Namn

humor...

2010-05-31
Ylva skulle visa att hon kunde katternas namn nyss, SÅ KUL. Hon pekade på simon, o sa ''De här e simon..''  å så peka hon på fisu o sa  ''Det här är pomba''..


*dööööör*

da blogisch!

2010-05-27
Yää. da bloggisch is omgjord/under konstruktiooon, ish gör om little bit. soo.

Have fun and look dat way <-----caZt..


dånt ju anderstånd? tryck F5..

(inte säkert de funkar ändå,som sagt.. uunder konstruktioooooon)

It's broken.

2010-05-27
Egentligen är jag inte förvånad. Mest bara arg.

Jag hade en vän som jag känt i några år. Via pratade med varann via msn och genom telefon (jag bodde i Älvdalen, hon i blge). För mej så behöver man inte ses för att kunna vara vänner,för mej duger det att nån finns där och lyssnar,även om man inte ser varann eller har någon axel att luta sej åt (även om det vore skönt många gånger).
Med denna person funkar det inte IRL, jag har försökt många gånger. Hon är väldigt ''Jag kan,jag vet'' och man känner sej ganska liten och tragisk när man sitter där mittemot henne.. Medans motsatsen (nätet) är hon en helt annan person. Det är ju likadant när man raggar på nätet,en person kan vara jättemysig via msn, men i verkligenheten ett pucko som man alls inte ''klitchar'' med.

Jag och denna person har haft våra bergodalbanor,mest nerför. När det väl gick uppför så åkte det ner lika fort.
Hennes första krav på mej var när jag flyttade hit. Bodde jag här betydde det i hennes huvud att hon kunde komma hit när som helst,och vi kunde ses JÄMT (även om det bodde en till här...). Och jag kunde väl inte neka till det? eller?
I början sa jag alltid nej om att ses här hemma. De två första veckorna jag bodde här permantent så var alla min känslor helt rubbade. Jag var glad med Johan, men samtidigt saknade jag familjen,vänner, Tjockis och inte minst all natur. Jag saknade till och med mamma som jag aldrig trodde att jag skulle sakna så mycket. Lägenheten såg ut som fan, vi hade inte ens en säng, ingen soffa,ingenting. Jag vantrivdes och ville inte visa NÅN vårt fula hem.

Jag pendlade mellan Mora och Borlänge i ett halvår, varje dag. Jag gick sista året på folkhögksolan då. När jag kom hem var klockan 17-18, totaldöd. Tillslut började jag sova över i Älvdalen på veckorna för att dämpa känslorna och saknaden,samtidigt som jag inte behövde vara dötrött jämt. På helgerna sågs jag och Johan. För en nykär människa vet man att vid nyförälskelse är det underbaraste som finns. Man vill inte vara ifrån varandra. Men något som ändå var viktigt är att inte ta vänner för givet, som jag heller inte gjorde. Jag pratade exakt lika mycket med denna kompis över nätet,då som när jag bodde i Älvdalen. Enda skillnaden var att jag inte var deppad och singel. Men det var ingen ursäkt för henne. Från att ha varit helt tajta vänner så försvann jag in i mitt kärleksliv. Hon accepterade inte att jag blev sambo, att det fanns en till människa vid min sida som jag lyssnade till och slängde tid på. Jag gav henne mycke tid,för jag försökte leva mej in i hennes situation. Visst måste det känts tråkigt med en kär kompis? Jag var lycklig. Jag var längre inte deppad singel som klaga över min ensamna liv, JAG VAR SAMBO. Trots det, trots alla hennes kommentarer om hur tråkig jag blivit, att jag sket i henne eller gången hon sa att jag var en NY tråkig människa,som hon längre inte litade på,TROTS det så fortsatte jag hålla käften och leva som om hon aldrig nämnt dom orden. Jag förtjänade säkert det,jag var ju kär. Nånting borde jag ju straffas för, tyckte jag.

Denna människan är en sån som säger saker rakt ut direkt, det finns även positiva saker med det,men inte med henne. Hon sa allt på ett kaxigt sätt som det var meningen att det skulle svida inuti mej. Den gången jag hade bytt gardiner för hon skulle komma på besök. Jag hade tjatat om de där ''gardinbytet'' i flera dagar tills hon kom förbi. ''Jag som hatar rött. Förresten, firar ni jul eller?hahhaa'', var hennes första kommentar. Eller när jag satt på stan med Ylva och hon gick förbi fnittrandes med sin kompis o utbrast '' Meeen, haha. du ser ut som en kyckling i håret''. Jag vet,det låter som jag överreagerar, men fråga Ylva, hon var där. Hon hade tagit det exakt på samma sätt som jag. Inte fan var det ett ''kul skämt'', det var för att trycka ner,likadant med gardinerna. Och de är två av många saker jag har fått höra. Att jag ser ut som tomtemamma när jag har flätor eller rött på mej, visst,gliringar som kanske är MENAT som skämt. Men det är inte kul för fem öre, inte när det kommer ifrån hennes mun.

För ett tag sedan öppnade jag mej för henne,totalt. Jag sa saker jag aldrig sagt för någon förut. Om mitt shoppingmissbruk,mina lån, när jag hamnade hos kronofogden, mobbingen, min mamma, min kassa självkänsla, min egoism, mina  plågotankar om att få lov leva på en annan människas inkomst, rädsla för nya människor, mina tvångstankar om att jag inte kan bjuda hem nån hit förrän jag fått ordna allt som jag vill, att jag är rädd för att bli ensam, att jag inte gillar barn (bara miiina och brorsbarnen). ALLT! Jag berättade hur jag kände inför saker hon sagt,hur jag känner för henne.

Vad får jag tillbaka? ''Ja du kan väl höra av dej när du är redo''. Jag blir inte redo av att vänta o vänta.
Jag matchar inte med många människor. Hon är en av dom jag inte matchar med. Jag har accepterat det,berättat det för henne. Hon förstår och ser inget problem i det, bara att det är synd. Jag säger till henne att hon får komma hit,såklart. Men inte varje dag och inte bara spontant.

Vi hördes inte mer efter det. Hon sa inget mer. brydde sej inge mer. Och jag vet inte om jag har gjort något fel men jag öppnade upp mej,om allt. Jag hade just då räknat med lite mer förståelse och ett ''jag finns här trots dina brister'' Men jag fick endast ''hör av dej när du är redo''. Är det ett logiskt svar? Tar jag allt på fel sätt?


--

I fredags skrev jag till henne ''Heej! Hur e det? Vill du komma nästa vecka å fika o hälsa på meej?''.
Svaret jag fick var ''Måndag eller fredag''. Jag skräms av människor som är otrevliga. Jag tror oftast att jag då gjort något fel eftersom dom är otrevliga mot mej när jag försöker vara trevlig.

Hon tar också inte emot ursäkter. Jag vet inte hur många gånger jag varit upptagen med att lyssna på musik i mp3 och inte hört hennes plingande på dörren, eller om jag varit inne på ica eller helt enkelt inte hemma. VARJE gång har jag fått höra att jag ljuger,att hon VET att jag var hemma,hon hörde mej. minsann Även sånt gör mej nervös, varför tror hon sånt om mej?Å det är så mycke. så mycke känslor. så mycke .. allt. De få saker jag tagit upp är en fis i rymden. Jag är kanske överkänslig och töntig,men det är mina känslor. Dom har alltid varit sköra och dom har blivit skörare sen jag flyyttade hit.
Hon känner mej,iaf kände. Hon visste hur jag tog åt mej av elaka skämt, hon visste att jag aldrig skulle ljuga för henne, hon visste att jag hade dåligt självförtroende. Men det räckte inte. Det gick för långt. Det slutade alltid med att jag fick skyhög puls,kände mina hjärtslag tydligt och började svettas direkt jag såg hennes nummer på dispaleyen på mobilen där det stod ''**** ringer''. Det kändes som att det var en mobbare som ringde,nån som ville berätta för mej hur dålig jag va som människa.

Visst,jag hamnade i en ond ond ond cirkel. Jag mådde skit av en person som skulle vara min allra bästa vän. Vad har man då gjort för fel? När blev allt fel? Jag tror jag vet svaret på sista frågan. Allt började när jag blev lycklig. När hon såg mej le när jag fick sms från Johan, att jag skrattade åt mina egna skämt. Hon insåg nog då att hon var ensam. Deppad i sin ensamhet. Hon kunde inte längre se sej själv i mej, Jag tror allt handlar om det,att vi inte var lika personer längre. Jag hade tagit ett steg förbi henne,hon stod kvar.


Det som gör mej besviken just nu,denna sekund är att jag är blockad på msn, borttagen från hennes facebook som vän och hon har lösenordskyddat bloggen. Jag finns inte i hennes värld längre. jag blev nog utslängd för länge sedan även om jag inte hade gett upp hoppet om henne. Hon är en tuff tjej med mycke i bagaget. Jag fanns för henne när hon ville. Men folk förändras,även jag. Och jag tror inte hon gillar den nya,glada Ida, tyvärr.

vi har alltså numera gjort slut.

----


..::Kääääärleeek::..
<3 Till er som förstår och gillar mej trots mina brister..<3
.::Ni betyder sååå::.


runaway

2010-05-26
Call you up in the middle of the night
Like a firefly without a light
You were there like a slow torch burning
I was a key that could use a little turning

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray


Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here no there


Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded
Life's mystery seems so faded

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

Everything is cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don't believe it


Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain

Funny

2010-05-26

Om könsstereotypa förhållanden!


Namn: Ida slida
Kön: slida
Ålder: TJUGITVÅ
Bor: Där man bor länge
Bor ihop med partner: Yes!

 

Vem är bäst på tekniska saker i ditt förhållande?
Absolut Johan. Han har ju lagat min skitdator säkert 5-10 gånger. Jag hade slängt den o beställt en ny om jag inte haft honom. Dessutom,allt som är tekniskt och finns i denna lägenhet har han fått igång,sådeså.

 

Vem är bäst på matlagning?

Johan även där. Men det är inte så att jag är kass,jag är bara mer försiktig. kryddar mindre, har i mindre innehåll och är bara en enkel fegis. Johan slänger i allt för å exprementera. Och han lyckas ALLTID (förutom en gång med ÄCKLIG mos och torsk. IIIUW :(  ) Men han är ändå bäst på mat. Jag är bara bra.

 

Vem lagar vardagsmaten?
Uppdelat. Men konstigt nog mest Johan, mest för att han inte gillar vanlig vardagsmat för ofta. Han vill alltid testa nytt,som fläskfile inrullat i bacon med currysmak och örtkryddade klyftpotatis,inte mej emot, men vill han ha de får han göra det själv. [ Jag lagar VARDAGSMAT ]

 

Vem lagar lyxmaten?
Meeeen, Joohan där med. Okej han lagar lyx. jag mera åt vardagsmatshållet. Typ köttfärslimpa, köttfärssoppa,pannkaka,spagetti o köttfärsås..... så på den blir svaret IDA


Vem städar?
Hahaha! Namnet stavas IDA och uttalas I D A


Vem sköter avloppet?
Också mest jag. Johan tror att avloppet rensar o sköter sej självt. Så jag rycker in där mer än honom,tyvärr (äckligt ju)

 

Vem är bäst med bygg?
Jag vill bygga nätdörr till balkongen, Johan tycker de verkar JÄTTEJOBBIGt o JÄTTETRÅKIGT. Men vem som e BÄST e nog ändå Johan. Han är ju kille.......Vem är mest mån om att inreda?

Haha!Jag, IDA. Hade inte han haft mej hade det inte funnits nått här :P Det hade iaf sett MINDRE okej än vad de gör idag :PVem har mest kläder?

Höhöhöhöh, tror hon heter IDA.. Men johan e fan inte långt efter. typ

 


Vem tjänar mest?

Johan.Vem tar oftast initiativ till sex?

Säger väl båda då. Men jag vill nog mer xD


Vem vill oftast mysa?

Jaaag gillar å myysa. Johan gillar o sooooova!

Vem ringer mest?

Jag. Eller kanske ganska lika. Men jag pratar mest i telefonen..

Vem SMS:ar mest?

Iiiida, jag. the best (de står IDA, inte Lida)

 

Vem festar mest?
Oj. hmm. Också väldigt lika.

 

Parmiddagar?

Fattar inte frågan ? Vem som går mest på parmiddag? Dom går man ju på som par.. elleR?Vem har svårast för att möta den andras vänner?
Jag. Väldigt. Har träffat nån. typ. Är såå enormt rädd att folk ska tycka illa om mej o snacka skit om att Johan behöver nån SNYGGARE :'( löjligt,ja vet :'( *snyft*

 

Föräldrar?
Jag har pratat mycke mer ''ensam'' med hans mamma än vad han snackat ensam med min. Men johan är nog lite mer avslappnad inför min familj än tvärtom..

 

Vem tycker bäst om barn?
Eftersom jag är faster till två underbaringar så är det väl enklare för mej att älska dom!

 

Din partners intressen?
dator,amatörradio,slavjobba på festivaler o sen katastrofer,typ tromber,orkan. han får ståfräs när han ser en på tv.

 

Dina intressen?

Musik,raggarrundor,chokladglass och filmer.

Vill du lägga till något?

Han har het röv.

 

 

 

 

NU SUGA!


Enkel,god och nyttig sallat..

2010-05-25
Rekomenderar en god o nyttig sallad (utan kött,bara sallad som man kan ha till kött,tex vid grillat,mums mums)Idis sommarsallat

1 påse ruccola
1 röd lök (skär som löken på hamburgare)
1 burk ananasbitar (½ blir använt)
1 paketplommontomater (även här ½ blir använt)
några ''S'' olivolja <--
viktigt med olivolja
salt och peppar


jaa, sköj av ruccolan,lägg i en skål. skala löken o skär i strimmor, ha i i buttn me ruccolan. dela plommontomaterna o ha i buttn. ringa på några ''s'' med olivolja, krydda och rör om. smaka av OFTA. Sist ha i ananasbitarna och rör om.. TADAAAAAA!Ruccola (som smakar/påminner om maskrosblad)

 

 

babytomater

 

 

Färsk goood ananas

 

 

Olivolja...

salt och peppar..

 

TADAAA!


Jag som kontaktperson??

2010-05-24
Har iallefall precis gjort en anmälan till socialen å vara kontaktperson. Får svar inom 2 veckor sen får vi se vart det leder. Jag själv hade behövt en när jag var yngre så jag hoppas verkligen att jag kommer hjälpa nån ensam människa iaf, barn som vuxen.

Spännande.... yes..


Hade ni velat ha mej som kontaktperson om ni var barn ? Ärligt :P

<3

2010-05-23
Fasters gullis med finaste ögonen <3Läskigt..

2010-05-21
Hur ska man ta en sak som denna:

Kollade in en person på facebook, mest på skoj. Kollade även in personen nya tjej. fick en CHOCK! Människan är en kopia utav mej. Hur reagerar man då ? Kanske  det är bara jag som TROr att vi är lika ?? (även fast två personer KONSTATERAT att de kunde vara min tvilling).... Scary or scary? YES! i choose scary

Tihi

2010-05-18
Blev så jäävla sugen på ha lösenord,då andra har lösen som inte lämnar ut det. Nu GRANTERAT en hemlig blogg :)

3 år och 1 år <3

2010-05-18
Idag har jag och älskling varit ihop i 3 år. underbaaara åår..
(och fule simon fyller 1 år idag :D xD)


---

 

 

SIMONE 1 år, hipp hipp

 

 

  

ser ut som en alien :P

 

yeah. du ska få lite blötmat.tihi

 


En tanke..

2010-05-18
När en så kallad vän får en att må så himla dåligt att man gråter till sömns, mår allmänt dåligt eller gör så att man börjar känna sej kass och värdelös - varför fortsätter man umgås med den personen då? Den så kallade vännen snackar även skit om allt och alla (speciellt ens egna vänner) och hyllar sej själv som någon underbaring, ännu en gång kommer frågan, varför umgås man med en sådan människa? Är man ensam? desperat? Eller snackar dom lika mycke skit tillsammans? Vad är problemet? vännen lovar saker,sviker,ljuger,är elak om och om igen. ÄNDÅ umgås man med personen och yttrar något om att det är ens bästa vän? Hur kan en person som sårar en,med flit, vara ens bästa vän?

Du behöver inte komma till mej och må dåligt sen vännen svikit,ljugit eller snackat skit som du tog illa vid dej. För jag vill inte se dina misstag du gör,om och om igen. Jag är inte din psykolog, men jag är din vän. Men även en vän orkar inte se dej bli ledsen av samma person,samma anledning om och om igen. Bara du som kan göra något åt det.

lite bilderå..

2010-05-14
Nyyy bok. Hoppas den e bra,annars fan.


Och vadå beatt av vampyrer? neeerå..

 

<3 <3

 

 

Inför Lady Gaga.. <3

 

platserna ser tomma ut,mennär hon börja va de fullsatt..

 

<3

 

 

 

Jag med tuttarna ska på Lady gaga :D

 

Simba däckat med min kam..xD

 

Jag gillar sås.

 

Simba åkte te doktorn o dom drog i hans öga. nu han få medicin.

 

 

Repad oh väl använd.

 

 

 

hejdå!

 

Mika <3

 

 

 

 

 

 

 

 


dagens kul..

2010-05-11


Ylva säger:
blev sugen på en kall glass nuYlvis, Hur ofta är glassar varma egentligen? ;)

Mitt hemliga ligg.

2010-05-11
Ida säger:
Grr ;) men jag är kall :(

M. säger:
du blyg ;) mig kan ha kläder på

Ida säger:
varför kläder på ;) grr

M. säger:
meeeen ;) mig inte vill fryyysa

Ida säger:
näe men vi kan värma varandra ;D

M. säger:
jaaa, men inte om du är som iiiis

Ida säger:
Näreå, inte is ;)
jag e ljummen,du e ljummen,tillsammans blir vi heta ;) (egentligen mera ljumna)

M. säger:
xD ojoj ;)

Ida säger:
Ojojo ;)

M. säger:
:*

Ida säger:
mums

M. säger:
mkt muums
KOm nuu då ;) mig sova,

Ida säger:
Jaa jag kommer snart ;) kryp neer du ;)

M. säger:
bra <3
heejdå ses snart <3

Ida säger:
Hejdå ses snart gulle ;)Fan vilken natt <3 ;)

M-A-G-I-S-K-T är ordet.

2010-05-09
Kärlek <3Fröken Ida GOES videooooo..

2010-05-05
Denna video visar hur lång det tar för mej o öppna ett paket. Och hur lätt jag kan glömma bort o fokusera på annat. Ändå rätt kul video om jag får säga de själv ;DMe and New me :D

2010-05-05
Så, i detta inlägg ska jag göra lite egoboost. Gamlafrisyr, nya frisyr. Gillas det icke, okej för dej. Första bilderna e före.. 

 

 

 

[JA, jag ÄLSKAR/ÄLSKADE den cidern. R.I.P <3 ]

 

Yeah, nyvaken o SEXY AS HELL!

 

Nya bilderna då.. Hmm..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yeah. Lite blandat.


Och varför jag ofts e naken på mina kort? jo,det är för att jag trivsa som FAN naken. Hatar kläder.. JAg känner mej som bäst när ja slipper kläder.. Låter knäppt,men så är det..

 

night :D


Bilder sen sist..

2010-05-05
Ja jag har ju klippt mej. Men seg som jag är har jag inte visat det på bloggen ännu. Men nuså. OCH det är INGEN idé att nån säger att jag e ful i kort, och långt hår är VERKLIGEN min grej, för i dont care. Jag har haft långt hår sen jag var typ 16-17år, för jag ansåg att ju längre hår - desto vackrare blir man. Visserligen är det liite sant,men mitt HÅr var ett bokstavlgit talat SKAT-JÄVLA-BO. Det gick ALDRIG att kamma ut det utan att det tova ihop sej lika fort. så tovor väck,away,nada,borta goood byyye!

MEN, jag kom på att jag itne har visat NÅN bild.. så jag tar allt gammalt o lägger upp,och visar frisyr i nästa inlägg, mohahaha..
inga kommentarer på det :PVar i Mora och åt äcklig sallad med Poopeli. Gullemikaela följde åxå..
förlårförlåtförlåtförlåtförlåt <3
Kattmat is the shit,för simba!


nudieGodaste cidern som är away,borta för evigt :'(
hmmm
Jag utmanar för tillfället mej själv om hur lång utväxt jag 'nyttar'' ha. Jag avskyr ju utväxt. De är föör mycke på bilden,och bilden är från mars. SÅÅ, ja. jag har inte färgat den än.............
Mat. Bakpotatis med lax och skinkgegga. MUUUUUUUUUUMS!simba den fule..
Prionsessan Ylvis :D

NORGE HAR ALLT JAG BEHÖVER FÖR ATT ÖVERLEVA!

en ful katt,två ful katt och teee ful katt i massooor..

Myyysbror <3Mysbror <3


Mysjooooa <3Inte mys.
Som sagt.. CIIDERN!
Sallat.

Seximi
<3
tyckte de va kul..

Bossarna!heelt osminkad o med långt hår ;) och skitsur ser ja ut som ???
fastnat...
-------


badelibadaaaBadelibad,nakelinak,skumeliskum.
Jättefint. jA.verkligen. Tummen upp för SATSUMAS! yääh..
Sofia. No kcomments xDxD


JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTELYYCKLIG av att  få leka av sej i lekparken :DxD så kul bild ..Fortfarande lycklig xDklättermuuus..en gungelefant FÖR BARN...


Vi va på bio.. Robert Pattinhson <3NÄÄÄSTAN själva  i saliongen :P

Vi drack vår sista godaste cider. Vi fick galen-blick av dom..


Blev GAAALNARE!GAAAAAAAAAAAAAAAAALNAAAREETillslut såg vi ut såhär. Förlåt,men FRUUKTANSVÄRT ful bild. Jag ser ut o suga miniminiminisnopp o sofia ser helt tokig ut i korven..
Tillslut såg jag ut såhär. Helt hög. med bhn framme och sängkammarblick,visst? ;DNär vi kom hem beställde vi nattmat. PIZZA. den kom väl till dörren ca 01.30 ;Dsällskapsjuk.GOTT! tack Sofia ^^ <3
glaaaaaaad är braaa och man blev gllaaad av cidern..
sofia däcka...

(nedå, hon letar efter nå under kistan.. men vore SKITKUL OM hon däcka där)
*däckad*
FRÖKEN IDAS FAVVO, JÄGER och IS!Jooas bil sjuk så den spyyr :(Vad är de du försöker .... ?


?? :D kul iaf xDRoligaste bilden EVER! undra vad du försöekr säga xDFinns det NÅTT fint på denna bilden ? förutom jägern då? Fuuuuul bild xDDen där galna blicken igen... Vad har du druckit? VAD E DE I GLASET?Ihoptryckt bull? lullig :D
Kramiiismatchar!
finaste utsidan i heela området <3Minns ni utväxt-tävlingen med mej själv? jag är INTE stolt INTE snyggt.
SÅÅÅÅ! Det var klart.. *pust stön* Bye :D

?

2010-05-05
Var är alla när man behöver dom? Inte fan hos mej iaf.

<3

2010-05-02


Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus