Namn

Hmm..

2009-08-31
Jag brukar inte bry mej egentligen.

Men varför kan ALDRIG killar lära sej att säga ''dom där'' orden när man behöver det som mest?
Det verkar vara en sak som alla killar har raderat från hjärnan eller nå..
Flummalingflummaling

2009-08-27
Ååh. Jag blir så glad av era kommentarer allihopa! Det värmer i mitt mjuka hjärta såå..
--

En sak som är väldigt synd med nya vänner man lärt känna är att man inte känner dom sen förr. Man vet inte vad dom gjorde för pinsamheter i skolan eller vem dom frågat chans på. Man vet heller inte hur de va i tonåren eller om de ljög för läraren på gympan för att slippa vara med . Om man är väldigt bryllig kan man ju fråga, men man kommer ändå inte ens så nära inpå att man får de små detaljerna som man vill och behöver för att få en bild av det.

Det jag menar (trots att jag flummar värre än en...) är att det är så viktigt,och enormt kul att ha någon kvar från skoltiden. En vän som man kan prata gamla minnen med. Att minnas tillsammans vad man gjorde när man gick i ettan och kom försent till lunchen för gympan var försenad o kö i duschen! Såna saker försvinner, för vi börjar bli gamla nu för fasen. Vi måste dela med oss av minnen.

DÄRFÖR ska vi nu skåla. Vi ska skåla för att vi har haft en barndom,bra eller dålig. Vi ska vara glada att vi lever och att vi har vänner, nya som gamla. Vi ska skåla för att vi är människor. för trots allt så hade vi ändå tur. Gud hade lika gärna kunnat göra oss till pissmyror! Och vad jag vet går inte dom i skolan eller frågar chans på varann
 (eller?)


The truth!

2009-08-26Vissa vänner är som sniglar,
antagligen har de någon funktion, men det är svårt att inse vilken.

beröm är aldrig fel..

2009-08-25
Jag skrev ett mejl till min handläggare idag, att jag av ren panik hade missat besöket på industrin (vill ni veta hur,så fråga) Jag började sakta må illa när jag såg att han hade svarat på mitt mejl redan efter fem minuter. Vad skulle han svara? skulle han vara förbannad eller skulle han förstå?
Jag klippte bort svaret jag fick men kopierar in slutet av mejlet.  Han förstod mej och var inte arg. Men det här som han nämner i slutet fick mej att bli varm i hela kroppen,log brett och började nästan gråta! CRY BABY! Nedå. Jag grinade aldrig men jag var fan närinpå. Jag har så svårt å få beröm.. :


Måste säga att du skriver mycket bra. Tänk på det, du kanske ska tänka på 
ett yrke där du använder ord och skriver mycket ?


Med vänlig hälsning

Svante Hansson.

-------

Även om JAG anser att jag skriver precis som vem som helst,så blir man såååå
glad av lite beröm.

*suger åt mej av all positivt beröm*

,

2009-08-25
fyfan vad jag e bra!


Det där igen..

2009-08-24
Anledningar till att jag inte behöver och inte är motiverad till att gå Fornby folkhögskola är följande!


  • Jag gick folkhögskola i Mora i tre år. Jag säger inte att jag ångrar mej,för det gör jag inte. MEn jag är liksom ''klar''..
  • kursen jag ska gå ingår det prakik  [ungefär 2 månader] sammanlagt.] Visst,jag praktiserar gärna för att komma nånstans här i livet. Men resten av tiden MÅSTE jag plugga svenska,engelska,matte,historia,samhällskunskap som jag redan läst upp i Mora, och SÅ jävla kul är det inte å börja om från Noll inte.,
  • Eftersom jag gått så många år på flhs redan i Mora, [3 år]så får jag lägre bidrag. Går jag skola nu får jag ut ungefär 2000kr i månaden. På dom pengarna ska jag ha råd med lunch varje dag och busskort. Busskort kostar ungefär 300kr och vad lunchen blir vill jag inte ens veta. Böcker måste jag köpa så jag skulle hänga med resten.. ex.
  • Jag är inte motiverad för 5öre att gå upp varje dag och gå skola 8 till 6,00, utan att få ut NÅNTING av det. Jag har lärt mej det jag behöver. Jag kan procent,bråk,gångertabellerna och jag kan redovisa muntligt. Jag behöver inte gå igenom det ännu en gång.
  • Jag lägger hellre ned pengar jag får nu på att ringa ringa o ringa på jobb. Så länge jag går i skolan har jag inte tid för att ringa å söka jobb, utan då är det bara mejl som gäller.
  • Jag va redan skoltrött när jag började folkhögskolan i Mora. Jag känner mej även skoltrött nu efteråt och jag känner mej själv så väl att jag VET att tillslut skulle jag skolka från lektioner för jag inte vill gå skolan här. Är det bra det?
  • Jag.har behörighet. Det enda jag behöver är en yrkesutbilding jag VILL gå. (eller högskola)

Ska på möte snart. Som ni säkert insett kommer det handla om folkhögskolan min käre handläggare försöker trycka in mej på här i Borlänge. Jag tvivlar inte på att skolan är dålig. tvärtom. Men det är inte där felet sitter. Uppe har jag satt punkter på dom delar som jag känner ÄR en BRA orsak/anledning till varför jag INTE vill gå skola, igen! Duger inte dom argumenten för min handläggare så får han i så fall göra vad han vill.Om han tycker att jag e en lat jävel o allt jag sagt är undanflykter ,så kan han välja att slänga ut mej från AF. Vinka sarkastiskt och säga att jag är utan varken jobbgaranti eller pengar! Det är förävligt, jag vet.

Vissa av er tycker säkert ''ta dej i kragen för fan o plåga dej igenom det här året på folkhögskolan då. Så farligt är det väl inte med lite utbildning?''. Men jag tycker inte att det är värt att göra det för att HAN och AF vill det.,. Som jag sagt miljoner gånger förr har jag NYLIGEN (ett år exakt) gått ut folkhögskola i Mora med FULLSTÄNDIG behörighet till högskolan. Jag har läst alla kärnämnen i tre år och är nu färdig. VARFÖR ska jag behöva gå ÄNNU ett år när jag ÄR klar? Varför inte gå en yrksutbildning istället?

Jävla SKIT-AF! Jag får ingen praktik. Medans andra bra kan vinka me lilltån så får dom praktik vilka tider dom vill,var dom vill och hur länge dom vill!


IT SUCKS!

:)

2009-08-20
E ja sent ute nå åxå ? Fan vet jag. Jag LOVE låten iaf..he

2009-08-19som vanligt är jag het som få. med eller utan brills..
eeeelller inte..

det där om att träffas en gång i veckan..

2009-08-19
Om jag hade ''sett'' på mej själv så hade jag tyckt att jag är en sån som kniper käft och svarar ja elelr nej på frågor. Men inte med denna person, jag babblar på och kan låta rätt uppkäftig ibland..


Jag skulle på möte på AF. Min käre handläggare börjar direkt snacka om folkhögskolan jag [tvingats] sökt till och som jag inte fått nå svar från..

- Men har du ringt då Ida? Ring och fråga dom om ansökan du skickade in!
- Ja men FÖRST vill jag väl veta om CSN, om jag ens får bidrag. Annars är det ju onödigt o tjata på skolan!
- Men det är väl bättre att du vet att du kommer in, börjar skolan och sedan ser om du får bidrag. dom har jättegod mat där, har jag hört!
- Ja men FORTFARANDE har jag inga pengar, inga pengar till busskort och inte till den himmelskt goda maten.. Och om CSN säger nej då? som dom säkert gör!
- varför skulle dom säga nej ?
- För att dom bara ger bidrag till att gå folkhögskolor ett x antal veckor, och dom veckorna blir ungefär sammanlagt tre år. Och jag haar gått tre år på folkhögskola redan,det har jag ju sagt redan..
- Jaja. men vi får vänta å se.. tiden är snart slut
- jag vet!

----
[han till mej]

- Hej Schtjuur [sjur]
- Jag heter fortfarande Sjur och inte schtjur!
- Men jag kan inte uttala såna där konstiga älvdalskLarzkristerz-dialektord vetu ..
- Inte ens jag visste att siffran sju plus ett R är älvdalska. Vet du hur en sjua låter?
- Jag har redan glömt bort vad du sa och jag kommer inte komma ihåg det till nästa gång (vilket är sant, han säger alltid scthjur]
...
- Var du på Larz Kristerz i helgen då ?
- Mmmm..
- fyfan vad kassa dom va! Är dom slutkörda eller e dom fulla på scenen?
- Dom är nya och ovana!
- jo men nu har dom ju hållit på ett tag. dom borde ju vara vana..
- borde ja, men dom kanske inte är det.
- Dom släpper ny skiva också snart..
- fan vad du vet då fast du hatar dom så ? du vet ju mer än mej.. [fast jag visste ju de där me skivan]
- Ja man måste ju vara uppdaterad!
-


Såna konversasioner är inte ovanliga på vissa möten, han dissar Larz Kristerz, jag skyddar. sen går jag. Vettiga möten ? YES!

Jag..

2009-08-18
Fyfan vad jag har varit duktig idag! fysatan alltså. Inte vem som helst som kan frosta av en frys inte o göra rent kylskåpe, å bädda om sängen o byta kläderna där i, o diska o tvätta! men jag kan det jag, duktig som fan!!

Sååå jävla duktig att jag förtjänar en Ben&Jerry's! Japp, så ärä!
puss.


snart freda

Mobilbilder!

2009-08-17
Är alltid lika roligt, efterom man har (JAG har) mobilen med mej ÖVERALLT och då följer ju givetvis kameran med... Så nu ska vi se vad jag har knäppt sen sist (kan bli en del kattbilder)
Vi fick  exakt 258kr att handla för på MAXI !
Joa och Goofys.. :) <3duschdax!Gosjuka e vi allihooopa!
:D
Sursimba!Vi har opererat bort frambenen på Simbi.. snyggt va?
Mat för grisarna!
Lite storleksskillnad där ja :P
När man vaknar på morron brukar Simba ligga breve, såhär sexig är han är han e nyvaken..<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
ylvablå :D
Kebabsallad med massssa bröd till :DYlva testar ett diadem o lappen sitter kvar:D jag höll på skratta ihjäl mej:Dlite bilder :P fan.. men duger väl ?

En fråga!

2009-08-17
Gillar inte du kroppkakor?

Nej, det har jag aldrig gjort, och det borde väl du av alla veta om? ;)  haha! Jag tvingades ju till å smaka en gång men gilla det inte! (även om jag tog en jätte litenlitenliten bit) Såklart gillar ni smålänningar det eftersom det ''är'' eran mat! Men jag hade klarat mej utan det! Sorry :D

Du = kroppkakor
Jag= sowattn


En fråga!

2009-08-17
Varför har du skaffat en till blogg?

Ibland får jag nån sjuk impuls om att skaffa e ny blogg, jag har gjort det två gånger förr. Ena gången gick det bra, jag hade lösenord på den och jag visste vilka som läste och villka som kommmenterade anonymt. Den lades ner efter att jag fick starkt kritik för att jag hade lösenord på den, eftersom jag valde vilka som skulle läsa blev dom jag inte gav ut det till rosenrasande!! EGETLIGEN så borde jag ju stått upp för mej själv och haft den kvar, men jag tog bort den!
Den andra hade jag inte lösen på, men jag tröttnade på den efter ett tag också! Den finns säkert kvar,ingen aning om vad det kan vara för lösen dit :-)

Och nu den här tredje! Jaa. Vad ska jag säga? Det enda som lockar att jag börjar skriva där är att bloggnamnet ÄGER! Jag tycker att namnet är speciellt och det handlar liksom om mej. Jag kan inte avslöja det nu,utan väntar tills OM jag får nån kontakt av blogg.se så jag vet vad som är fel med den! blehkukk!Tode?

2009-08-16
Oj vilka kommentarer jag fått! Tack!

Och ett svar: Jag äter hellre 1kg råfärs än stoppar i mej en kroppkaka!


Såå, nu har vi löst det åxå :)

Idag ska jag göra mat, då bir det köttfärsbiffar [jag lovar jag ska bara ta litelitelite råfärs] och till det blir de potatis och brunsås/beasås. Nån som har nått bra förslag på grönsaker till det?

Nu ska det hängas upp tvätt sen badas!

o nu sjunger vi een gång till..

2009-08-15


En kulen natt natt natt
min båt jag styrde
på havets vågade vågade våg
så skummet yrde
och vart jag sågade sågade såg
på havets vågade vågade våg
långt ner i djupetiupeti upeti upeti
en fisk jag såg
och det var du!

huuuumor!

2009-08-15


Testing..

2009-08-15
Egentligen är det här testet gjort för att man ska svara på dagen innan nyår så man ska skriva vad som hänt under året. men vi kan låtsas att de e nyår nu och jag svarar på frågorna och vad som har varit bäst hitills.. :D


 1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ätit massa fetaost. Varit i Skottland och gav blod för 2året i rad! 

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Har inga såna ju! Onödigt


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Mjaoh. Min bror och kusin fick bebis. dock inte ihop,då!

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej nu får detvara slut på död!

5. Vilka länder besökte du?

Skottland skrev ja ju!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

JOBB och större lägenhet

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

18maj.

8. Vad var din största framgång 2009?

Jag gör aldrig några framgångar.


9. Största misstaget?

Jag gör heller inga misstag. Felfri är jag:D

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Varit löjligt livrädd för svininfluensan. Än lever jag då!


11. Bästa köpet?

Nyaste mobilen,Sex and the city-boxen,kläder,skorna, Goofy och Simba.

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, kattmat och mat


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det är mycke som gör mej glad hela tiden!


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Britney Spears - Kill the lights / Radar

Larz Kristerz -Carina

Lady Gaga - Papparazzi [den spelades på radion i skottland minst 50 gånger om dagen]

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare,mer människor att skratta åt/med :D 

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Hmm. Alltså det finns ju slltid saker man önskar att man hade kämpat mer för, eller hur?

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mej om saker man ska skita i!


18. Hur tillbringade du julen?

Hos svärmor och Johans mormor och morfar. Jag vet INGEN som tycker julen är rolig. Bara jobbig,stressig och pengasnål!

19. Blev du kär i år?

Ja, i Edward Cullen, alltid min [och fjuns] för evigt!

''When The Lion Fall In Love With the Lambs''


20: Hur många one night stands?

Ja i år blev det väl ungefär 6-7 stycken. Man är ju bara ''one night'' på varje vandrarhem.. För det är väl det frågan tyder på? ;) 

21. Favoritprogram på TV?

Oj,dansbandskampen missade vi inte ett skit utav. Sen va de väl inge mer?

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej. jag hatar ingen så lätt. Men jag hatar fortfarande en person som jag hatade förra året, o året innan de,å året innan det, å året innan de.....................


23. Bästa boken du läste i år?

Alla Twilight-böckerna. Skrämmande gripande och man fastnar DIREKT!läs dom först innan ni slänger ut era kassa åsikter om hur töntiga dom är!

24. Största musikaliska upptäckten?
LARZ KRISTERZ :Dfast att dom är bäst har ju jag vetat i flera år. Men nu vet resten av Sverige det åxå! Och så Britney Spears. Hon är MIN Michael Jackson.


25. Något du önskade dig och fick?
Simba och Goofy :D och massa kläder jag fjäskat till mej..


26. Något du önskade dig men inte fick?

Att Milo INTE skulle vara sjuk. Men om det handlar om en sak så vet ja inte riktigt. Jag har väl fått det mesta jag viljat ha, förutom jobb!

27. Årets bästa film?

Håll i er nu så ni inte ramlar av stolen, TWILIGHT!


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hade ångest för att jag är gammal. Jag vill bli vampyr och stanna i den här åldern i flera tusen år!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om min karl till pojkvän hade lärt sej o städa lite bättre. Bortskämda killar där mamman städat upp efter dom är inga kula killar!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Min gåstil ? Jag vickar väl på röven å putar ut me tuttarna som vanligt. :D  Annars har ja väl mycke jeans o tights! och klänning.och röd jacka. och stövlar. och.....


31. Vad fick dig att må bra?

Att jag har vänner och familj som jag älskar och mår bra av!


32. Vilken kändis var du mest sugen på?

HÅLL I ER IGEN,DEN HÄR GÅNGEN KOMMER DEFINITIVT FJUN FLYGA AV STOLEN : ROBERT PATTINGSSON / EDWARD CULLEN är den mest sexigaste,snyggaste,hetaste och knullvänliga killen som finns! Give me (and Fjun)


33. Vem saknade du?
Molly och Minde. Så långt borta <3 <3

34. De bästa nya människorna du träffade?
YlvaBlå är en rolig filur :D

35. Godaste dryck 2009?
Bacardi Breezer BLUEBERRY!

37. Vad önska du ska hända innan 2009 är slut?
Ett jobb tack!

38. Vad ska du göra de sista dagarna detta år?
Det är ju faktiskt en hel del kvar ;)

39. Vilka vill du önska ett riktigt gott 2010?
ALLA! nästan

Lite funderingar o åsikter..

2009-08-15
Just nu har jag tråkigt. Hmm.

Jaja. Jag har mejlat blogg.se om min andra blogg som bara puts väck försvann o e omöjlig att loggas in på. Hmm.. Får se om jag ens använder den, men sugen e jag allt .D

ehm.. Vi har problem med mat.. Vi har INGEN aning om vad vi ska göra för nått.. Igår åt vi stekt jyckling med klyftpotatis. Idag då ? Hmh,så jävla svårt.

Har nån nått tips på god mat å göra en lördag som denna?  (hade inte suttit fel med en bunke kräftor nu)

--

Nästa vecka ska jag ha Daizy i två dagar igen. onsdag och torsdag. Synd att vägen där man går är sjuktsjukt tråkig,annars hade jag gått långpromenad me hon,. Roligare i området här :D här finns det iaf träd o man hör trafiken. där borta är det knäpptyst o bara mass hus..

---

Jag hittade ett armband igår på tradera som jag baaaara vill ha alltså! Det är med en varg och en diamant på. Och ni kommer väl skratta när jag säger att Bella i Twilight har ett likadant.. Därför det är så fint.
Är förresten inne på sista twilightboken nu - så länge vi båda andas! Och den är såå spännande ;) mer kan jag inte säga. Ha även hört att dom håller på/ska börja spela in tredje delen av Twiight också, UNDERBART!


                                             --> armbandet

---

Nästa helg blir rolig! Då blir de en liten fest för Ylva. JAG har tagit åt mej ansvaret o ska göra bål. Kommer bli kul o se hur jag lyckas med det ;) jag som aldrig gjort bål förut. Vi ska även ''göra'' en present till henne, får se om vi lyckas med deted ;) Kul kommerdet iaf bli hur som helst.. Längtar faktiskt..---

Vad trött man blir när man ansträngt sej för å åka till Djurmagasinet för å köpa kattmat,å så är all mat slut. GAH!
Jag som SUGER på å spara pengar hade verkligen behövt köpa upp min peng där och då! Men dom skulle få in 15kg-påsarna på tisdag igen å då ska jag fan dit! Det märks på Fisu hur mycke bättre hon mår av den här maten vi har nu (IAMS) (förr köpte vi kassa friskies/whiskas) hennes päls är sjuuukt mjukt mot vad den var förr. Då fick vi lov bada henne ofta för hon hade så fet päls. Har inte badat henne sen vi bytte, Gott tecken, va?---

Fan vad jag stör mej på folk som knyter fast sina hundar utanför ICA och lämna dom där tills dom i godan ro handlat klart. Hundfan skäller oavbrutet i minst 15 min på ALLT som rör sej. Småsmå hundar sitter 1m breve skakandes för dom ha en STOR jävla dregglandes rottweier nån cm från halsen som bara skäller på dom hela tiden. Fan uppfostra hundfan eller ta int med den till ICA! finns även hundrädda människor som knappast e så förtjusta i det..

Och så finns de ju såklart tysta o gulliga hundar som får gärna sitta där o va söta så jag har nå å titta på =)---

Jag älskar postorder. Det betyder att jag kan bestäla kläder och inte behöver betala hela summan direkt, utan dela upp det! Det är fan värt det även om de blir ränta! I LOVE KLÄDER!--

Snart är hösten här. Då kommer jag ta fram mina röda jacka (som jag tänkte ha på mej i sthlm när jag skulle dit i början på året), slänga på mej min rosa halsduk o bara njuta av den kalla vinden, de vackra röda träden och alla blöta,döda löv på backen. UNDERBART! Hur kan man INTE gilla hösten ? Visst,sommaren är borta och kylan kommer! Men fan. Deppa över vädret? Nejje! Älska att vi HAR ett skiftande väder istället. Tänk o ha sommar ååret om, ingen höst,ingen vår, ingen snö = värdelöst och dötrist! Tacka vet jag det svenska vädret <3--

Jag ångrar småttsmått att vi skaffade digitaltv. Johan sitter fastklistrad framför discovery 24timmar om dygnet o går knappt att prata med. Han hör inte/väljer att inte lyssna utan kollar hellre på mythbusters än kommer på mat vi ska äta? Okeej, jag överdrev LITE, men fan!
--

Hur kan man äta oliver? och hur kan man välja att döpa sitt barn till en oliver? Oliver är äckligt. grönt, lila rosa eller vad dom nu skiftar i för färger - så är dom äckliga. Precis som bruna bönor. och ärtsoppa. Nu kom jag på nå ännu snuskigare - PÖLSA! Jag kan förstå att folk äter ärtsoppa,bruna bönor och liknande, det är ju liksom ätligt. Men PÖLSA! Att friilligt äta ruttna inälvor,koögon och getpungar kommer jag aldrig förstå mej på (även om jag älskade det som liten). Då äter jag hellre mitt eget bajs än äter pölsa! [hoppas fan inte att jag måste välja mellan de nångång]

   

---

Jag hade aldrig varit förtjust i ost. Ost är okej men inte mer.Ost och kex känns inte alls som gott och smaksatta ostar e ännu snuskigare. Enda osten jag alltid ätit är älg-osten, Billinge! TILLS NU! Jag har blivit BESATT av fetaost med smak av vitlök och basilika! Det finns fan INGET godare än en grekisk sallad ( MINUS OLIVERNA) med massvis av fetaost. Eller att bara äta fetaot utan nånting till. Det är godare än alla chipssorter som finns, om o om igen!--

Det finns en sak som folk ryser av tanken när jag berättar det! Dom blir lite smått äcklade och samtidigt kläcker de flesta ur sej ''du måste ju fan ha mask eller iaf få de snart''! Men nej, Jag ska berätta för er att så är det inte!
Jag ÄLSKAR rått kött,men bara kött (inte kyckling,fisk). Speciellt blandfärs med nån liten rålökbit till! Äcklas du nu ? Du är inte den första eller sista som gör det. Jag tröstar mej själv med att jag inte är ensam om att älska det, min storebror är lika tokig i det som jag! Och vad tyder det på? ingen aning. Jag fick höra en rätt konstig förklaring av en, men som jag inte tror att det stämmer. Hennes förklaring till att jag åt rått kött var att jag vuxit upp med kött. Min pappa jagade älg så vi hade tillgång till kött året om. Vi åt mer eller mindre kött varje dag, vi flådde älgar och paketserade dom i olika påsar i frysen (låter som vi paketserade ÄLGAR i olika påsar, hahaha). Kanske åt man nån liten råbit då o då, vad vet jag? Men så va hennes teori iaf. Att jag ätit så sens jag var liten, rått som stekt, och att jag inte såg nått ''fel'' i att äta det rått.

Och det där med att jag har mask i magen kan ni väl ba glömma? då borde jag va dö för länge sen då jag ätit rått i ett x antal jävla år! och på 10år har TVÅ fall rapporteras att dom ätit rått kött o blitt sjuka. Men dom lär ju ätit kött från Danmark eller nå ännu värre. Jag äter bara älgfärs och kött som är kontrollerat och från svenska djur. SÅDESÅ!

Så länge det finns folk som äter pölsa så kan jag få ta råfärs utan problem, visst?
--

Jag blev sugen på rå köttfärs. brb..

:)

2009-08-14
Tack för alla kommentarer! Jag ÄR chockad ;) tack för det <3

Mobilbilder! (jag är snäll idag)

2009-08-13
Jahapp! Ja,jag har gjort en ny blogg seni ! MEN jag har totalglömt lösenordet och inte får jag nå mejl heller när jag ber om påminnelse. Så tills vidare gäller denna blogg!

Har massa mobilbilder jag ska ta bort ur mobilen o lägga in på datorn, passa på å lägga upp dom så ni får se vad jag tycker är värt att knäppa kort på.

Jag är helt o hållet beredd på att jag får 0 kommentarer,så snälla, CHOCKA MEJ!

[är över 700 bilder och alla dom kommer INTE upp här]


Simba är skitsnygg, som få!Minde är söt men ser rolig ut :D
Mina underbaringar <3
Bytt fula orangea gardiner till röda, fick dock höra att jag firade Jul, höh?
Min vita arm ville åt ben&jerry.. GAAH!
Min underbara köttfärslimpa (den e RÅ DÄR)
HEAVEN!
Sofia kom.
Och bilden e såå rolig :D det högra ögat ser mindre ut än de vänstra *dör av skratt*
Hon ''tvingade'' oss å äta på MAX :P jag plåggadees sååååå mycke :P
Det brann.
Simba rörde på svansen..No comments!
va e de du förösker säga Sofia?

HAHAHAHAHAHAH
''såhär brukar ja sitta när ja skiter, hiihih'' ((skojja)) hahaha
''koa'',som molly säger..
Hade tråkigt när jag borstad tänderna...???????????
Fick kinderägg av Sofia. ÄLSKAR kinderägg..Jag porrade mej i badet ;)
Simba igen. Sexy.
Jag o Simba, vi e porrisar vi..
Jäger och energidryck <3
YIIIHAA!
LOVE IT!
Ragnar är glad!Molly åt elefantglass, rättare sagt mammutglass!Mollys snygga stuga!
Köpte ny byxa och nya SKITSNYGGA skor..
UUuh..LOVE
Läskigt o flyga :'(
frukostdax på första B&B i Skottland..
Korven va ÄCKLIG. men tomat,ägg o bacon MUUUUUUUUUUUUUUUMS!
SÖT SOM GRÖT!
SKOTTLAND- Yääääh..
Båtelibåt.-:-
Mitt favoritställe!
JOråsåatte!hahah
MAt. Soppa med en basilika i ....

Haha,skoja. Den va till för å tvätta händerna i,tydligen :PGODA REVBEN!
Läckraste rummet :D massa speglar :DFRUKOSTen längtade jag till,varje dag!The Menyyy!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
En jättelåg bankomat! knasigt va? :D
blåsigt!

--


*VARNING! LÄSKIG BILD! VARNING*Den här huvudlösa/hängande huvud- dockan satt bakom dörren! Gissa om jag hoppa till av SKRÄCK när jag såg den. Hur kan man FRIVILLIGT sätta en sån där vidrig docka BAKOM en dörr på en toalett?
Lite japanskräck över det hela..

IIIUH!
MUMS :D
Friterade lökringar = HEAVEN!SJUKT GOTT!
En död kanin. bara låg där. inge blod, ingenting. Definitivt svininfluensan!
min näst bästa favoritplats!fot borta!
SWEDEN WAS HERE! Mohahahahaha...
Skottlands motsvarighet till Sibylla = FISH'N CHIPS! SKitgott
FRUKOST :D
Blev sjuukt sugen på stripps!
Det där skeppet ni vet,som brann..
Bacardi Breezer RASPBERRY!
Bacardi Breezer BLUEBERRY!Bacarsi Breezer ORANGE!
Joa köpte tröja ti mej..
'' Made in the 80's and born to Rock ''
Yeah!en ö.
HEJDÅ SKOTTLAND!
HEJ SVERIGE!


Vi va på IKEA!SAKNADE SIMBI!SAKNADE FISU!
Myssjuk!VINDOGA :D
Åkte till Nornäs..JAG gjorde upp eld. skitduktig e ja..
mysstugan i Nornäs..Grillade. Sjukt jävla gott.. ÅÅÅH..
Suuuupersöta Minde <3
Molly ville vara med på massssa kort =) sötunge <3:D <3
Utgång på motorfestivalen!
Festfolket:DNettans min är sååå kul :Draggebil :DFyllePoppe ramla i buskarna o hamna på andra sidan häcken :D
:D
möööörkt...:D
lite fylla :D
Här gick de hett till ska ni veta..Sen tog hon Joa ifrån mej :DBea vann över Joa :D
Joa fick en skitstor oätlig fisk, en ID.
Och JAAA, DET R JAG SOM ÄR FISKEN, JAJA.. skämta på  :P
Åkte till Norge och köpte SKITGOD choklad.. MUMS
Norskedricka!:D STORA ostkrokar :DSälen å åt kebablulle :D
GOTTTT!


Nyaste bilderna:


Vår lilla nya medlem i vår lilla lustiga familj :D

nu är vi inte bara FISU och SIMBA, nu är det

FISU, SIMBI och GOOFYS [gofis]Charmtrollet!


Scaryyy!

Lite skillnad :D Det skiljer 6 månader emellan dom :DGOOOFIS!
JAja.. ska slutalägga upp kattbilder, dom är ju såååå roliga :PNu har jg uppdaterat från mobilen iaf! Alltid något..

GODNATT! Puss.....

2009-08-09
Nu ska jag göra en ny blogg. Adjöss!

*Ååååh..

2009-08-08
Nu får ni fan skärpa er!

TVÅ kommenterar har jag fått på Skottlands-inlägget. TVÅ!
Ändå tjatar folk att jag ska uppdatera men int fan kommenterar ni sen. Nu ska int jag uppdatera bloggen på skitlänge,inte  förrän jag fått fler kommentarer (UNDANTAG FÖR SOFIA OCH RAGGE SOM REDAN KOMMENTERAT)


jävla kukk

Vår resa till Skottland..

2009-08-04
Ja vet, jag är SKITSEG på att uppdatera.. Men jag har haft en liten anledning, nämligen att vi packade upp alla grejer igår (kom hem riktigt då, övernattade i Karlstad en natt) och så är det ju så att jag är lat.

Men nu ha jag kommit igång (tack vare Joa) och nu ska det tamefan vara (MYCKET) bättre kvalitet på bilderna då jag lägger upp bilder från en systemkamera och inte från min mobil med 2mp kamera.. Eftersom det är över 1500 bilder så kan jag tyväääääärr inte lägga upp alla även om jag hade velat, men det blir ändå en hel del.
De bilder som är små är just små av en enkel anledning - dom tar inte lika stor plats. Vilket betyder att era datorer inte komme kollapsa av att flera bilder ska laddas upp på sidan samtidigt, utan ni klickar bara på de små bilderna så blir de stora då istället. Fattar ni ? Easy peasy.

Bilder från början till slut.

Här hade vi landat och hämtat bilen vi hyrde. Allt såg rätt så annorlunda ut så Joa tvingade mej i knäppa kort på massa värdelsöa saker som skyltar å sånt :PFiskmåsarna blev vi inte av med, nedå!
Fast här var dom faktiskt snäppet tystare/mindre skrikiga men desto större. Äckliga var dom, iiuh!En ringmärkt fiskmås sexar sej framför kameran..
Bilen vi hyrde. Trång och liten. saknade Volvon :P
Hittade en snäcka som jag tog hem. Är lite småförtjust i snäckor av nån anledning.(fast bara ''döda'' snäckor, inte slemproppen som lever där i som förövrigt ser skitvidrig ut)
Åkte liten tripp på Loch Lomond, en sån där turistbåt. fin utsikt :)
(klicka på bilden för att få den större)
Bilder:
1. Vatten där jag hittade snäckan.Ha.
2. Om ni kollar på andra bilden så fick jag mer nån knasig men lite kul skyltpå kort (inte med lit, vet inte ens vad jag knäppte på, haha). Det står ''IHATEMIDGES.CO.UK''
3. Något slags slott som kändisar sovit över i, t.ex Michael Jackson..
4.Första ''berget'' vi såg, blev helt fascinerade, men då visste vi inte vad som väntde oss..
5. en underbart fin bild som visar Skottlands rätta sida..
6. Bild från turisbåten ;) ..
(hoppas ni fattar vad jag menar när jag skriver ut ut sifforrna, bild 1 är första bilden, bild 2 är andra..osv..)

Skottlandär grönt. grönt grönt grönt. Underbartgrönt.
Bild 1-2-3-4. Absolut topp tre på det vackraste stället vi besökte. Vi var högt upp och såg ner i en dal. Extremt höga berg med bilväg/vatten där nere. Dock är bilderna irättvisa, måste verkligen upplevas för att man ska förstå härligheten att stå där.. Kändes overkigt, som om man med i en film eller en bild..

Även dessa bilder är från stället ovan. Vi blev så Kära att vi stod där ett tag och bara glodde, fattade knappt att vi levde, SÅ magiskt var det..En bro. Ha. Snygg. Typ en sån bro osm användes i första Harry Potter-filmen. Om ni minns?
Mycke vackra berg på vägen..
:)
Japp,ett badkar! Ser ni kranarna? Sådana kranar hade dom överallt.. ursäkta.. vänta..
så, tillbaka. Fisu åt precis upp en mal och jag fick lov gå o kolla, inte direkt vacker syn. Men bryllig som jag är får jag skylla mej själv,som alltid.USCH!

Jaa, badkar.. Ja, kranarna ja. Iskallt ur ena och stekhett ur andra. Logiskt när man ska bada eller om man har en propp i handvatet, man sätter på båda så blir det perfekt värme. Det lite mindre ologiska är att dom hade såna här kranar överallt,exakt överallt. På restauranger, båtar,flygplatsen och altid UTAN propp, HUR menar dom att man ska kunna få igång det logiska o blanda vattnet så det blir en normal temperatur, UTAN PROPP? Antingen bränner man händerna av sej eller så fryser man av dom. Ellerså kan man ju variera!Snygg utsikt från toan..Sånt fönster vill jag ha..
Var på Loch Ness-museeum. Det var intressant.
Dom berättade(givetvis på engelska,så jag förstod ungefär 5% av vad dom sa) olika teorier om monstret o visade lite bilder som folk tagit, som påstods vara monstret..
Och vi hittade MASSVIS med uppstoppade Nessi-bebisar. Bilden nedan..Rosa nessiar. Gröna nessisar.Och STOOORA nessisar..

Och jag kanske ska berätta hur vi åkte. Vi åkte alltså inte 'inne' i landet utan vi åkte runt kusten. Därför allt vatten o sånt..  Vackra bilder..

---


Och jag blev som vanligt bästis med alla gåsar (jag vet att det heter Jäss) Och vi snackade om ett o annat faktiskt. Tilslut kollade en gås på mej med en håll-käftn-annars-dödar-jag-dej-blick så då ville jag inte vara kvar mer :(

Fula :D--Mer fina bilder.Kvällsbilder.
Coolt på sista bilden hur vatten/istiden kan göra med bergen, hur dom ser ut som dom gör. Jävligt fränt.
Den här bilden är tagen typ högst upp i skottland,den nordligaste punkten.
Allting här hette nånting med ''end' och 'last. för här var slutet på allt,typ :P haha.
Skylten säger hur långt det är till olika platsr,som London, nordolen. Och sånt..

-


''The LAST house in scotland''...
--1. En dö häst. Det är INTE ofta man får se liggande hästar alltså, så jag knäppte på och det roade mej ett tag :D
2. ko med långt hår. Love it. Johan va dick livrädd för dom medansjag ville klappa men inte fick för då ksulle den stånga mej tydligen :P Med min charm så skulle ingen stånga mej!
3.Ett slott. Johan gillar slott. Jag föredrar berg :D
4-9. Ju närmare västkusten man kom desto finare strand blev det! Riktig sandstrand,men iskallt vatten, buhu.
1-10 - Dessa bilder är en av minafavoritbilder fullt ut. Jag älskar stranden även om jag vet att det är iskallt i vattnet..
-Mina skor ensamma på stranden.. hmm ?
--SÅÅÅHÄÄÄR MYCKET tyckte vi om stranden att vi frivilligt valde å bli med på kort, TILL O MED DE!


Joa, hans mamma skrattade åt hans frisyr. det gör vi åxå nu. Spetsig lugg :D
Het som få på en het sten.Jag och mina strandpromenader, vet inte hur länge jag gick där. Hade ingen känsel i fötterna efteråt..


Massor utav jättefina bilder. Naturen är MAKALÖS där. Går inte att beskrivas, bara upplevas,precis som jag!


And a lot of båtar..Det roliga är att  här har dom inga bryggor o fästa båtarna i. Utan ska du ha en stor båt,så fästs den fast mitt på sjön, å för å komma åt den måste du äga en mindre båt för å åka ut till den större, knäppt va?Jag läste ut twilight 2 på nån få dag. Jag läste å läste så mycket att den blev så nött att baksidan slets av. Fan va ledsen ja blev..Mer natur o vatten/berg. Och båtar överallt, förståligt.


Heta jag med en skylt som betyder ''HEJ ÅK MED OSS SÅ FÅR DU SE UNDER VATTNET OCH MYCKE MER''.. Typ.
Så vi tänkte ja men fan då kör vi!

1-2. Åkte turistbåten, fick se massa sälar och fåglar, visste ni att dom har gamar på skottland? GAMAR, DÖDÄTANDE FÅGLAR. äckligt. Men såg ingen''tyvärr''..
4-6. En fartyg som ''kappuscejsade'' (extremt svårt ord å skriva) undr andra världeskriget. Alltd intressant med historia, spceiellt från hitlertiden..


------


Jag har ungefär 2-3 dagar kvar av resan att uppdatera. Men vi ska vara i Dalen ett tag (motorfestivalen) och alla bilder ligger på en hårddisk här i Blge. Så det är typ omöjligtför mej att lägga upp fler bilder, så ni får vänta tills jag kommer tillbaka.. (om jag inte konstigt nog blir smart o lägger upp lite bilder från mobilen då)

Ni får alltså nöja er, jävla gnällrövar som klagar på att jag uppdaterar kasst :P Gör ja väl int.

Och kommenterar ni inte nu då jäävlar raderar ja inlägget :P


TJO!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus