01-18
Idag har jag haft en sån där Sakna-att-vara-Faster-dag...Ååååh vad jag vill kramas med min Molly, kramas och busas med.. Och jag längtar efter att min brorsbaby ska komma snart.. Längtar såå mycke o känna lukten av bebis.. Det är såå mysigt!

kärlek <3Sakna båda <3

ihoptryckt eller bara massa mys?
KINESER SER UT SÅHÄR

<3<3<3

Mohahaha...

2009-01-18
Jag o Johan hade precis lagt oss, eller ja.. hehe.. Johan hade lagt sej och jag försökte få in helvetesdatorn in i sovrummet så jag kunde nörda lite när han snarkar.. Sagt och gjort.. Jag nördar när jag hör en stönande Johan (jag ÄLSKAR att prata med han när han halvsover) :


(Joa)-  ööm.. möö..taaado.. PUSS..
(Ig) - Ska du ha en puss?
(Joa) - mmhm.. pusch.. ta..do..
(Ig) - vill du ha en tado? vad är en tado?
(Joa) - men.. en pusch
(Ig) - En puss eller en tado? vad är en tado?
(joa) - *suck* pusch
(Ig) - en puss? okej *pussar*...du, du har ju negerläppar
(Joa) - vaaa?
(Ig) -  Jaa, du har ju negerläppa,sådär stora,,
(Joa) - men å... sluta.. ZzZzZzZZ


man måste va DÄR för å se de roliga ;) .

Jag är så jävla bäst!

2009-01-17
Jag ÄGER,även fast jag fortfarande inte får lägga ordet ''GÖKAR''

FLYTA

2009-01-17
Det finns en speciell grej jag tycker är frän, och det är att vissa människor flyter, och vissa inte.
Marit,en vän, har jag för mej inte kan flyta, bara om hon tar ett djuuuupt andetag. Inte annars.. Vet även andra som omöjligt kan flyta,utan bara sjunker ner på botten..
Medans jag bara hade kunnat flyta runt där o sova,hade inte sjunkit ändå. Jag har ett sånt jäkla flyt alltså..

Kan du flyta?
fan vad jag använde ordet flyta i det här inlägget..flyta flyta flyttit,
och jag menar ju givetvis flyta på VATTNET, inga snuskiga fantasier här inte!

jävla blommor..

2009-01-16
Jag är lite kluven (som röven) för tillfället. Jag tycker blommor är vackra, speciellt min header. Men en header ska ju vara personlig och tuff,och säga mer än 1000 ord vad jag är för en människa..  Nu tror man ju att jag är någon blommtokig liten flicka som är oskyldig på alla sätt och vis.. För så är ju tämligen inte fallet.. Jag är varken en blomma eller oskyldig,men flicka är jag..

går jag själv in på en blogg som har blommotiv som header går jag ut därifrån lika fort.. Hur kul är en människa med en blomma på sidan ? Guu så trist..

Om jag ändå visste hur jag ville att min header skulle se ut.. Åååh.. Så jäkla svårt.. :(


ge mej hjälp!

Mohahaha...

2009-01-16
^ ^ ^
Alltid lurar det nån..
 ^ ^ ^    ^

Dö jävla alfapet!

2009-01-16
Jag är irriterad (en typisk kommentar som jag använt flititgt på sistone)

Jag spelade alfapet på nätet nyss.. Ordet GÖKA funkar huur bra som helst o lägga, men gökaR nej det finns inte i ordlistan!

Fuck you alfapet!

Smart-ass

2009-01-15
Fick en kommentar av en som ville få ur sej någe viktigt, att det var tävling i dennes blogg.. Men var håller tävligen hus? människan är ju anonym o lämnade ingen länk.. PUCKO!
HAha

2009-01-14
Vad rolig jag är som inte skrivit något här idag! yäy..

Har ätit Larz Kristerz-tårtaidag. DET NI!
DEN VA JÄTTEÄCKLIG! HAHA


bilder imorrn!

Irriterad!

2009-01-14
Jag har fått 2 brev och 1 paket eftersänt hit till mej. Skickat mitt på dagen i måndags. Idag fick jag ETT brev av alltihopa som blivit eftersänt.. Var fan är resten ?

juhu..

2009-01-14
Nu ska ja sova, ja iaf försöka. Så jag orkar upp imorgon o äta LARZ KRISTERZ-TÅRTA!


<3


^  ^ ^   ^

Mää..

2009-01-13
Inte en jävel tog min utmaning intill sina hjärtan.. bitchar :P


^ ^ ^ ^

Lite utmaningar är kul!

2009-01-13

Har blivit utmanad av Drygpoppe


4 AV MINA FAVORIT TV PROGRAM
Vänner (frienda)
Arkiv x (gick ju faktiskt förr)
Lost
Desperate Housewifes

4 SAKER JAG GJORDE I GÅR

Var vaken 24 timmar/kollade på nyhetsmorgon

Åt upp mina sista ballerinakakor

Gjorde äcklig fläskpannkaka

Hade lite arkiv x- maraton (4 avsnitt.) Mulder <3

 

4 SAKER JAG LÄNGTAR TILL

Sommaren, faktiskt
Pengar
Bio med Fisen :D
PIZZA

4 FAVORIT RESTAURANGER

G-son
Tzatsziki
Golden palace
Juventus i Kalmar


4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA

(Jag fyller inte år än? men visst.. )

Årskort på ett badhus

massvis av biobiljetter

Att få sova inatt..

Att bowlingen kostar 150/bana o inte per person


4 BLOGGAR JAG UTMANNAR

Deafeem, för fan

Nina

MammaBecka

Lysmasken

 

 

Nu har jag två ''större'' bloggar som jag utmanar..

Ska se om någon av dom verkligen tar till sej utmaningen o gör den.. Vore skitcoolt ;)

 Jipppiie

2009-01-13
Min kväll är räddad! <3
Människan före var smart o köpte bara tvättmedel.. Sen kommer jag med ''bara'' mina kakor..

:)

2009-01-13Längd på senaste samtal:
 02:44:04Han förstår inte..

2009-01-13
Mina ballerinakakor är slut, jag smsar Joa om vi inte kan åka till ÖB när han slutat jobba:


- Duu, om jag klär på mej o går ut när du e här kan vi åka te ÖB då?
- Bara för ett par kakor?
- VADÅ BARA? HMMFM..
Hur kan han säga BARA ett par kakor? Det är väl inte bara.. Det finns dodis där åxå...


^ ^ ^ ^ ^

Grrrrr

2009-01-12
Jag hatar julgranar!

Johans jävla julgran som han prompt skulle ha vid jul har barrat ner hela lägenheten.. Hur mycke man än suger så gömmer sej dom minsta dummaste barren nånstans som JAG får in i foten..

Igår gick ja på nå som gjorde att ja för en stund flög i luften. Efter den färden har jag haft ont i vänster fot att ja nästan haltar.. Ingenting där under foten.. nää..

TILLS NYSS... Lyste med lampa på, och inunder min fot, alltså under huden, ligger det ett litet barrhelvete som gör att jag inte kan gå som folk.. Johan fick i uppdrag att disikiera min fot, vilket jag ångrade när han väl var där med nål och pincett. fyfan i fan vad ont det gjorde.. åååh.. Det började till o med blöda, UNDER foten.. Då är man en jävel på att disikera va?

Jag blev glad sen när jag satt på mitt skalmanplåster. Och jag vill inte visa bild för då blir ni bara avis..


Och en sak till.. Nu har jag varit vaken i över 24 timmar. Så nu SKA jag lägga mej..

GODNATT!

Erkänn att ni e oroliga!

2009-01-12
Jag lever :D.

....

2009-01-12
Jag är så trött. Jag tror jag aldrig har varit såhär trött i hela mitt liv..Jag måste... sova............

....

2009-01-12
Jag är så trött. Jag tror jag aldrig har varit såhär trött i hela mitt liv..Jag måste... sova............

....

2009-01-12
Jag är så trött. Jag tror jag aldrig har varit såhär trött i hela mitt liv..Jag måste... sova............

:(

2009-01-12
Fyfasiken vilken halsbränna jag har.. Kan det ha något med att jag är skittrött och vill sova?
Hoppas inte de. För då åfår jag gå med halsbränna till sena natten.. blää :(...

2009-01-12
jag har inte lagt mej än. ifall ni undra!^ ^ ^ ^ ^

gör (inte) som jag..

2009-01-12
Hej alla männ i skor. Hej även till er kvinnor i skor..

Vill ni veta någon riktigt TRAGISKT ? Kolla tiden detta inlägg skrevs.. *väntar tills du kollat o höjer ögonbrynen*...


JAAA, jag ÄR vaken och jag har inte ens lagt mej än..Jag är arbetslös,tragisk och knäpp. Tro inte att jag har blivit någon slags EMO och är uppe om nätterna, för så är tämligen inte fallet. (bara för att man är arbetslös betyder inte det att man sover om dagarna). Min kropp har fått för sej att den inte behöver sova längre. Såhär har det varit nu i ungefär en vecka.. Legat i sängen från klockan 1-2 till 5, sömnlös- Men det här är fan första gången som bestämt mej för att skita i o sova, ja. du läste rätt. jag har inte sovit mer än 30 min (mellan 1 och 2) och nu sitter jag i soffan med yhetsmorgon på.. Johan åt nyss frukost och stackarn ska snart,när som helst, iväg till jobbet. Vad jag ska göra? Försöka hålla mej vaken.. För somnar jag nu då sover jag bort hela dagen, och det har jag ingen som helst lust med. För då ÄR jag ju en EMO..

Jävla FISEN somnade ifrån mej.. det ska du få fan för inatt.. Eller ja, alltså måndagkväll. för jag ska lägga mej tiiidigt.. senast 23.00 ska jag ligga naken under mitt duntäcke (ja jag sover numer alltid naken). Jag fick alltid höra som ung att man måste lufta.. ofta.. Annars får man nå fel där.. Och jag luftar på jag.. fötterna alltså....


Skämtåsido, som Jill alltid sa.. så ska jag försöka få igång hjärnan lite. Lite superdupertidig frukost kanske ?  min frukost är hemlig,menrätt kladdig.. .


Den enda som kommer skratta åt det här eländiga inlägget är jag själv när jag vaknat igen.. eller alltså jag är ju vaken nu.. men ja.. ni fattar..


Jag är till o med så tragisk att jag tagit kan-inte-sova- bilder..


Såhär ser man ut om man inte sovit på alltför många timmar..
Min strumpsukka har ögon och öron. DET HAR INTE DIN!
(jag har inte sådär stor fot egentligen)


Hejdå Joa! säger jag,Pipi och Fisu

grå långkalsong o vitöron-sukka, is the shit!
Nu börjar mina ögon bli tunga! och magen kurrar också.. hahhaha..Inte godnatt.. god morgon!----------

Mamma, om du trots allt skulle läsa det här. Det är inte ditt fel att jag är som jag är.... eller jo det är det.. HAHA.. Tack för att du födde mej så du fick en underbar dotter.. Och tack för dina hårgener, jag älskar mitt hår!

Jag är inte full!

-----------------------------------

Och till den kommenterande anonyme:

finns det NÅN som använder långisar för att det är SNYGGT? ;)Min rumpa är en fot!

2009-01-11

Inatt innan jag försökte somna så la jag mej närmare Johan, putade lite med rumpan för att bli extra varm om den. Då känner jag att han TAR på min rumpa,bara sådär (jag blev för förvånad för att han sov ju,jättedjupt) så jag frågar vad han gör:- Men, vad fan gör du ? (jag)
- hehe, vaa? (J)
- Ja men vad håller du på med (jag)
- va men jag håller på fixa strumpan på foten (j)
- VAA? (jag)
- Zzzzzzzz (J)Alltså när han tog på min rumpa så fixade han sin strumpa på foten, BARA SÅ NI VET!

kära 80talister!

2009-01-11
Hittade en skitkul lista.. Tog med det jag minns mest från min barndom..


Vad minns du mest av ALLT detta jag kopierat in ?


vi födda 80-89 borde minnas det här,. För det var.... ...

 • Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
 • Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
 • Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
 • Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på vägge
 • Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
 • Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
 • Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
 • Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Butterick
 • Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
 • Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
 • Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
 • Vi som läste OÄ i skolan
 • Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
 • Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
 • Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka
 • Vi som läste Lyckoslanten
 • Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
 • Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar
 • Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare
 • Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
 • Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
 • Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
 • Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionen..
 • Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop
 • Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
 • Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt
 • Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
 • Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
 • Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."
 • Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
 • Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker
 • Vi som hade bänkar med lock på
 • Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000
 • Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor
 • Vi som vet hur man gör popcorn på spisen
 • Vi som fick lära oss att Pluto var en planet..

     ATT GÖRA PÅ RASTEN

 • Inte nudda mark
 • Guld eller silver
 • Kom alla mina kycklingar
 • Snöbollskrig
 • Svarta madam
 • Under hökens vingar
Roligt med lite minnen va ? :D

^ ^ ^

Jag bara måste...

2009-01-10
Idag ser jag rätt hård ut. Jag liknar en blandning av en EMO och en.ROCKER. Svarta tajts, svart tröja med nån frägklick på, lite svart runt ögonen och ser lite sådär farlig ut..

Men där slutar det..


Ur högtalarna spelas det varken Guns and Roses, Kiss eller Metallica.. Och inte Marilyn Manson för den delen heller..
Istället låter det såhär: Jag måste ringa Carina, får inte glömma deet. Ge mej ett par minuter,sen så fåår vi see..


Jag är så jävla hård!
Och vadå? grannarna har inte börjat klaga än!

MER LARZ KRISTERZ TILL FOLKET!!


(Nii önskade för en stund att jag blviit frisk va?
 Nejdpå, I'm Crazy and still besatt in the bästa bandet in the world)

ujuuj..

2009-01-10


Haha! Klicka och läs plats 35


DET NI!

^ ^ ^ ^

Äkta kärlek så inibomben

2009-01-10

Det här mina vänner, är inte bara humor. Det är ÄKTA kärlek också! JAG ÄLSKAR DOM! Och i mina öron blir det ALDRIG tjatigt.. Men för er är det lika tjatigt varje gång jag lägger upp såna här videor..

Jag har till och med laddat ner ALLA dansbandskampen-avsnitt, och sitter och tittar igenom när L-K uppträder och lyssnar vad juryn säger. Sen så spolar jag till slutet och är nervös fast jag vet att dom går vidare. Sen när Settman sagt deras namn och att dom går vidare så ryyyyyyser jag :D hahaha )

<3

<3
bänka igen!

2009-01-10
Nehejdå! Bloggen jag bänkade tidigare har redan lagts ner :D hahahah.. nejdå, det gick bara så jävla segt att kommentera i hennes blogg så hon bytte till Bogg istället,
 vilket jag tyckte va skitsmart!Här e hon nu, Tadaaa

^ ^ ^ ^

Eftersom jag älskar humor....

2009-01-10

Självaste JAG har blivit länkad för att jag är smart (trodde aldrig det skulle hända). Hon hade en gissningslek angående vad NOSHÖRNING heter på engelska. Och ni som känner mej VET hur jävla bra engelska jag kan, så jag svarade ju såklart nosecow, för det är väl så den heter ?

Och jag heter ju inte Lola, det vet ni ju! men när jag kommenterar hos bloggare skriver jag ALLTID Lola som namn,inte mitt riktiga. WhY? Det ska jag berätta sen ;)Angående humor..
..

Förr var min favorit Egoina, men sen ju mer besökare hon fick,desto sämre blev hennes humor..
Sååå, min nya favorithumorblogg är... *dumdadum*.... DEAFEEM , och förresten har jag alltid skitsvårt att komma ihåg hennes bloggnamn, så jag måste alltid tänka *dela med fem,dela med fem*, då kommer det fram tillslut!
Och neeej,jag skriver inte det här för att fjäska för henne :P
 vad tror ni om mej egentligen :P *blink*

bänkaenlänk

2009-01-10
Ojojoj. Jag fick i uppdrag att länka vidare en Blogg. Vad rooolit :)

hoppas den bloggen blir liiite mer seriös mot vad Johans blev iaf, 2 inlägg sen hade han totaltröttnat. Och jag som länkade honom så snällt..


Jag vet inte vad jag ska skriva om Bloggen, den är nystartad! Hoppas det blir mycke SÖTA bilder, krångliga funderingar eller MATRECEPT, för mat ochg bak,är nämligen den här personen PROFFS på!BrunettMella

^ ^ ^ ^

Jag älskar Humor!

2009-01-10
Läts däns

2009-01-09
Nu ska vi göra tacos sen ska vi se på Lets Dance. Min Älskling Blondinbella är med. Men även Johans älskling är med. KITTY..ÄR svartsjuk på henne för joa tycker Joa e fin (jag förstår INTE hur han kan tycka de) :P bleeekukk!
  


Heeeeeja Blondinbella ;)

Skumt

2009-01-08
Johan satte igång ett bad te mej.. Han hade i för mycke minttu så det blev värsta isbergen i badet..
Borta under allt skum..menthol!

2009-01-08
Nu ska jag bada igen! Köpte schampo igår, älska det!

Vilket schampo/balsam använder du ?

Älskar den där ''kylan'' som blir på hårbotten efter nån minut.. (menthol)hahaha.. scary

2009-01-07
Berätta för mej hur dom lyckas med det här.. Det är från America got talent!


Lika som bäär

2009-01-07
Tänk om.. tänk om..      


E de bara jag som ser likheten ? :D

minTtu

2009-01-07
Badade för ett tag sen.. Då smorde jag in mej i duschgegga med lukt av mint. Så nu luktar jag spriten MinTtu.
Nån som vill nuffa på mej ?

mera videos..

2009-01-06
Kanske tråkigt att se för er som inte var där! men live är det såklart mycke bättre ljud o så.. Det är roligare i slutet av videon när Stefan står på Pianot :P
Fler videor sen.. ska steka kyckling nu. tjao


LARZ KRISTERZ I MITT HJÄRTA <3

Molly.

2009-01-06
Ni hör väl vilken låt hon sjunger här ? givetvis är det '' PURPLE RAAAAIN PURPLE RAAAAIN''..
Den lila sötfisen kan till och med engelska (bättre än muna)

Är hon inte superduktig? Och resten av Larz Kristerz också, givetvis :P>
kääärlek <3

Molly.

2009-01-06
Som sagt så vet jag inte vilka som läser min blogg, förutom Sofia, Poopie och kanske Fridih? Men sen är jag inte säker nå mer. Men ändå har jag fler besökare än vad jag har namn i telefonboken i mobilen. Hur kan det komma sej ?

Jaja. Det här inlägget är om  MOLLY, Molly är min underbara brorsdotter. Hon är riktigt musikalisk i den här videon. hon har fått i present/julklapp massa olika instrument, så nu är hon ett helt Larz Kristerz. Då kom hon på idee'n att alla i familjen kan ju ta varsitt instrument så blir dom ju Larz Kristerz. Ni som inte förstår vad Molly säger i början så är det
 '' Men , AJ LAV DJURÅP'', alltså så ska dom spela och sjunga Larz Kristerz version av I LOVE EUROPE! (hon kan typ alla deras låtar från dansbandskampen utantill)
Kärlek <3

--
men förlåt dååe..

2009-01-06
Varför läser ni för?

jag e skittråkig, jag har inte uppdaterater med NÅNTING. inga julklappar, inte nyår. Ingenting.. Jag ska försöka muntra upp er nu iaf.. Får se om jag lyckas..
Som sagt så blir det ett Larz kristerz-år för min del..
I mars är det detta, Larz Kristerz och Rolandz (Robert Gustafsson) uppträder i Ishallen på byn.
Även andra 'infödningar' från Älvdalen är där då(därför det heter Made in Älvdalen).
Och nej,  R Gustafsson är inte från Älvdalen, men han kommer dit då ändå! haha.....

Världens godaste bröd. TUTTULL med massa smör på..
--
Dagen efter Larz Kristerz i Bjärre blev jag sjuk och hällde i mej te från en mugg med två öron! haha..

---Hällde i mej vitaminer för att inte bli alltför sjuk. Det hjälpte inte ett skit..

--
Jaha, ja men se här! hittade bilder från Larz Kristerz. Men inte är det på L-K inte. Nej, men på fylleIda..
 Moget Ida, verkligen MOGET..Det är så man skäms..
Jag gillar tydligen mitt hår..
--Vi får be till gud och hoppas att det inte är bilder från toaletten!
---


Tydligen slut på bilder från Larz Kristerz nu, men jag har videor om ni vill se? Varför frågar jag ens, ingen kommer svara. Ni e så jekla strama hela bunten..

Lite annat..

Östängs hamburgare.
Top 3 på världens godaste hamburgare. Etta ligger MAX hamburgare ;)

---
Utsikt från Joas mamma kökfönster, MCDONALDS! hahhaha (tragiskt)

---
Massa god förrätt-mat på nyår. Rostad macka med nån sås o räkor på, tomat o lite sallad. Jättegod VET jag att det är, men jag var sjuk o hade ingen smak alls :( Förlåt Mali, men jag vet att det är gott på riktigt..
Efteråt fick vi älgstek? och potatisgratäng, efterätt var hemmagjord cheesecake..
 Ja dom där Azze o Mali,dom kan allt dom!

--
Lite modellbilder från Idag. Fiizu poserar vackert framför kameran..
Pipi också snygglig! Vacker pose.

---

Dåligt med bilder.. bläääö.. Ska ladda upp nån video nu.. Hörs snart!
Jag vet att jag är tjatig...

2009-01-05
Jag älskar bakgrunden på datorn. Den gör mej alltid glad <3
humor

2009-01-04
Lite humor är ALDRIG fel. Peter settman är skitolig, som alltid!
menååå!

2009-01-04
Är det sant att Melodifestivalens höjdpukt inte ska vara med i år ? Vafasen!
en video...

2009-01-04
Finns inga ord,bara en låt!
I Want To Believe

2009-01-04
Jag svek er. Jag skrev inte senare som jag skulle igår,utan jag skriver nu!


Egodagen igår var välbehövd,ändå är jag inte frisk som jag hoppats på. Kollade en sväng på nätet och jag har nämligen kihosta. (nej jag är inget barn) Även vuxna kan få de, och det håller ofta i sej ett bra tag, uppemot 8 veckor om man har otur. Skillnad på hosta och kikhosta är att när man har kikhosta så kippar man etre andan varje gång man hostar, det är nästan som en spyreflex. Man måste hosta fast man egentligen inte har nått att hosta upp. Eftersom man nyligen hostat upp koldioxid så vill kroppen att jag ska ut med ännu mer,fast jag inte har nått.. då kippar man efter andan o på så vis så får kroppen som man vill tillslut,man hostar mera!

fin beskrivning va?

Sååå..

Nu ska jag ta ännu ett välbehövt bad nämnligen. Sen blir det att se fortsätting på en ny ''serie''  vi har börjat kolla på.. nämligen denna:Hejjj!

2009-01-03
Besökantalet har falit en hel del de senaste dagarna, givetvis vet jag varför.

Jag har frotfarande inte lust att skriva något här. Enda jag kan säga att jag fortfarande är sjuk, jag sover inte om nätterna, hostar fortfarande sönder halsen och har tappat hörseln på vänster öra. Jag vill inte ha medlidande, bara förståelse varför jag inte sitter här och visar mina julklappar jag velat göra sen julafton. Men det kommer det också..

Idag gick jag upp när det var mörkt ute (inte tidigt), Johan åkte till Hedemora och bad mej sova så mycke jag kunde, vilket jag gjorde. I Dalen har det ju blivit att man gått upp för å vara social, även i Karlstad. Så idag har jag haft/har en egendag, egoistiska-Ida-dag.
Ska lägga mej i badet nu, ta hand om mej själv lite och sen lägga mej framför TV och se på TRE KRONOR!


Sluta inte LÄS, jag skriver snart, hoppas jag!

........ del 3

2009-01-03
Vill ni veta nå lolit? Jag hör INGENTING på vänster öra.. det bara blev tyst, bara sådär!

:(

2009-01-01
har hänt en fruktaäsvärt fuktansvärt hemsk sak inatt.. så sorgligt och så fel!


återkomer! sjuk än om ni vill veta..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus